Галерия Стара Загора Мол
- zv3rA
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Галерия Стара Загора Мол
Все още не съм влизал, но след някой друг ден започваме работа и ще мога да кажа :p
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ха-ха-ха прочетете, 8,4% при откриването. Нищо по различно не очаква нашия.
http://www.investor.bg/news/article/104140/122.html
Някой може ли да сподели цените за наем на м/2 ?!?!
http://www.investor.bg/news/article/104140/122.html
Някой може ли да сподели цените за наем на м/2 ?!?!
- VesMil
- Потребител

Ходил съм няколко пъти в МОЛ "Галерия" Пловдив, той е почити празен, освен Карфур има няколко клетки които са заети!
Стара Загора е БЕРОЕ!
-
carom
- Потребител

Може да се ползва за галерия. 
-
djordjano
- Новак

вие добре ли сте, мол Галерия ще е най хубавия мол в стара загора. на много удобно място е близо до центъра на града, има и удобен транспорт до там. може и пеша за разходка. мисля че е перфектния мол . а за парк мол просто ще се превърне в квартален мол или място за разпродажба.
производствата в стара загора дават на обикновения служител не повече от 350 лв.
един продавач консултант взима минимум 400 лв в такъв мол .
стара загора се нарежда до ранга на по големите градове и предпочитано място за шопинг.
например защо не отиде в сливен или хасково на шопинг а примерно предпочитате в пловдив или софия за тези които разбират от шопинг( не за хората свикнали да пазарят от "руския"- турския пазар). събота почиваш,взел си заплата, имаш нижда от дрехи, развлечения , среща с приятели - ще отидеш на руския пазар ли? разбира се в мола там е топло,чисто и никои не те занимава с "ела ще ти намаля с 2 лв". а за качеството на предлаганите стоки няма място за сравнение. ноември ще го открием и ще му се радваме , а за тези които не го искат най добре е селото за тях с мотиката и оралото...и прасета...
производствата в стара загора дават на обикновения служител не повече от 350 лв.
един продавач консултант взима минимум 400 лв в такъв мол .
стара загора се нарежда до ранга на по големите градове и предпочитано място за шопинг.
например защо не отиде в сливен или хасково на шопинг а примерно предпочитате в пловдив или софия за тези които разбират от шопинг( не за хората свикнали да пазарят от "руския"- турския пазар). събота почиваш,взел си заплата, имаш нижда от дрехи, развлечения , среща с приятели - ще отидеш на руския пазар ли? разбира се в мола там е топло,чисто и никои не те занимава с "ела ще ти намаля с 2 лв". а за качеството на предлаганите стоки няма място за сравнение. ноември ще го открием и ще му се радваме , а за тези които не го искат най добре е селото за тях с мотиката и оралото...и прасета...
- zv3rA
- Потребител

- Обратна връзка:
djordjano, четеш ми мислите 
-
marin_007
- Потребител

Идеята е че за градове като Пловдив Стара Загора и другите по големи градове извън София 1 мол им е предостатъчен , ще видим как ще вървят нещата с 2 мола в Стара Загора , дан ое по добре от Пловдив 
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Само за 1 нещо съм съгласен и то е, че има транспорт до там. За разлика от другия мол, където е невъзможно да стигнеш с един рейс/тролей ако живееш на Загорка. Пълен абсурд!
- sancho pansa
- Начинаещ

