Виц на деня - Част 1

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Дневник на терорист в Русия:

Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук

:lol: хахахаха аа много як виц 8)
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

:lol: Руски терорист да си

Мъжът се прибира след работа и гневно казва:
- Трябва спешно да се отървем от моя шофьор, мила. Той вече седем пъти замалко не ме убива!
- Колко си жесток, скъпи. Дай му още един шанс...

Млада двойка в ресторант:
- Скъпа, виното те прави неотразима!
- Ама аз не съм пила вино!
- Затова пък аз съм пил!

Влиза бизнесмен в офиса с група чужденци и казва на секретарката:
- Миме, за мен кафе и питай тия трима педерасти какво ще искат..
Глас от групата:
- Двама педерасти. Аз съм преводачът
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

Отива мъж да пикае и до него пикае един негър...
-Абе човек, кажи бе, кво да направя че и мойта патка да стане като твойта?
-Ами вържи си една тухла четворка, и ходи така една седмица...
Послушал го мъжа, мъчил се цяла седмица, накрая хуя му почнал да почернява, ама не и да става по-голям...Срещнал негъра и му казал:
-Абе пич, я виж кво стана с оная ми работа бе! Взе да почернява...
-Ха! Ами ти кво очакваше бе?! Да стане дълъг като моя ли бе?! :lol:
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

:arrow: Семейство честват 50 годишния си юбилей.Мъжът се прибира, подарява роза и казва.
- Скъпа, когато беше на 20 години беше красива, като тази роза.
После й подава една бутилка шампанско:
- Когато беше на 30 години, беше буйна, като това шампанско.
След това й дава кутия бонбони и казва:
- Когато беше на 40, беше сладка, като тези бонбони.
Накрая вади бурканче кисело мляко и й казва:
- Мила сега пък, когато си на 50 години си кисела като туй мляко.
Съпругата обидена от тези негови думи отвръща:
- Когато бях на 20, като тази роза, ти я подаряваше на други. На 30 бях буйна като туй шампанско, но ти го пиеше с твоите приятели.
На 40 години бях сладка като тези бонбони, но ти беше диабетик. А сега когато съм на 50 и съм кисела като това кисело мляко, защо мама му стара няма една краставица да направим един таратор?

:arrow: Един младеж искал да вземе едно момиче за жена. Отишъл при баща й и казал:
- Дай путката на дъщеря си.
- Дръж се малко бе, всички които идват при мене искат ръката, а ти...
- Абе, остави ги тия чикиджии.

:arrow: Някаква журналистка отишла да интервюира двама овчари, живеещи сами високо в планината.
- И как издържате толкова време без жени?
- Ами... земаш една дъска, пробиваш една дупка, слагаш малко вълна и ето ти женско...
След няколко месеца журналистката отива пак, но единият овчар го няма.
- Къде е приятелят ти?
- Ами утепа'х го!
- Защо бе човек!?
- Ами праща ме за вода един ден... пък аз забравих кофата и се връщам... И кво да гледам - оня ми ти награбил мойта дъска и я оправя...

:arrow: На страстен футболен запалянко отбора му пада. Той излиза навъсен а на входа комшиятя ухилен до ушите:
- О комшо как си?
- Кой каза да си ебе майката!?

:arrow: Бай Ганио прочел книга за това как трябва да се разговаря с жените. Там имало и примерни теми за разговор: за животните, за времето, за музика, за любов. Решил той да опита и отишъл при една дама и казал:
- Какво хубаво кученце имате, мадам! - и го сритал с ботуша си - Лети ниско, сигурно ще вали. У дома имам един барабан, не искате ли да ходим да се чукаме?

:arrow: Добре му е на моряка - връща се от далечно плаване, а девойката го чака на брега.
Добре му е на летеца - връща се от полет, а девойката го чака на летището.
Добре му е на машиниста - връща се от пътуване, а девойката го чака на гарата.
Само на девойката не й е добре - тичай на пристанището, тичай на летището, а от летището на гарата....
:lol:

:arrow: :arrow: - Като бях малък, бяхме много бедни. Толкова бедни, че ако не бях момченце нямаше да има с какво да си играя по цял ден...

Вървели си две блондинки и намерили едно огледало. Едната погледнала в него и казала:
- Ужас, каква съм грозна! - и го хвърлила.
Другата го вдигнала, погледнала и тя и казала:
- Да, вярно че си много грозна!

:arrow: Класът на Иванчо върви по улицата. По едно време гледат две кучета се оправят. Иванчо:
- Госпожо, какво правят тези кучета?
Госпожата сконфузена:
- Ами Иванчо, едното е болно, а другото го носи на гръб. Иванчо мислил, мислил и казал:
- Е тъй е то в живота госпожо, ти го носиш на гръб - то та ебе в гъза...

