Водоеми край Старозагорско + информация
-
- Начинаещ
Re: Водоеми край Старозагорско + информация

Последно промяна от diavolo666 на Пет Мар 14, 2014 18:44 pm, променено общо 1 път.
-
- Начинаещ
Бяхме позабравили да пишем тук
А си ходим на риба
Нещо от вчера.Бяхме на садките на Жребчево,с надеждата да се позабавляваме с многото бабушки и уклеи,които се ловяха там месеци наред,но...уви,риба нямаше.Имаше обаче ужасен,поривист вятьр,който вдигаше едва ли не вьлни като на морето.След стоически изкарани около 2-3 часа,през които хванах едва 2 недорасли костура решихме да се прибираме.Но не щеш ли се сетихме за скорошна информация от Big Fish относно любимите ни пресевни и това,че рибата там е трьгнала и хоп...озовахме се на Шаново
И като се почна едно ти бясно кьлване
За времето от 3 ч. до 6 ч. хванах 5 кг. дребоськ,а аверчето ми 3 кг.
Колко бройки бяха това не знам,но рибата се вадеше без да се гледа плувката,Като в един момент лових с 2 вьдици и беше адското шоу
Неколцината колеги около нас сьщо ловиха,но доста по-слабо(колега,който си трьгваше пьк се оплака,че нямал кьлване...)Отдавам го на захранката 

-
- Начинаещ
-
- Потребител
Търси ли костур на пресевните ?diavolo666 написа:Бяхме позабравили да пишем тукА си ходим на риба
Нещо от вчера.Бяхме на садките на Жребчево,с надеждата да се позабавляваме с многото бабушки и уклеи,които се ловяха там месеци наред,но...уви,риба нямаше.Имаше обаче ужасен,поривист вятьр,който вдигаше едва ли не вьлни като на морето.След стоически изкарани около 2-3 часа,през които хванах едва 2 недорасли костура решихме да се прибираме.Но не щеш ли се сетихме за скорошна информация от Big Fish относно любимите ни пресевни и това,че рибата там е трьгнала и хоп...озовахме се на Шаново
И като се почна едно ти бясно кьлване
За времето от 3 ч. до 6 ч. хванах 5 кг. дребоськ,а аверчето ми 3 кг.
Колко бройки бяха това не знам,но рибата се вадеше без да се гледа плувката,Като в един момент лових с 2 вьдици и беше адското шоу
Неколцината колеги около нас сьщо ловиха,но доста по-слабо(колега,който си трьгваше пьк се оплака,че нямал кьлване...)Отдавам го на захранката
-
- Начинаещ
Не,не съм търсил.Само мирни риби си ловя аз 

-
- Новак
Браво колега,утре имам свободен ден и мисля да отскоча до Шаново,може ли малко инфо от коя страна е по-добре и на какво лови?
-
- Начинаещ
Днес завторихме.Рибата си кьлвеше еднакво добре навсякьде по пресевната.И вьпреки отвратителния вятьр ги поскубахме добре.Аз този пьт направих 11 кг.,а общо с колегите имаме почти 17 кг.Кьлвеше основно на бял и сладка царевица,като сладката отбираше по-едри бабушки.Излишно е да споменавам и значението на захранката,както и последващото ритмично подхранване...ако искате пьлен живарник де 

-
- Начинаещ
Днес труден риболов на Шаново.Променливо време-сльнце,дьжд,грьмотевици..Няма и 4 кг. риба за 5-6 часа риболов.Поне подхранихме рибата за уикенда 

- Nirvana
- Старо куче медалист
Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Потребител
И аз опитах в понеделник .Nirvana написа:Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
Каракудата взема , като луда на бял червей но излизат само дребни около 100 грама .
Костур не успях да хвана
- Nirvana
- Старо куче медалист
И аз ня бях хващал толкова голяма каракуда там, но се оказа, че има все пак!genkogenev написа:И аз опитах в понеделник .Nirvana написа:Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
Каракудата взема , като луда на бял червей но излизат само дребни около 100 грама .
Костур не успях да хвана
Костурът не е тръгнал още като хората, но и това ще стане. В големите горещини излиза да му се не види, баш когато не се седи на камъните от жар!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
-
- Начинаещ
Преди 10-ина години,там на дьно,в адски пек хванах най-голямата си каракуда-900 гр.Обаче имаше едни огромни конски мухи,които като те хапнат правеха дупки по кожатаNirvana написа:Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.

-
- Новак
Здравейте колеги,14.04.2014 на Ягода водоем 1(затворен),пълно капо с много вятър!Бял,торен,хлябжито-0 точки!
Ходи ми се на платено,някой с прясно инфо?

-
- Потребител
На Загорка на фидер с бял червей. 3 кг. каракуда за 3-4 часа.Кълве през 2-3 минути.Каракудите са до 400-500 гр.,но масово бяха по 200 гр. Шаран йок и на червей , и на царевица.
-
- Новак
Ягода-Шаново-Зимница!
Днес даже и неможахме да хвърлим с въдиците,потоп и никаква риба по пресевните от Ягода до Зимница,местата просто бяха потопени от водата,хора много,някакви кълванета само към Зимница на червеноперка.