Гледам, темата за Великите Строежи на Новото Време позадрямала-викам да я посъбудим. Сега, аз не съм против строенето на магазини, банки, бензиностанции-нито дори на хотели по морето, но, все има едно НО, нали- против съм това, че става безогледно, безидейно, несъобразено с никакви икономически или други параметри. Ей така, заради самото препиране на парици! Ама вика тука народа-кво от тва, нали има работни места, нали нови сгради, па инфраструктури се подобряват, пък няма да ходиш на студени и открити пазари,/рашън пазара-пример/ така де, всичко е така, но нали за идиотията иде реч! За онази идиотия от която, ний като българи няма начин да излезем, си мисля аз вече. Всичко се повтаря, по-младите може би не помнят, но тая гигантомания и тоя ламтеж не са от вчера. 50 години неграмотни галфони, по заслуги на това, че са били в гората, строяха гигантски заводи и го догонваха, че и изпреварваха "загниващия капитализъм"-то не бяха Радомир, Девня, Асеновград, нашият мил, роден град се отчете с АТЗ, ДЗУ/само че, докато го построим в "съкратени срокове" за две, три петилетки-ти да видиш, япочунгите не спели, ами произвеждат техника от ново поколение. И нашите ДИСКОВЕ комай само за антени ставаха!/ Изтровиха де що имаше читава природа! Нищо де, учеха се хората! Научиха се-изпращаха си децата да се учат по тая тежка чужбина-Москва, Лондон...Е, научиха се милите таткови, върнаха се, взеха да я управляват тая държава-е, що не става сега, нещо пак се закучи работата?! Ами само с далавери-аз на тебе, ти на мене, ще стане ли работата? Шуробаджанакизъм! Тая дума Захари Стоянов я използва преди повече от 120 години-нещо да се е променило оттогава насам? Едва ли!
Накрая искам да ви цитирам едно мнение на човек от един сайт, който ме провокира да напиша всичко това. Защото, ако по-младите не знаят, по-възрастните трябва да им обясняват и да има напомнят-защото от нас се изисква сега от наследниците на убийците и крадците точно това-да не знаем, да не помним, но да благоговеем в овчи възторг пред Строежите на Новото /им/ Време!
"Тези приказки са ГЕРБаджийско фантазе.... Ала-бала.....
Кои са другите групировки ??? Кои после налапаха "фалиралите банки" ???? Не са ли Бойко и Цветелинка сред тях ???
И после като се започна една пране на пари в строежи, хотели, курорти, МОЛове...., та цак до днес. Сагата продължава, а нас ни залъгват предимно с третокласни мафиотчета, дребни рибки. Топ-мафията е недосегаема, на 100% !!!!! Те са като чалгаджиите - навсякъде и с много пари и имоти.... Даже някои от тях стават премиери, министри и т.н. !!"
Накрая искам да ви цитирам едно мнение на човек от един сайт, който ме провокира да напиша всичко това. Защото, ако по-младите не знаят, по-възрастните трябва да им обясняват и да има напомнят-защото от нас се изисква сега от наследниците на убийците и крадците точно това-да не знаем, да не помним, но да благоговеем в овчи възторг пред Строежите на Новото /им/ Време!
"Тези приказки са ГЕРБаджийско фантазе.... Ала-бала.....
Кои са другите групировки ??? Кои после налапаха "фалиралите банки" ???? Не са ли Бойко и Цветелинка сред тях ???
И после като се започна една пране на пари в строежи, хотели, курорти, МОЛове...., та цак до днес. Сагата продължава, а нас ни залъгват предимно с третокласни мафиотчета, дребни рибки. Топ-мафията е недосегаема, на 100% !!!!! Те са като чалгаджиите - навсякъде и с много пари и имоти.... Даже някои от тях стават премиери, министри и т.н. !!"
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Проблема е, че всичко е приказки по форумите. Всички викат старите помнят, старите знаят старите не знам какво. Хубаво всичко това, ама аз на тяхно място ако имах доказателства щях да намеря начин да ги използвам и да свърша нещо полезно с тях. Иначе няма никакъв смисъл да се тюхкаме кой коя бранка бил прибрал и колко откраднал - това е работа на дядовците в парка. Аз предпочитам да си живея сегашния живот както трябва и да ида да изгледам един филм в мола за разнообразие, ако щеш 
Това е проблема на много хора - винаги е по-хубаво да живееш в миналото. Там е някакси по-уютно, по приятно, по-чисто.
Бойко не знам коя банка е прибрал и кого е окрал - ако някой ми представи аргументирано и с доказателства такова твърдение ще си променя мнението, но дотогава ще мисля че има и правилни неща, които е направил за БГ.
---
М/у другото hick a.k.a deltas е изгонен, темата е изчистена дано няма повече безсмислени спорове и заяждания по темата.
Това е проблема на много хора - винаги е по-хубаво да живееш в миналото. Там е някакси по-уютно, по приятно, по-чисто.
Бойко не знам коя банка е прибрал и кого е окрал - ако някой ми представи аргументирано и с доказателства такова твърдение ще си променя мнението, но дотогава ще мисля че има и правилни неща, които е направил за БГ.
---
М/у другото hick a.k.a deltas е изгонен, темата е изчистена дано няма повече безсмислени спорове и заяждания по темата.
-
fanthomma
- Новак