:arrow: Мъж и жена на море. Мъжът ляга на плажа на около десетина метра от жена си, защото тя е много дебела. В един момент се обръща и вижда стотина души са я наобиколили, дърпат я към водата и викат:
- На помоооощ, да спасиме кита!

:arrow: Синът казва на баща си:
- Татко не искам да ходя в Америка!
- Плувай Моше, плувай, че ще мръкне

:arrow: Един човек си постоил страхотна вила в една дива гора. Всичко било идеално, само дето имало много мечки. Принудил се той да извика специализираната служба за борба с мечките. Пристига някакъв мъж, нисък, дебел, мъкне една голяма пушка и дърпа след себе си едно мърляво, малко кутре.
Собственика на къщата пита:
- Какво е това, бе?
- А, тва е Зефирчо, куче за лов на мечки!
Зачудил се човека, ама какво да прави, тръгнали към гората. Приближават се до едно голямо дърво и ловеца казва:
- Значи, сега аз се качвам на дървото и подплашвам мечката, когато тя падне на земята, Зефирчо я изяжда. Ясно??
- Ясно!
- Някакви въпроси?
- Мммм, абе, ... след като Зефирчо ще яде мечката, за какво ти е пушката бе?
- Ааа, пушката остава при тебе. Щото ако вместо мечката, падна аз, ти трябва веднага да застреляш Зефирчо!

:arrow: Радиопредаване "по желание на слушателите".
1950 г. Започваме предаването с музикалното желание на ученика Пешко от Долно Нанагорнище - песента "Кацнал бръмбар на трънка".
1960 г. Студентът Петър от Долно Нанагорнище поздравява родителите си с песента "Кацнал бръмбар на трънка".
1970 г. Агрономът Петър Иванов от Долно Нанагорнище пожела да поздрави съпругата си с песента "Кацнал бръмбар на трънка".
1980 г. Председателят на ТКЗС - Долно Нанагорнище, другарят Петър Иванов, пожела да чуе "Интродукция и рондо капричиозо" от Сен-Санс. Не се ебавайте с нас, другарю Иванов - слушайте "Кацнал бръмбар на трънка".
:D
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

Мечо Пух отива при прасчо и го заварва да дъвче нещо.
- Какво правиш, Прасчо?
- Ям портокал.
- А защо мирише така отвратително?
- Защото го ям за четвърти път...
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

аа за мечо пух и Прасчо са най-бруталните :twisted:

Мечо Пух и Прасчо намерили една пушка в гората..и разглежда я пушката Мечо Пух и изведнъж пушката гръмва и оцелва Прасчо...
-Охх, Пух...Оооохх, ама много боли, Пух...Охх...
-Мълчи бе свиньо грозна, че знайш ли как ми пищят ушите!!! :twisted: :lol:

Върви Мечо Пух из гората и среща магаренцето (Йори май беше :? ) и Прасчо..ама на магаренцето му нямало едното око и единия крак...
-Кво става бе Прасчо? Кво му е на Йори?
-Аа, хванахме се на бас за едно учо, че не мога да му отгризна крачето... :twisted: :lol:
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

Мечо Пух и Прасчо решили да крадат мед от пчелите.
-Ама те ще ни жилят- казал Прасчо.
-Няма страшно, като ни подгонят, ти ще бягаш,аз ще се скрия, наблизо има едно езеро, ще се гмурнеш, те нищо не могат да ти направят във водата и аз през това време ще се наям. После ще се разменим и готово.
Речено - сторено. Отишли. Пчелите подгонили Прасчо, той бягал, бягал и пак бягал - ама нанайси езеро. По едно време се връща - целия подут от нажилванията. Гледа Мечо Пух легнал на поляната и лежи.
- Гад, мръсна, нямаше никакво езеро направо ме изядоха тези пчели- възръзил Прасчо.
Мечо Пух бясно му отвърнал:
-Мълчи бе свиньо мръсна, не виждаш ли, че съм преял.
Аватар
Russ Mans
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от Russ Mans »

Просыпается новый русский» утром после пьянки. Выходит на балкон своей трехэтажной виллы и видит: в саду на яблоне сидит слон и яблоки кушает. Новый русский пошел умылся, выпил таблетку. Выходит - слон сидит на яблоне и яблоки кушает. Новый русский звонит братве и рассказывает, что слон и т.д. Братва говорит:
- Щас мы тебе киллера пришлем.
Через пол часа подъезжает запорожец, выходит дед в валенках и с винтовкой и маленькая собаченка по кличке Чибис. Дед дает в руки Новому русскому винтовку и говорит:
- Я сейчас залезу на яблоню и начну ее качать, слон свалится, Чибис схватит его за яйца и слон умрет от болевого шока.
- А винтовка зачем?
- Если я упаду раньше слона - пристрели Чибиса.

