Кажете ми най-Ужасните HOROR-и Които сте гледали
- DooM
- Потребител
- Обратна връзка:
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
За мен са:
Rose Red
A nightmare on Elm Str.
Freddy VS Jason
Final Destination 1-2
Evil Dead (1,2,3 - 3 е малко комедия затова че не чак толкова)
Evil Dead (1-2) това е стар филм, така се казва в две серий и го няма на абц-то, гледал съм го на VHS касети на времето.
други за момента не мога да се сетя но съм ги изгледал всичките на абц-то.
Rose Red
A nightmare on Elm Str.
Freddy VS Jason
Final Destination 1-2
Evil Dead (1,2,3 - 3 е малко комедия затова че не чак толкова)
Evil Dead (1-2) това е стар филм, така се казва в две серий и го няма на абц-то, гледал съм го на VHS касети на времето.
други за момента не мога да се сетя но съм ги изгледал всичките на абц-то.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Тоз коментар ВЪОБЩЕ не е подходящ за един от най добрите български филми на всички временаBlack Rider написа:може и да прозвучи тъпо ама за пръв път чувам че иам български Хорър ама щом казваш ще го гледам
Пс. Незнам що ама си мисля че тоя филм съм го гледал
имаше едни пленници българи и трябваше да ги убият обаче те можеха да си поикат нещо преди да умрът и си спомням че единя поиска за последно да чуе звън на камбани обаче един Турк го хвана и го наръга с ножа си другия си поика да дои коза изгои я и след тоеа му навираха един кол в гъза.Този ли е фима или се сещам за нещо друго

Иначе аз ужасите така и немога да ги възприема като ужаси... Нищо ужасно няма в това някакъв тип с дървена физиономия да размахва резачки/ножове/скалпели/друг инвентар и да коли наред... Такива филми ми действат като комедии... Много се хилех на Friday 13 всичките серии, на Hellraiser (май тъй се пишеше), на Final Destination-ите, Jeepers-Kreepers... В един "ужас" за да ме накефи трябва да има следните неща - кръв - ама много, от оня вид дет я излизават с кофа върху камерата, някоя поразголена мацка и пълния изрод

Иначе филми в които има тръпка са значително по-малко от набедените за такива...
Добър пример в това отношение са сериите на Alien... В Готика също имаше малко тръпка, ама чак пък да беше страшен...

- DooM
- Потребител
- Обратна връзка:
- Zac
- Старо куче медалист
- DMX
- Потребител
- Обратна връзка:
- DooM
- Потребител
- Обратна връзка:
- Heskey
- Модератор
- Обратна връзка:
Каква тръпка намирате в тва постоянно да се стряската и да си пре*авате нервната система на млади години.
Тоя филм "Готика" например няма абсолютно никакъв смисъл, абсолютно никакъв сюжет, различен от шаблонния за тоя тип филми, дори няма кой знае психо елемент както в Twin Peaks например или в Мълчанието на агнетата, а само едни визуални и сонарни въздействия, които се отразяват единствено на сетивата и нервната система.
Относно жестокостите и кървищата, обичам да ги гледам във филми, когато те са исторически и показват действителността каквато наистина е била, както е в "Време разделно" например.
Тоя филм "Готика" например няма абсолютно никакъв смисъл, абсолютно никакъв сюжет, различен от шаблонния за тоя тип филми, дори няма кой знае психо елемент както в Twin Peaks например или в Мълчанието на агнетата, а само едни визуални и сонарни въздействия, които се отразяват единствено на сетивата и нервната система.
Относно жестокостите и кървищата, обичам да ги гледам във филми, когато те са исторически и показват действителността каквато наистина е била, както е в "Време разделно" например.
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка: