Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Айде да не спорим на тема "мъже срещу жени", за това кой е по-добрата част от обществото, защото сте много малко тук пък и доводите ви по принцип са неоснователни.
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Гледал съм как се раждат и двете ми дъщери и мога да ви кажа че е нещо велико да видиш как се появяват, как проплакват ...............
Иначе тия снимки са малко, даже не показват всичко
Последно промяна от Batko на Пет Окт 22, 2004 22:55 pm, променено общо 1 път.
Сигурно е така ...и аз искам да вида тоз божествен миг браво Батко тва за Бил Гейтс хареса ми но то не се отнася само за него просто мига в който видиш детето си забравяш за всичко .
System, щом искаш да видиш ще ти дадат. Не забравяй само да си кажеш предварително че искаш да присъстваш, че израждащия лекар да знае и да те качи навреме.
[X]Spot за сведение преди раждане жените ги бръснат и други работи / на това не съм присъствал/ Виж във вана не ги потапят
Абе ти не викай така че няма да раждаш щот не се знае по-нататък къв акъл ше ти дойде .. ти ся така викаш ама после ..
+ тва като раждаш няа да гледаш .. гледай нагоре .. по-добре ще е (претполагам)