Идет сын Нового русского в школу, а в руке держит дорогую глянцевую бумагу для лазерного принтера. Тут подъезжает его дружок тоже сын нового русского на 600-м мерседессе. Выходит он из машины и спрашивает у другого:
- Ты чё это с бумагой в школу идёшь?
- У нас в классе сбор макулатуры устроили. А ты чё в школу на мерсе?
- А у нас в школе сбор металлолома затеяли.

Приходит парень в фирму на работу устраиваться. За столом сидит здоровенный мужик,весь в золотых цепях, кольцах, браслетах:
- Чё встал, присаживайся. Тебя как звать-то?
- Николай - робко говорит парень, опуская глаза вниз.
- Значит так, Коленька, приходишь на работу в понедельник сутреца пораньше, в 11-12, работаешь,в 4 планерка, не опаздывай,ребята подъедут,выпивки привезут: вино, водка, виски, в общем гуляем до утра.
- Да я вообще-то не пью...
- Понял, значит в понедельник на работу не выходишь, давай сразу во вторник, работаешь как всегда, в 4 напланерку не опаздывай, ребята подъедут, наркотики привезут, покурим, кольнемся, нюхнем, в общем гудим до утра.
- Да я вообще-то спортсмен...
- Понял, значит на работу выходишь со среды, работаешь как обычно, в 4 на планерку не опаздывай, ребята подъедут, баб привезут, в общем трахаемся до утра.
- Да у меня жена, двое детей, я еще никогда ...
- Слушай, мужик, а ты случайно не голубой?
- Ну что вы, как вы могли подумать?
- Тогда в четверг тоже не приходи, тебе не понравится...

- Трое Новых русских поймали золотую рыбку. Она им говорит:
- По три желания не исполню, а по одному - пожалуйста.
Первый:
- Положи мне в багажник мешок однодолларовых купюр, а то гаишникам жалко крупные деньги давать, а мешка мне надолго хватит.
- Мешок уже у тебя в багажнике
Второй:
- У меня всё есть. Даже не знаю, чего пожелать-то
- Ну тараканы у тебя дома есть?
- Есть.
- Держи вот этого маленького тараканчика. Он всех тараканов сожрет, а как последнего сожрет - сам лопнет.
Третий тоже не знает чего пожелать Рыбка спрашивает:
- Мыши на вилле у тебя есть?
- Есть.
- Держи вот эту маленькую мышку. Она всех мышей сожрет, а как последнюю сожрет - сама лопнет.Тут первый подходит к рыбке, держит в руках мешок однодолларовых купюр и говорит:
- Не нужен мне этот мешок! Лучше дай мне одного ма-а-аленького гаишника.

Конец 20-х годов. Звонок в ВЧК:
- У нашего соседа много денег!
- Выезжаем.
Конец 70-х годов. Звонок в КГБ:
- Ну и что?
- Он их украл у государства.
- Выезжаем.
Конец 90-х годов. Звонок в ВЧК:
- Ну и что?
- Он их украл у государства.
- Ну и что?
- Он с них налоги не платит.
- Выезжаем.

Разговаривают два ангела на небе:
- Я с мужиками поспорил, что прыгну ночью с третьего этажа на асфальт. Мои друзья заранее матрас постелили, где надо. Прыгнул; последнее, что помню - что-то твердое.
- А я бомж. Искал, где ночь перевести. Смотрю - какой-то филантроп матрас прямо на асфальте расстелил...

Мужик нашел бутылку. Открывает - вылетает джин и говорит:
- Исполню три твоих желания.
- Хочу быть крутым.
Раз и мужик оказывается в малиновом пиджаке, с золотой цепью на шее. В руках - сотовый телефон, в кармане - пачка баксов.
- Хочу Мерседес-600.
Раз и мужик сидит за рулем новенького «Мерседеса». Мужик потрогал руль, развалился в кресле и говорит:
- Хочу чего-нибудь остренького.
Щелк - все двери в «Мерседесе» наглухо закрываются. А из-под сидения ясно слышно: «Тик-тик-тик...»

