Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Избори 2013

Мнение от Bul-Dog »

System_error написа:http://www.blitz.bg/news/article/200226

Някои искрено ще се смеят на статията, но както и аз съм споменавал преди, има много сходства между двата образа. Явно не съм го забелязал само аз. За справка - прочетет историята и по точно раздела за Стамболов.
Насе, аз се смея. И продължавам да се смея...Мерси, развесели ме!

Държавникът Борисов :lol: :lol: е не, няма начин.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:http://www.blitz.bg/news/article/200226

Някои искрено ще се смеят на статията, но както и аз съм споменавал преди, има много сходства между двата образа. Явно не съм го забелязал само аз. За справка - прочетет историята и по точно раздела за Стамболов.

Да, ББ е Ст. Стамболов, Яне Янев е Яне Сандански, Станишев е Димитър Благоев, и прочие глупости! Явно, на някои, жегите им се отразяват зле.

Ей-тъй, между другото, защо трябва да бъде убиван КАТО Стамболов?! Убийството си е убийство, както и да го погледнеш, крайният резултат е един и същ. Що да не бъде убит като Васил и Георги Илиеви, като Илия Павлов, като Иво Карамански, бай Миле, и прочие? Както и ще стане, ако изобщо бъде убит де!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Кой пък е казал, че ще бъде убит физически ??? 8O
Динко, вече съвсем де филмираш...

Прочетете за Стамболов, наистина. Отявлен русофоб и противник на васалната зависимост от руската империя. Авторитарен, използващ цялата сила на държавната машина за разправа с опонентите си. Идеен и радикален. Винаги воден от идеята за успех на нацията. Събрал толкова много врагове и компромати срещу себе си, че обществото е силно разделено в оценката си за него - едните тотално го отричат, докато другите яростно го подкрепят. Изкаран от политическия живот чрез компроматна война. Всичките мероприятия срещу него са със съдействието на "майка Русия" и консула и в България.
Ама хич няма прилики...
Последно промяна от System_error на Сря Май 22, 2013 22:24 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да бе, баш си е така, сега като се замисля....Ами и той като тиквата има своите хашлашки години. Опитва и въстание да прави и то в наща Зара, ама сал до един пожар го докарват....

Държавата е ръководил и то в едни мътни години...нама сведения да е бил пазвантин на Фердинанд,че и да го е возил у кабриолет, ма що да не е вярно....

Не знам жена му да е била генералска щерка и да е въртяла мафиотски авоари в банката СИ...но що да не е...О, времена, о нрави...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Аз говоря за прилики. Разлики мога да ти извадя колйо искаш. То сигурно и номерата на обувките им са различни, представяш ли си :lol:

Интерсен факт е, че ползва доскорошния си смъртен враг - Османската империя за съюзник срещу наглите гърци и сърби. Т.е. широкоскроен политик и дипломат. Не тесногръд и злопаметен като повечето нашенци. Освен това не се поддава на масови залитания, като русофилията например, благодарение на далновидността си и стремежа за изграждане на национална идентичност. Тези действия биха заклеймени като "акт на национално предателство", от едни съвременни волни/болни лидери (а цитираната фраза им е любима и я употребяват повече и от "добър ден"... ма така е като спекулираш със страховете и надеждите на хората).
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Смешно е да сравняваш по каквото и да е политик и държавник с обикновена мутра от криминалния преход на Партията. Смешно е.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Смешно е да сравняваш по каквото и да е политик и държавник с обикновена мутра от криминалния преход на Партията. Смешно е.
Смешно е да не виждаш приликите и да се държиш като ощипана мома :lol: В едно сравенение няма нищо смешно.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

m.dnevnik.bg/analizi/2013/05/21/2064720_da_si_spomnim_za_bulgariia_predi_borisov/

Насе, леко си объркАл "рейса" пак. Нищо, младо момче, умно, ще поживееш, ще разбереш...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Каквото и да си спомняме, трябва да се върнем в реалността. А тя е, че нямаме Филип Димитров, и понеже много обичаме да си спомняме, сега ще си сърбаме супата на комунисти, етнически турци и каквото още се сетите там. Така че сърбайте тихичко и не споменавайте повече Борисов ;)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:m.dnevnik.bе/analizi/2013/05/21/2064720_da_si_spomnim_za_bulgariia_predi_borisov/

Насе, леко си объркАл "рейса" пак. Нищо, младо момче, умно, ще поживееш, ще разбереш...
Линка не ми е активен, ама се сещам какво би пишело. И аз с голяма носталгия се сещам за Света преди кризата, както се сещат и един милиард европейци и американци. Да вземеш и на тях да им обясниш, че той е виновен за финансовия колапс, мръсника..
Аз повече от тва не вярвам много да поумнея, ама понеш мисля сам и с главата си. Нямам нужда от ментални наставници и пропагандисти... Както виждаш и ситуацията след изборите познах, месец и кусур предварително. Само прогнозата ми за дълго управление на Райков, май ще излезе ялова...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аз работех по това време и мога да сравнявам.

А, да, кризата-мризата...а първенеца по "усвояване" ? Един умен човек успяваше и без да усвоява. Тоя човек и позна ,че тиквестия няма да види власт повече. И слава Богу!

А статията е много интересна, също и препратката в нея към статия на професор Дайнов.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Аз работех по това време и мога да сравнявам.

А, да, кризата-мризата...а първенеца по "усвояване" ? Един умен човек успяваше и без да усвоява. Тоя човек и позна ,че тиквестия няма да види власт повече. И слава Богу!

А статията е много интересна, също и препратката в нея към статия на професор Дайнов.
Aз също работех по това време и знам как заплатата ми за 4 години (от 2004-та до 2008-ма) стана 9 пъти по-голяма. Но това не беше ефект толкова от управление на държавата, колкото от пика на икономическата активност в света по него време и има пък ооооще по-малко връзка с управлението на Борисов.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Кой човек успяваше без да усвоява? Станишев ли? Ами той успяваше да краде за него си, защо му е да усвоява? Нали можем да обираме всички пасиви на ЕС, ама като стане време да получаваме пари, защо да си губим времето? Ще си затворим АЕЦ-а, ще си плащаме като пичове зелена енергия на поразия, ще въведем един куп закони и ограничения, ще купуваме боклуците на съседките ни - нали затова сме влезли в ЕС все пак?
Станишев каза, че ГЕРБ повече няма да са на власт, защото манипулацията е в кръвта му и знае Българския народ колко далеч пред носа си вижда.
Извадиха един казан с л*йна, изляха ви ги на главите и вие се радвате сякаш са мед. Дигнаха една пушилка с бюлетините, щяха имунитети да искат, присъди, престъпления... след деня на изборите се покриха прокуратура и всички с посрани гащи и сега всичко мълчи по темата.

Най-добре е царя да се върне. Маалко още му оставаше и щеше да ни оправи отвсякъде. Още по-готино щеше да е някой да събере Царя, Костов, Станишев и Доган. Нещо като Dream Team в стил Незаменимите или Б.С.П. (Бесни Страшни Пенсии). Гледайте си зрелищата и филмите по телевизията и си мислете как вървим към едно светло бъдеще, докато светлината в тунела на идващия влак приближава все повече и повече...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

sawo написа:Кой човек успяваше без да усвоява? Станишев ли? Ами той успяваше да краде за него си, защо му е да усвоява? Нали можем да обираме всички пасиви на ЕС, ама като стане време да получаваме пари, защо да си губим времето? Ще си затворим АЕЦ-а, ще си плащаме като пичове зелена енергия на поразия, ще въведем един куп закони и ограничения, ще купуваме боклуците на съседките ни - нали затова сме влезли в ЕС все пак?
Станишев каза, че ГЕРБ повече няма да са на власт, защото манипулацията е в кръвта му и знае Българския народ колко далеч пред носа си вижда.
Извадиха един казан с л*йна, изляха ви ги на главите и вие се радвате сякаш са мед. Дигнаха една пушилка с бюлетините, щяха имунитети да искат, присъди, престъпления... след деня на изборите се покриха прокуратура и всички с посрани гащи и сега всичко мълчи по темата.

Най-добре е царя да се върне. Маалко още му оставаше и щеше да ни оправи отвсякъде. Още по-готино щеше да е някой да събере Царя, Костов, Станишев и Доган. Нещо като Dream Team в стил Незаменимите или Б.С.П. (Бесни Страшни Пенсии). Гледайте си зрелищата и филмите по телевизията и си мислете как вървим към едно светло бъдеще, докато светлината в тунела на идващия влак приближава все повече и повече...
Този дрийм-тим е за доживотна каторга, с тежък физически труд, 22часа в денонощие. Сибир ще им се стори Хавай, ако имах тази възможност.
А статията не я намирам за особено обективна... и Жан Виденов беше честен и почтен като човек, и точно заради това го омазаха в лайна и се изсраха отгоре му. А Костов, защото милее за благото на хората, сега ще гледа политическия живот по ТВ... И не само той...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

sawo написа:Кой човек успяваше без да усвоява? Станишев ли?

Най-добре е царя да се върне.
Аз за Костов говорех, за него става въпрос и във въпросната статия.

Да, за Негово Величество си прав абсолютно! Макар и да разбирам от сарказма ти... :D

Има неща които са си от нас-сами си ги правим, има и други, които не зависят от нас, някои вярват, други не... На мен ми е по-лесно и съм приел да вярвам...Веднъж се раждаме, веднъж се кръщаваме, веднъж умираме...после съд!
Вярвам в Бог, България и Негово Величество Царя!
Публикувай отговор