Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
noby написа:не. бтв можеш да се възкресиш ако измъчваш души в гробището и натрупаш 100 благоволение към рамиус, но ще си с "възкресено настроение" (6 хода по-малко отколкото в нормален ден)
късно прочетох
вече измъчих 1 прилеп ... а ако ти свъпши "душа" какво става ... питам преди да пробвам
Видях след като го постнах ...
а "Жизненост" е броя на битките
и "Живот" на здравето нали ?
врабчето какво прави че само такова животно мога да си купя (бие ли се като орела примерно)
и силите (примерно моята регенерация) възтановяват ли се на ден ? и как да я направя да е примерно 2/2 а не 1/1 (увелича с поне 1)
съветвaм те дa си пaзиш бисерите зa слон (или черен дрaкон - новото добиче (мaлки е скъпичко, aз зa него сaбирaм)) Врaбчето мaй ти дaвaше мaлък % увеличение нa aтaкaтa и зaщитaтa зa 10 рундa. С колко регенерирaш зaвиси от нивото нa което си
Първия ти въпрос нещо не го разбрах
ми нали при кръчмаря се купуват за 2 бисера :
Чар - 2бисера = 3(май толкова бяха) точки чар
Жизненост - 2 бисера = +1 точки максимален живот
Здраве идея си нямам май те лекува ама не съм го пробвал никога
Забрава и трансмутация - да си смениш расата или спецлаността, но не помня кое за кое беше
Кое какво дава Smile
и какво печеля/евентуално губя от "Хулиганство"
ако се биеш на хулиганство се биеш със същества с ниво по-ниско от твоето, а на силни усещания с ниво по-високо (има и изключения примерно 2 нива, но рядко)
колкото бисери ти се откъснат от съцето (хубавото е че точките живот получени от елексира за жизненост на кръчмаря остават и след като убиеш дракона)
на ЛСто ще ти отговоря след малко, че там много писане
колко ти трябват.
и да знаеш че можеш да получаваш не повече от 5 трансфера на ден (а един трансфер) не може да е повече от ниво*100
т.е. не мога да ти пратя повече от 1000 в случая
е само за тесла тогава другото трябва да си го избия после потник и накрая плащам :Р
точките от кръчмаря са Перманентни нали (всеки ден си стоят)
ти като пратиш ... хмм че и лихвичка ще взема и скоро ще събера и още по скоро ще ти ги върна
П.П.>Модераторите да не трият темата малко като чат стана ама в тези постове доста начинаещи могат да си отговорят на въпросите а ако решите поне я оставете в "Разни Боклуци"
Парите - Получени
сега ще изкарам малко пари за потник ... вече й схванах цаката
а ако ме нападне робин худ с колко живот са и как се биеш със цялата банда ии да и от кое зависи да си увелича 10-те битки/ден
Ако се паднеш с Робин се биеш последователно с Отец Тък, Уил Скарлет, Литъл Джон и Робин Хут. Аз съм ги побеждавал и на трето ниво, но бях с слон, истински воин и кока. Иначе зависи от оръжията с които си. Най добре като си нисък левел като понатрупаш пари ги слагай в банката, да си нямаш неприятности
Битки можеш да вдигаш по няколко начина:
1. Купуваш си ездитно животно, обикновено ти дават брой допълнителни битки
2. Караш Сет(барда) да те забавлява и ако имаш късмет може да ти изсвири някоя екзалтираща песен и да ти даде битка (но може и да загубиш)
3. Понякога при вземането на кока от кадлам(или медовина) ти дава +1 битка
4. Когатао пиеш "питието на истинския воин" може да ти даде +6 битки, но трябва да си поне седмо ниво, иначе само ще ти увеличи атаката и защитата
5. Попадаш на "нещо специално" Лудата одри в гората, и играеш нейната игра скотките, можеш да спечелиш 1 или 2 битки, но и да загубиш1 (въпрос на късмет)
6. Ако попаднеш на поточе в гората, може да ти даде също битка
7. Ако победиш враг в гората без да загубиш здраве, не губиш битка.
Благодарение на последното правя на ден по 50++ битки