а бе хубаво нещо са моловете
особено тоя новия да го откриват вече че както ми е наблизо по цял ден ще стоя там на топло вместо да горя скъпия ток у нас
особено тоя новия да го откриват вече че както ми е наблизо по цял ден ще стоя там на топло вместо да горя скъпия ток у нас
- sancho pansa
- Начинаещ

Добре бе, сите админе, каква фобия ви е налегнала от истината? Какво лошо има да се назовават нещата с истинските им имена? Какви материалисти станахте всички вие, как успяха цяло поколение да "затъпят" с чалга и дитирамби- до там, че да искат само топло и кино?
Да откриеш истината сам се иска акъл, пък и да се понапънеш малко, но не само в тоалетната...
Да откриеш истината сам се иска акъл, пък и да се понапънеш малко, но не само в тоалетната...
- Nirvana
- Старо куче медалист

По-малко от 40 % са заетите клетки....вътрешно инфо !
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Фобия от истината нямам, но hick постоянно търсеше с кой да се заяде ако не е на неговото мнение, накрая прекали (в съвсем друга тема), предупредих го и той почна да обижда на лични съобщения, предупредих го още веднъж, пак не спря и накрая си отиде. Това е един от малкото форуми, които още не са се превърнали в кочина, където всеки си обижда, псува и говори каквото му падне и ще се постараем да си остане така.sancho pansa написа:Добре бе, сите админе, каква фобия ви е налегнала от истината? Какво лошо има да се назовават нещата с истинските им имена? Какви материалисти станахте всички вие, как успяха цяло поколение да "затъпят" с чалга и дитирамби- до там, че да искат само топло и кино?
Ако правилата, които са в раздел General се следяха стриктно и в 50% от случаите, отдавна щеше да е изгонен без обяснение. Да не говоpим, че се оказа че това е изгонения deltas, като наказанието за повтоpна pегистpация също е БАН.
За последен път казвам, че поне лично аз чалга не слушам. Само топло не искам, даже всъщност предпочитам да е студено, когато имам време предпочитам да изгледам някой хубав филм с приятели, отколкото да дращя по форумите.
Не ме разбирайте погрешно и аз не съм голям привърженик на моловете, в стария ходя доста рядко и то когато ходя е или да гледам някой филм или за някаква дреха, която знам че там си струва парите. Въпреки това обаче, не мисля че има смисъл да развивам теории във форума и то във една тема, която е чисто информативна за развитието по строежа и откриването на мола. Пределно ясно ми е как се строят повечето молове, с какви пари, от какви хора и т.н. Едва ли има няко друг тук който да не го знае, така че е безсмислено според мен да се дъвчем на тази тема. Който не харесва мола, парите с които се строи, хората от които се финансира и т.н. има лесно решение не чете темата и не ходи в мола
-
fanthomma
- Новак

ха ха хаNirvana написа:По-малко от 40 % са заетите клетки....вътрешно инфо !
това звучи като виц
те ако имаха 40% заетост щяха да отворят още преди няколко месеца