дали ще напръскат за комарите???

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: дали ще напръскат за комарите???

Мнение от System_error »

muhogon написа:
System_error написа:Типична пролетариатска заядливост към хората с обща култура... Кофти е когато в училище си си бъркал в носа и после целия свят ти е крив, като нищо не знаеш и нищо не можеш...
Казва се "пролетарска", а не "пролетариатска", това не е ли включено в "общата" ти култура? Или и това е нов термин, който ще включиш в учебника си? Май, май, с тая "обща" култура, ставаш за общ работник, за друго не виждам!
Ахахаххахах , да ако ми говориш за Пролет Иванова. Щом корена на думата е пролетариат, как ще се членува, бе папагал.... :lol: :lol: :lol: :cheers: Ай стига че пак ми дигна настроението...
М/у другото, продадохме струга :beroe:
Аватар
belata
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от belata »

Отплесвате се,темата беше Комарите,карайте се в тая насока.... :haha:
Между другото и аз имам на ранчото голям проблем с тея гадини,понеже съм на ниско зад оризища и в гората,обмислям да третирам с Айкън на пролет няколко пъти и прогонване чрез опушване,купих и от Баумакса няколко специални къдилки с етерични масла за прогонване на гадните твари,но най изпитан си остава метода с репелентите,лавандулов спирт и ракия... :chaingun:
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Какво ще ги правиш,ще ги напиеш с ракия до смърт ли :?: 8O
Бъди такъв какъвто си
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:
muhogon написа:
System_error написа:Типична пролетариатска заядливост към хората с обща култура... Кофти е когато в училище си си бъркал в носа и после целия свят ти е крив, като нищо не знаеш и нищо не можеш...
Казва се "пролетарска", а не "пролетариатска", това не е ли включено в "общата" ти култура? Или и това е нов термин, който ще включиш в учебника си? Май, май, с тая "обща" култура, ставаш за общ работник, за друго не виждам!
Ахахаххахах , да ако ми говориш за Пролет Иванова. Щом корена на думата е пролетариат, как ще се членува, бе папагал.... :lol: :lol: :lol: :cheers: Ай стига че пак ми дигна настроението...
М/у другото, продадохме струга :beroe:
Коренът на думата е "пролетарий", оттам идва и "пролетариат", ама отде да го знаеш, с тая "обща" култура!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Добреее ма куха главо. Ся се прочети отново ква глупост написа... Ако ти чета бисерите, по някое време ще излезе, че и чук и зеленчук пак са едно и също...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Каква глупост да съм написал? Ти ги ръсиш едни, пък после се сърдиш, че те коригирам, не можеш да го преглътнеш, именно защото разбираш, че съм прав! И тръгваш с рогата напред - с трети клас съм бил, обща култура съм нямал, дрън-дрън, все от тоя сорт! Ами не е ли фрапиращо, един с трети клас, да те коригира тебе, дето си с уж трети курс, съвсем недовършен, като гледам? Вместо да се плеснеш по празната тиква, дето и комари не се завъртат даже, да снесат плюещи яйца!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

А, чакай... тоя тон ти го подхвана от много отдавна и затова ти отговарям по същия начин. Знаеш ме що за стока съм... Нито съм злопаметен нито арогантен или заядлив, ама с теб нали така си говорим :lol:
Заключено