България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: България на мангалите!

Мнение от System_error »

Не ме тролвай за гей-парадите. Аз защитавам идеята, че всеки може да бъде такъв, какъвто сам реши, без някой да му го налага или да го ограничава и има право да се забавлява така, както намери за добре, стига да не пречи на останалите.

Това, че демокрацията ни е далеч от истинска, означава че има проблем във властта и тези, които я имат (т.е. на които сме я дали). Затова казвам, че не са ти виновни другите етноси. Просто трябва да сменим властта. Ако искаш демокрация и сам не възприемаш демократични ценности и идеали, няма за какво да се сърдиш. Ти си същия като тези, които оплюваш.

Освен това не разсъждаваш правилно. Казваш, че щом властта не мисли за нас, значи трябва сами да мислим за себе си. Тва е робско мислене с уклон на анархизъм. Щом не мисли - не е правилната власт. Започваш да плюеш по грешките на властта (беззаконието), вместо да плюеш самата власт.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Не ме тролвай за гей-парадите. Аз защитавам идеята, че всеки може да бъде такъв, какъвто сам реши, без някой да му го налага или да го ограничава и има право да се забавлява така, както намери за добре, стига да не пречи на останалите.

Това, че демокрацията ни е далеч от истинска, означава че има проблем във властта и тези, които я имат (т.е. на които сме я дали). Затова казвам, че не са ти виновни другите етноси. Просто трябва да сменим властта. Ако искаш демокрация и сам не възприемаш демократични ценности и идеали, няма за какво да се сърдиш. Ти си същия като тези, които оплюваш.

Освен това не разсъждаваш правилно. Казваш, че щом властта не мисли за нас, значи трябва сами да мислим за себе си. Тва е робско мислене с уклон на анархизъм. Щом не мисли - не е правилната власт. Започваш да плюеш по грешките на властта (беззаконието), вместо да плюеш самата власт.
Само в едно си прав - наистина не мисля "правилно"! Стремя се да мисля вярно, а не правилно, понеже правилно идва от правило, а правилата се налагат от силните на деня, тоест, същата тази власт! И като всяко нещо, измислено от хора, непрекъснато се мени, довчера бяха едни правила, днес са други, утре ще са трети, и ние трябва, за да сме "правилни", да се въртим като ветропоказатели, непрекъснато да сменяме разбиранията и убежденията си! И не моето, а точно твоето е робското мислене - само в "правилната" посока, никога против актуалните правила, никога със собствено, различно от официалната пропаганда мнение, и т.н.

А за гей-парадите, да си се замислял, ама съвсем мъничко, че това далеч не е само забавление, дори изобщо не е такова? Това си е чиста проба демострация и налагане на пошлост и псевдоценности! Като толкоз искат да си се кефят на извратеността си, да идат нейде из полянките на балкана, далеч от очите на хората и децата, що не го правят? Ама не, трябва да е в центъра на столицата, да ги видят всичките, колко са сбъркани!

И накрая, властта се крепи точно на етнически признак и разделение, което, не е наложено от моя етнос! И след като всички права и задължения отново се разпределят на етническа основа, няма как, да не искаме да се защитим и ние като етнос! По какъв начин, е друг въпрос...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Добре, приеми че съм искал да кажа "вярно" и всичко написано впоследствие (не знам откъде ти дойде) е безсмислено.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Внимавайте, Избирателите се забавляват!

Циганчета слагат контейнери на пътя по тъмно, така играели
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Заради кражба на релси: Товарен влак дерайлира между гарите Яна и Мусачево

Тероризъм?
Едва ли! Просто едни "хора" берат желязо... :imsorry:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не е лесно ...
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

System_error написа:Не ме тролвай за гей-парадите. Аз защитавам идеята, че всеки може да бъде такъв, какъвто сам реши, без някой да му го налага или да го ограничава и има право да се забавлява така, както намери за добре, стига да не пречи на останалите.

Споделям вашето мниние колега :cheers:
Бъди такъв какъвто си
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

ЦИГАНСКА РАБОТА, АМА ХУБАВА!

Така трябва! И така би било, само че ако имаше държава върху тая територия която обитаваме.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Ще събарят 60 незаконни къщи в Лозенец. Смях ,смях. Как само 60 са незаконни и как ще ги съборят , като след това ще изникнат още 100. Някой си мисли, че може да направи нещо на раковото заболяване на държавата наречено Циганизация.Защо не ги оставят хорицата да си живеят и да си секат гората. Ам,и че те нямат пари за дърва, за хляб ,за обучение. Изобщо те са толкова безсилни хорица, а са тръгнали да ги мачкат и гонят. Лоши българи, лоши.
http://www.starozagorci.com/news-10935.html
Popopopopo
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Ще поживеем, ще видим. Аз даже ще отида да зяпам сеир.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

realprofesora написа:Ще събарят 60 незаконни къщи в Лозенец. Смях ,смях. Как само 60 са незаконни и как ще ги съборят , като след това ще изникнат още 100. Някой си мисли, че може да направи нещо на раковото заболяване на държавата наречено Циганизация.Защо не ги оставят хорицата да си живеят и да си секат гората. Ам,и че те нямат пари за дърва, за хляб ,за обучение. Изобщо те са толкова безсилни хорица, а са тръгнали да ги мачкат и гонят. Лоши българи, лоши.
http://www.starozagorci.com/news-10935.html
Защото държавата е мъртва, професоре!
Добрите, умните, честните бягат панически от тук. Остават баби, дядовци...

http://www.blitz.bg/news/article/254959

...но и тях ги унищожават по план. Петилетките се преизпълняват! Партията ще ни ликвидира до крак и ще се отчете пред Интернационала.

А съсела сталинишев ще си пече дупенцето в "братска" Куба за награда за добре свършена работа. орехов, плювналиев и другите "слуги на Народа" ще му поднасят дайкири с мазни усмивчици. Те това го могат идеалноооо!
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Аз съм на 25 и съм тук :)
Бъди такъв какъвто си
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Magas написа:Аз съм на 25 и съм тук :)
Имаш време, някои и на 45 се изнасят.
Popopopopo
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Професоре аз съм полу инвалид ако незнаеш късно е а и ако се стегнем ще оправим държавата само ако мърморковците, нищо лично ни оставят да работим интернет и думите са по силни от меч в края на краищата е констроиран като оръжие ако незнаеш ще го използвам :grin2:
Бъди такъв какъвто си
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Ще имаш ли смелостта да изгледаш това?!

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2% ... 01428.html

Има ли я още България? Мислиш ли?

Пп. А, вярвате ли на поредния проект на Партията? Валерката от национален фес за българите-не вярвайте на "бивши" комунисти!
Публикувай отговор