Новый русский - Президент крупного предприятия-вызывает к себе нового заместителя:
- Всего полгода назад вы пришли к нам работать в качестве простого инженера. Через два месяца вы стали начальником планового отдела, еще через два месяца вы стали финансовым менеджером, а теперь я вас назначаю своим заместителем. Что вы на это скажите?
- Спасибо, ПАПА!

В Париже новый русский тормошит гида возле Эйфелевой башни:
- Я приезжаю сюда уже восьмой раз! И вижу, что ничего не меняется.
- А что должно измениться?
- Нашли в конце концов здесь нефть или не нашли?

Едет меpс. Hа пеpекpестке его догоняет запоpожец. У запоpожца плавно опускается стекло на боковой двеpи. Водитель запора стучит в стекло водителю меpса и говоpит:
- У тебя есть в машине пpоигpыватель компактов?
- Hет.
- На тебе кучу дисков, они мне уже надоели. Дома послушаешь. Hа следующем светофоpе запоpожец опять догоняет мерс. Опять стук в окно.
- Слышь, у тебя в машине видик есть?
- ??? Нет.
- Hа вот тебе кучу кассет - дома посмотpишь. Мне они уже надоели.
Hа следующем пеpекpестке та же истоpия, только вопpос пpо холодильник и в подаpок - ящик шампанского. Hа следующем пеpекpестке запоpожец опять-таки догоняет мерс. Тишина - никто в окно не стучит. Водитель мерса удивляется, выходит из машины и стучит в окно запорожца. Hикто не отвечает. Следующий пеpекpесток. Запоpожец опять догоняет мерс. Водитель мерса опять выходит и стучит в окно запорожца Окно откpывается:
Водитель мерса:
- Слышь, а ты чего на пpошлом пеpекpестке не откpывал?
- А, дык я ни хpена не слышал, я в ДУШ ходил...

Новый русский уехал в Канаду и звонит оттуда в свою пейджинговую компанию oператору:
- Ну, пацаны, крутая у вас компания, всю жисть теперь буду только у вас пейджера покупать и братанам посоветую!!!
Оператор:
- ???
- Да я даже здесь, в Канаде сообщение на пейджер получил!!!
- Какое сообщение?
- «Замените батарейку»...

В военкомате:
- Вы служить хотите?
- Да, но только генералом!
- Вы что идиот?
- А это обязательное условие?

Парень идет по пляжу и видит красивую девушку. Подходит к ней и говорит: -Девушка, у вас закурить не найдется?Та дает ему сигарету.-А огонька?Та дает ему зажигалку. -А, может, познакомимся?-А барабан тебе не дать? -Зачем? -Возглавить колонну идущих на хрен!
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

дa ги беше превел поне!
[X]Spot
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]Spot »

ха-ха-ха-ха-ха-ха :)
Аватар
Russ Mans
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от Russ Mans »

Не нравиться по русски? :D

Новые русские приехали в Америку. Денег много, а английского абсолютно не знают. В первый же день один купил машину (денег-то куча) и поехал по фривею(freeway).. Останавливает его полиция, а он не понимает, за что. Надели на него наручники. Привезли в участок. Через переводчика говорят, что он сильно превысил скорость, лимит 65, а он ехал 100. Он: «Не понял, на фривее везде написано - «101»!» Ему переводчик говорит: «Дурак, это же номер фривея!» Тут русский начинает дико хохотать. «Что случилось?» - его спрашивают. Он говорит: «А мой дружбан сейчас по 580-му фривею едет!»

- Слушай, братан, хочешь 100 баксов заработать, закопай мента.
Тот, не долго думая, согласился и принялся за работу.
Новый русский едет со свалки и думает: «Ну, вроде бы, обошлось», и решил заехать в бар отметить это дело...
Выпил хорошенько, возвращается домой. Вдруг опять откуда ни возьмись выскакивает гаишник, новый русский сбивает его- снова труп. Загрузил его в багажник, едет опять на свалку и думает: «Вот непруха! Опять бомжу 100 баксов платить».
А бомж, тем временем, ужрался в дрова. Тут опять приезжает новый русский:
- Слышь ты, бомжара, я тебе что сказал сделать?
Закопать! А ты, сука, бабки взял и нажрался? А ну иди, закапывай!
Бомж смотрит, в натуре мент лежит. Думает:
«Ну, спьяну что не бывает». Делать нечего, пошел закапывать.
Новый Русский уехал. Тут подъезжает патрульная машина.
Подходит мент к бомжу и говорит:«Слышишь, а что тут происходит?
600-й уже два раза сюда приезжал. Ты не знаешь зачем?»
Бомж встал, огляделся по сторонам, и как хряпнет
мента по голове лопатой:
- Да когда же ты, сука, уже угомонишься!!!

