Водоеми край Старозагорско + информация

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Re: Водоеми край Старозагорско + информация

Мнение от diavolo666 »

:beroe:
Последно промяна от diavolo666 на Пет Мар 14, 2014 18:44 pm, променено общо 1 път.
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Бяхме позабравили да пишем тук :D А си ходим на риба :) Нещо от вчера.Бяхме на садките на Жребчево,с надеждата да се позабавляваме с многото бабушки и уклеи,които се ловяха там месеци наред,но...уви,риба нямаше.Имаше обаче ужасен,поривист вятьр,който вдигаше едва ли не вьлни като на морето.След стоически изкарани около 2-3 часа,през които хванах едва 2 недорасли костура решихме да се прибираме.Но не щеш ли се сетихме за скорошна информация от Big Fish относно любимите ни пресевни и това,че рибата там е трьгнала и хоп...озовахме се на Шаново :) И като се почна едно ти бясно кьлване :crazyeye: За времето от 3 ч. до 6 ч. хванах 5 кг. дребоськ,а аверчето ми 3 кг. :beroe: Колко бройки бяха това не знам,но рибата се вадеше без да се гледа плувката,Като в един момент лових с 2 вьдици и беше адското шоу :lol: Неколцината колеги около нас сьщо ловиха,но доста по-слабо(колега,който си трьгваше пьк се оплака,че нямал кьлване...)Отдавам го на захранката :imsorry:
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

diavolo666 написа:Бяхме позабравили да пишем тук :D А си ходим на риба :) Нещо от вчера.Бяхме на садките на Жребчево,с надеждата да се позабавляваме с многото бабушки и уклеи,които се ловяха там месеци наред,но...уви,риба нямаше.Имаше обаче ужасен,поривист вятьр,който вдигаше едва ли не вьлни като на морето.След стоически изкарани около 2-3 часа,през които хванах едва 2 недорасли костура решихме да се прибираме.Но не щеш ли се сетихме за скорошна информация от Big Fish относно любимите ни пресевни и това,че рибата там е трьгнала и хоп...озовахме се на Шаново :) И като се почна едно ти бясно кьлване :crazyeye: За времето от 3 ч. до 6 ч. хванах 5 кг. дребоськ,а аверчето ми 3 кг. :beroe: Колко бройки бяха това не знам,но рибата се вадеше без да се гледа плувката,Като в един момент лових с 2 вьдици и беше адското шоу :lol: Неколцината колеги около нас сьщо ловиха,но доста по-слабо(колега,който си трьгваше пьк се оплака,че нямал кьлване...)Отдавам го на захранката :imsorry:
Търси ли костур на пресевните ?
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Не,не съм търсил.Само мирни риби си ловя аз :)
beroe
Новак
Новак

Мнение от beroe »

Браво колега,утре имам свободен ден и мисля да отскоча до Шаново,може ли малко инфо от коя страна е по-добре и на какво лови?
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Днес завторихме.Рибата си кьлвеше еднакво добре навсякьде по пресевната.И вьпреки отвратителния вятьр ги поскубахме добре.Аз този пьт направих 11 кг.,а общо с колегите имаме почти 17 кг.Кьлвеше основно на бял и сладка царевица,като сладката отбираше по-едри бабушки.Излишно е да споменавам и значението на захранката,както и последващото ритмично подхранване...ако искате пьлен живарник де :-)
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Днес труден риболов на Шаново.Променливо време-сльнце,дьжд,грьмотевици..Няма и 4 кг. риба за 5-6 часа риболов.Поне подхранихме рибата за уикенда :lol:
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
genkogenev
Потребител
Потребител

Мнение от genkogenev »

Nirvana написа:Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
И аз опитах в понеделник .
Каракудата взема , като луда на бял червей но излизат само дребни около 100 грама .
Костур не успях да хвана
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

genkogenev написа:
Nirvana написа:Аз пък ходих на Сладък кладенец пак. Тихо и слънчево време. Не кълве все още както трябва ама пак става. Изкарах 20 каракуди по 100-150 гр и една половин кило + няколко костурчета.
И аз опитах в понеделник .
Каракудата взема , като луда на бял червей но излизат само дребни около 100 грама .
Костур не успях да хвана
И аз ня бях хващал толкова голяма каракуда там, но се оказа, че има все пак!
Костурът не е тръгнал още като хората, но и това ще стане. В големите горещини излиза да му се не види, баш когато не се седи на камъните от жар!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
diavolo666
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от diavolo666 »

Преди 10-ина години,там на дьно,в адски пек хванах най-голямата си каракуда-900 гр.Обаче имаше едни огромни конски мухи,които като те хапнат правеха дупки по кожата :Alvarin: Оттогава сьм го отписал,но пьк понякога наминавам да му хвьрля един поглед :)
grozev_sz
Новак
Новак

Мнение от grozev_sz »

Здравейте колеги,14.04.2014 на Ягода водоем 1(затворен),пълно капо с много вятър!Бял,торен,хлябжито-0 точки! :imsorry:Ходи ми се на платено,някой с прясно инфо?
schnapps
Потребител
Потребител

Мнение от schnapps »

На Загорка на фидер с бял червей. 3 кг. каракуда за 3-4 часа.Кълве през 2-3 минути.Каракудите са до 400-500 гр.,но масово бяха по 200 гр. Шаран йок и на червей , и на царевица.
grozev_sz
Новак
Новак

Ягода-Шаново-Зимница!

Мнение от grozev_sz »

Днес даже и неможахме да хвърлим с въдиците,потоп и никаква риба по пресевните от Ягода до Зимница,местата просто бяха потопени от водата,хора много,някакви кълванета само към Зимница на червеноперка. :beroe:
Публикувай отговор