Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
schnapps
Потребител
Потребител

Re: Информация за интернет доставчиците в Стара Загора.

Мнение от schnapps »

admin написа:Аз съм на Булсатком, като първо бях на вифи, сега съм на оптика. Никога не съм имал проблеми и до сега не ми е спирал интернета. Ето спиид теста.

Изображение
+1

Аз съм от 1 година някъде на Булсат.До сега никога не ми е спирал.Само където докато ти вземат паричките беше едно чакане 2-3 месеца.
Преди бях на Интернет груп,там при буря била тя от дъжд или сняг редовно спираше,но не заради този факт се прехвърлих,а заради ниските скорости.Иначе от гледна точка на поддръжка нямаха равни,на 24 декември в 20:00 часа са ми оправяли нета,сега не знам какво е положението с новите собственици.
bulsseye
Новак
Новак

Мнение от bulsseye »

Здравейте от около 9 години съм абонат на ИГ от около 3-4 имам оптика.Бях доволен до скоро до момента в който не ми замениха оптичното устройство с въпросното huawei.От 4 месеца качеството е отвратително викал съм ги поне 8 пъти за последните 4 месеца. Последното обяснение дадено то техника е че проблема бил в рутера и да си направя кабелна връзка :grin2:.Както и да е решил съм да премина на друг доставчик.Бях се спрял на Мтел но сега от форума разбирам че реално ИГ е собственост на Мтел :) можеби за това и служителката в Мтел ми каза че ако мина на тях няма да ми сменят оптичния кабел.Чета добри отзиви за БСК имам и тяхна телевизия така че и чисто финансово би било изгодно да мина на тях единственото обаче което ме спира до момента е това че скоро ремонтирах апартамента и не ми се занимава пак да разбиваме всичко и да пускаме нови кабели.Искам да попитам има ли начин да се запази оптичния кабел който имам в момента и да се използва от новия доставчик попитах и в офиса на БСК но каката незнаеше :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Могат да ти сплайснат влакното което вече имаш и да си го ползваш :)
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Само за протокола, утре ще ми пуснат виваком нет и айпитиви.
Големи хвалби, голямо нещо, ще ги видя за 30 дни какво ще предложат.
Dog drags - no tracks...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Ами то инетг и мтел са едно и също. За това няма да ти сменят кабела. Ако не бяха една и съща фирма то кабела от външната страна е собственост на оператора, не на клиента.
"There is no 'patch' for stupidity."
bulsseye
Новак
Новак

Мнение от bulsseye »

admin написа:Ами то инетг и мтел са едно и също. За това няма да ти сменят кабела. Ако не бяха една и съща фирма то кабела от външната страна е собственост на оператора, не на клиента.
Еми екстра в момента кабела ми е под паркета да дойдат да си го вземат :D
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Писал съм от външната страна т.е. до вратата ти.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
zhekov85
Новак
Новак

Мнение от zhekov85 »

Здравейте,
Нека който ползва интернет и телевизия на Мтел да споделят мнение как са.
В момента съм абонат на булсат , но мисля да мигрирам към Мтел ТВ , домашен нет и мобилен телефон
Lakers
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Lakers »

А можете ли да ми кажете кои интернет доставчик предлага и телевизия в която има канал HBO, ESPN?
(за които не се плаща допълнително)
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Lakers написа:А можете ли да ми кажете кои интернет доставчик предлага и телевизия в която има канал HBO, ESPN?
(за които не се плаща допълнително)
При кака Ш.р има всичко.
:imsorry: за офтопика :cheers:
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Shadow
Потребител
Потребител

Мнение от Shadow »

интернет ‘труп‘откакто сложиха боклука huawei нета умря бавно зарежда .Преди плащах минималната такса и много по бързо зареждаше и нямах прекъсвания ,а сега с този рутер само ядове.За тракия кабел съм чувал добри отзиви но два ,три пъти съм им звънял и са ми казвали ,че няма техническа възможност до нашия блок .Веднъж ги видях да пускат кабели отидох до офиса им и ги питах дали има вариант да се включа ими казаха ,че може и да си оставя телефон за свръзка и само толкова беше.После пробвах още веднъж и пак нищо от умрял писмо получих.Така че според мен са несериозни .
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Не бих казал ,че са несериозни, по-скоро са се надявали скоро да направят покритие и до вас, но все още не са успели и затова не са ти звъннали.
Аз съм много приятно изненадан от тях с един случай със СКАРТ кабел. Бях си купил такъв на Филипс от Технополис и с него ми беше спряло бръмчетенето при бели образи на телевизора. Когато смених всички приемници с CAM модули, погрешка им го предадох заедно с приемника, ама се усетих след месец. Отидох при тях и им обясних случката. Момичетата казаха, че ще предадат на техниците и ако го намерят, ще ми звъннат. Още на излизане бях решил, че нищо няма да се случи и го бях прежалил. Два месеца и кусур по-късно, обаче - изненадващо ме на намериха и ми върнаха кабелчето. Така че, в моите очи са повече от сериозни, щото можеше и изобщо да не се занимават с умрелия ми кабел :cheers:
(а, да се похваля - имам си и едни рутер спечелен от тях от фейсбук игра :grin2: )
Аватар
zhekov85
Новак
Новак

Мнение от zhekov85 »

сателитна телевизия , и оптичен нет на 50Mbps на Булсат ком , железни са , и не се обвързваш със срочни договори !!
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

zhekov85 написа:сателитна телевизия , и оптичен нет на 50Mbps на Булсат ком , железни са , и не се обвързваш със срочни договори !!
Не съм чувал да са безсрочни договорите....поне аз ползвам нета им и имам договор за 2 години.Обаче това ,че съм с договор не ме притеснява защото както каза са железни.Плащам за 50Mbps получавам>>>>> Изображение
Utorrent лети с над 10 МБ/с :cheers: :cheers:
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
DIMCHO
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от DIMCHO »

zhekov85 написа:сателитна телевизия , и оптичен нет на 50Mbps на Булсат ком , железни са , и не се обвързваш със срочни договори !!
Да така е,потвърждавам.
Нета е без обвързващ договор.
Сателитна телевизия и интернет
042/680815,088/8-45-76-90,089/7-90-46-76
Публикувай отговор