Стоит «мерс» 600-ый на светофоре тут въезжает ему
в зад «запор». Водитель «запора» думает уже, где подороже
продать квартиру на ремонт. Тут подходит новый русский
достаёт пачку зелёных и отдаёт пригорюнившемуся
водителю «Запорожца».
Охреневший водитель:
- За что?!
- За классику.

Заходит женщина в подъезд, а там мужик стоит, отливает. Женщина в испуге шарахается, сдавленно вскрикивает. Мужик:
- Не бойтесь, женщина! Я его держу...

- Позвольте...
- Позвольте вам не позволить!
- Не позволяю мне не позволять!!

- Я вижу, капитан, у вас плохое настроение. Что случилось?
- Я выиграл главный приз в телевизионной передаче.
- Так это же хорошо!
- Кому как! Второй и третий призы - деньги, а первый - туристическая поездка на нашем теплоходе.

- Вы, конечно, понимаете, милочка, что если бы Эдисон в свое время не изобрел электричество, то мы бы сейчас смотрели телевизор в полной темноте.

- Чего это ты решил носки постирать?
- Да спать мешают: по ночам светиться стали.

Мужик зашел на новый аттракцион, там пустая комната, кресло посередине стоит и дырка в потолке.
Ну он садится, кресло начинает подниматься и голова через дырку в верхнюю комнату попадает, а там ему по башке кто-то пинком бабах!!!
он спускается злой как черт бежит в верхнюю комнату, а там пусто, никого нету, и голова из дырки появляется...

Мужик стирает в ванной джинсы и сильно ругается «в наше время нельзя никому верить!», при этом продолжает стирать джинсы и повторять «в наше время нельзя никому верить, даже самому себе, ведь только пукнуть хотел...»

Спорят китаец, француз и русский кем по национальности были Адам и Ева. Китаец говорит: только китайцы могли населить всю землю. Француз говорит: только француз мог поделиться яблоком с дамойю Русский говорит: только русские с одним яблоком на двоих, голой жопой на камнях думают, что в раю! :twisted:

Это чисто от меня!:
Можно пить пиво по-немецки - с колбасками.
Можно по-английски - с чипсами.
Можно по-японски - с суши.
А я люблю по-русски - с водкой!

Вёз как-то рефрижератор партию живых пингвинов
для зоопарка. Но вдруг заглох. Жара, градусов под сорок. Случилось это у ГАИшного поста. Водила рефрижератора подходит к гаишнику и говорит:
- Слушай, командир, помоги! Жарко, боюсь, пингвины
передохнут! Надо бы их в зоопарк как-нибудь?!
Гаишник:
- Придумаем что-нибудь.
Гаишник начинает останавливать всех подряд, докапывается по мелочам (ремень не пристегнут, нет огнетушителя и т.п.), но штрафы не берет, а просит
подкинуть парочку пингвинов до зоопарка. За час отправили почти всех пингвинов. Осталось два пингвина.
Гаишник тормозит реальный 600-й «мерин», где сидят два чисто конкретных бандюка.
Гаишник:
- Мужики, пожалуйста, отвезите пингвинов в зоопарк.
Бандюки:
- Нет проблем! - берут пингвинов и уезжают.
Проходит три часа.
Мимо этого поста проезжает тот самый «мерин» с теми же бандюками. На заднем сиденье сидят довольные пингвины с мороженым и шариками. Гаишник тормозит всю эту братву.
- Мужики, я же просил их в зоопарк отвезти.
- Не ссы, командир, в зоопарке были, в кино были, сейчас в цирк едем!

когда я был молодым и безответственным,я был молодым и безответственным.........

Экзамен на поступление в милицию: В стене сделаны три отверстия разной формы: круглое, кавадратное и треугольное. На столе лежат три фигуры: куб, шар и и пирамида. Задача - вставить фигуру в соответствующее ей отвертстие. Все поступившие делятся на две группы: - супер умные и - супер сильные.

Маша в окне поливает цветы,
В лейку она налила кислоты.
Долго кричал на болконе внизу
Дядя Семен растворяясь в тазу.

Бабушка внученьку очень любила,
Мину в постель она ей подложила,
Ночью в квартире раздалось два взрыва,
Внученька бабушку тоже любила.

Маленький мальчик залез в холодильник,
Маленькой ножкой нашарил рубильник.
Быстро замерзли сопли в носу,
Нет, не доест он свою колбасу....
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

Катаджия спира някви, оглежда, че всички са с колани и процежда през зъби:
-Мама ви мръсна....бе, за ...10лв. ша се удушите!!!
Публикувай отговор