Вярата - Истината или не?

Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.

Модератор: lutar

Публикувай отговор
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Ами виж не си длъжен да доказваш нищо...Твърде много хора се облягат на този свят (на знанието)...Не всичко на тази планета може да се обясни с науки и знание...И точно поради тази причина властите ни лъжат и манипулират постоянно. Един пример - дупката в царичене, за нея знаем само че е иследвана...нищо друго, само версии и предположения на журналистите. Поне знаехме че има проект...а от толкова време има проекти като този само че никои не е узнал за тях..."Те" са оставили много техни неща на земята но никога не са очаквали ние да си бъркаме носовете толкова на дълбоко...Maria Naplatanova работеше с тези американци, и тя си имаше високо ниво но не достатъчно високо...Тя се опита да види какво има на дъното на дупката, което беше строго забранено, и понесе последствията...Lutar ти беше прав, не всичко странно около нас е случаино...Има много неща които властите скриват, и казват че няма нищо особенно в тях, умаловажават "мистериозните" факти и тн...След 10-тина години всичко ще излезе наяве, но не всички ще доживеят да го видят...Lutar, ти ще видиш че не всичко може да се обясни с думи или науки :)

Колкото до контрола на по горните нива към по долните - до някъде си прав, всички горни нива въздеистват над материята (ниво 0) с "информация", това е единствения начин...колкото до контрола на по горните нива към други по горни от нашето, това вече и аз нямам право да знам...
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

Jarmen искам да пак да те питам от къде разбра 4е съм близо до 1во ниво?и не6то друго нали казва6 4е след 10 години 6те има стра6ен съд,та нали и тогава 6те се раждат деца които о6те 6те са дори не и на 0лево ниво,та какво за тях 6те оцелеят ли според това което казваш?та и не6то друго,искам да ми кажете 4естно дали не сте от няква секта[не 4е има не6то ло6о де] ама ми е интерестно 6ото в библията пи6е тук таме за деня на стра6ния съд,та както исках да кажа толкова подробности не се описват,е да казва се 4е 6те има ден в който 6те има отплата за секи.Но не6то друго,6том "те" служат на Бог,зна4и ние сме някъф експеримент,аз така го разбирам.примерно сме няква смеска м/у "те" и може би не6то друго и сме пуснати тука да еволюираме и примерно да ни гледат сеира тъй да се каже :roll:
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

DaChamp написа:Jarmen искам да пак да те питам от къде разбра 4е съм близо до 1во ниво?и не6то друго нали казва6 4е след 10 години 6те има стра6ен съд,та нали и тогава 6те се раждат деца които о6те 6те са дори не и на 0лево ниво,та какво за тях 6те оцелеят ли според това което казваш?та и не6то друго,искам да ми кажете 4естно дали не сте от няква секта[не 4е има не6то ло6о де] ама ми е интерестно 6ото в библията пи6е тук таме за деня на стра6ния съд,та както исках да кажа толкова подробности не се описват,е да казва се 4е 6те има ден в който 6те има отплата за секи.Но не6то друго,6том "те" служат на Бог,зна4и ние сме някъф експеримент,аз така го разбирам.примерно сме няква смеска м/у "те" и може би не6то друго и сме пуснати тука да еволюираме и примерно да ни гледат сеира тъй да се каже :roll:
Ами всъшност ти няма да разбереш че имаш ниво докато не стигнеш 3-то, или ако някои те светне (така да се каже). Да след 10 години ще има драстични промени на нашата планета които ще доведат до смърта на кажи речи 98-99% от населението...По това време ще има деца и бебета ,да но виж сега тук става по сложничко - ако имаш ниво, можеш да се прераждаш за да продължаваш развитието си, но ако е чисто нова "душа", тя е ниво 0, и всички на 0-левото ниво ще бъдат...не мога да измисля по мека дума, не ми се сърдете - ликвидирани, без значение възраст и пол и тн...За библията - ами стария завет доста точничко обеснява нещата, е, това което ви трябва да знаете...
6том "те" служат на Бог,зна4и ние сме някъф експеримент
:) Добре мислиш...даже много добре...Да може да се каже че сме "експеримент"...но аз по скоро бих използвал думата "бебе"...Те са ни създали, направили са така че да имаме всичко което ни е нужно да растем, и са ни оставили...Това е начинът по които и техните цивилизации са израстнали...Ние тук на земята сме още като бебета, но не всички, както виждате има и батковци сред вас които ви помагат...Спокоино в 4-въртия свят всичко ще ти/ви стане ясно...
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

мерси за отговора но не ми стана ясно от къде разбра 4е съм до 1 ниво....и като казва6 98-99% от населението на земята 6те из4езне,то нали има много пове4е хора които са над 1 ниво........?какво стаа с тях
и не6то друго ,тия дето ся ги говорим ми се струва малко стра6но 6ото тва 6те е бати бруталното...си4ки приятели роднини "изгарят",и аз знай6 ли кво си мисля 4е е по добре като дигна гълъбите след 60-70 години[дай Боже :)] тогава да стаа кот 6те....та по принцип не мога да бъда сигурен за тва дето казва6 6тото има хиляди теории за края на света и тем подобни...
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Ами хората които са на 1 или по високо ниво (не са чак толкова много) ще оживеят...даже и да не оживеят, ще се преродят...когато му доиде времето ще знаете, и ще знаете какво трябва да направите за да не ви умре това тяло...Спокоино
Аватар
lutar
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от lutar »

Jarmen Напротив има наука за духа, но не това е най-важното. Използвам думата наука защото тя е най-разбираема за всички, а и съдържа необходимата вибрация за да и се обърне внимание.
Както и да е това е несъществено сега.

