Английски Футбол.

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

snake написа:
noby написа:Aйде, честитa титлa нa феновете нa Aрсенaл, не че не беше яснa от няколко кръгa нaсaм.
а бе тя май тоз сезон беше ясна от по-отдавна.Според мене обаче едва ли ще успеят да свършат без загуба :!: Не че е невъзможно,ама мнооо трудно,особено като нямяш мотивация да играеш.
Аз лично бях почти сигурен в титлата на Арсенал още с нашумяването около скандала с Рио и последвалата слаба форма на Юнайтед, когато и Арсенал ги задминаха в класирането. Просто ми беше трудно да си представя, че МанЮ ще направят толкова силна серия като през миналия сезон, а пък Челси все още не са от класата на Арсенал, нямат същия обигран състав.
А пък това да свършат без загуба ми се вижда възможно. Не останаха кой знае колко мачове (4 май на Арсенал), а и с предимно тимове от по-долната част в класирането. Аз виждам въъзможност единствено в мача с Портсмунт, но твърде малка, пък и на Арсенал им остана за това да играят, мисля, че ще изкарат мачовете без загуба. Времето ще покаже.
За съжаление това не говори особено добре за качеството на Премиершип :(
Аватар
PAINKILLA[JEE]
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от PAINKILLA[JEE] »

Абе само арсенал никои друг. Те в последно време са наи добрите. Чержените пе**ли са много слаби.Един игра4 имаха като хората и като го и3гониха вси4ко в отбора 3амря . Ама ина4е наи се дра3ня на арсенал 4е не могат да напражят ни6то ж Шампионската лига :( :( :(
Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

Това беше старо и беше поствано във форума преди. Още повече, че размерите му не са подходящи. Можеше да сложиш само линк :)
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Аватар
Heskey
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Heskey »

Сезонът свърши. Шампион е Арсенал, носител на купата - Манчестър Ютд, независимо на някои дали им харесва или не :wink:
Догодина се надяваме да гледаме отново интригуващи мачове по английските терени :!:
С патладжан, пипер и домати ще си правя цял живот салати...
Публикувай отговор