DaChamp Библиата е написана от човек, написана с единствената цел да обслужва тогавашната Римска империя. Във самата Библия има много истини защото и самия автор Апосто Павел е използвал писания на други автори, независимо че за него може да се каже че той е посветен от духа Христов, защото Той му се явява като дух. Важното е да знаеш как да четеш Библията.

Jarmen Мисля че е по добре да спрем с апокалипсиса защото този момент до известна степен зависи и от нас самите. Вибрацията на Земята вече е достатъчно висока това може и да се избегне. Не си прав че малко хора са се обърнали към духовното и са започнали да осъзнават и духовната си същност. Хората започват вече да владеят енергията си и да се учат да я използват.

Помагай на хората излъвайте любов към всичко и всички без да правите разлика м/у тях.
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Ами виж има такъф момент където хората на ниво 0 виждат че някои други хора (на по високо ниво) са...някак си "по-по" от тях и се опитват да бъдат като тях, даже ги питат как точно да го направят, но наи често другите хора нямат и представа защото не знаят че имат нивото...Така и хората от 0-лево ниво си мислят че са "овладели" тяхната "душа", но не са съвсем прави...
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

DaChamp написа:е последно пак не можах да разбера как мога да преценя на кое ниво съм според тази хипотеза...И не6то друго което разбрах от цялата тема е 4е някои хора не вярват в Бог...Незнам това е само религия,нз дали съ6тествува или не,но си мисля 4е 6те има ден на стра6ният съд но не от "те" ами от по висш разум като Бог.
И не6то друго,мом4ета не си мислете 4е по този на4ин ви обиждам ако не вярвате в Бога,може и да гре6а!
аз не вярвам в бог ама тва не ме прави по разли4ен .. а пентаграма в ляво е само за окрашение писна ми да обеснявам 4е не съм сатанист
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

6том "те" служат на Бог,зна4и ние сме някъф експеримент
:) Добре мислиш...даже много добре...Да може да се каже че сме "експеримент"...но аз по скоро бих използвал думата "бебе"...Те са ни създали, направили са така че да имаме всичко което ни е нужно да растем, и са ни оставили...Това е начинът по които и техните цивилизации са израстнали...Ние тук на земята сме още като бебета, но не всички, както виждате има и батковци сред вас които ви помагат...Спокоино в 4-въртия свят всичко ще ти/ви стане ясно...
ти си някъв сектант батка ... на лутар предните теми ми зву4аха по логи4ни .. ама тва за 4тия 5ти свят ала бала ... приказвай си нищо против
Аватар
PathFinder
Потребител
Потребител

Мнение от PathFinder »

Мен пък ме кефи тва с завъртането на континентите :)

Гледах документален филм за магнитното поле на земята !!!
то се завърта на определен брой години (хиляди ) , като скоро се очаква ново завъртане но неможе да се определи точната година или десетилетие
това завъртане е ДОКАЗАНО и си има признаци като геомагнитни аномалии , обръщане на полюсите....
като цяло завъртането на полето ще смени полюсите на планетата което ще доведе до доста катаклизми, примерно смяна на климата, огромни наводнения и тн.

така че завъртането на континентите може да е точно това предвит, изказано като за прости умове, който не могат да разберат истинската същност на нещата и зада не се обиди някой погледнете така - на едно 4 годишно дете може ли да му говориш за висша математика ?
можеш ама то няма да те разбере и започваш да обясняваш с простички неща ....
:roll:
Search and Explore
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

хахахаа ше има стра=шен съд на куково лято ... I'm blind not death !
Аватар
lutar
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от lutar »

DeathLord Земи прочети нещо батка стига си плюл само.
Земи гледай някой документален филм по темата, я дискавари, я нещо друго. Пък белким научиш нещо.
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

lutar написа:Пък белким научиш нещо.
Маалко се съмнявам ама както и да е :)
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

lutar написа:DeathLord Земи прочети нещо батка стига си плюл само.
Земи гледай някой документален филм по темата, я дискавари, я нещо друго. Пък белким научиш нещо.
ти сам каза как да ви нау4а все едно малко 4 годишно дете да го учиш на визша математика .. да ама разлиакта е в тва 4е то е малко ... и изобщо не може да хване за кво става въпрос докато като обесняваш веднага можем да разберем кога говориш "глупости" ...

а и не съм плюл никого ... факта 4е влизам във този форум говори че ми е интересно .. интересно от гледна точка ... на това какво може да напишете
Аватар
lutar
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от lutar »

Тогава нека ти кажа нещо друго.

Едва ли има по-голям скептик от мен тук, но аз следвам едно правило. Когато нещо ми се твърди аз проверявам възможните варианти и гледни точки това твърдение да е възможно или не възможно. Обаче за да има ефект от подобен вид проверка трябва да притежаваш комбинативна логика и широк кръг от познания който малко хора претежават. С тях човек се ражда и в този си живот доразвива и доусвоява. Всеки може да се научи да усвоява тези познания и да развива посочената логика, но това е труден процес който се определя както от последното прераждане на човека (ако вярваш в това), така и от развитието на определен орган в човешкото тяло за сегашния живот на човека. Този орган завършва развитието си на определена въздраст и едва тогава започва да функционира. Благодарение на него ние проумяваме както някой случаиности от живота си (ако някои вярва в случаиности), така и събития, преживявания и определени наши емоциий.

Явно ти не си на определената въздраст, този орган да е завършил своето развитие и за това неможеш да разбереш или проумееш някой неща. Но интерес ти към подобен род теми е показателен, че процесът на разбиране при теб ще се появи независимо от сегашното ти отношение. Ти се променяш независимо, че не го забелязваш.
Публикувай отговор