Не. Де да беше. Чисто луд си е човека! Натурално-вярва си, такива и на детектор на лъжата могат да минат, тоя вид са идеалните шизофреници-просто не съзнава реалността!
Пп.Мисля си : дали другарите не са напреднали до толкова със психотропните и мозъчните експерименти, че да произвеждат такива идеални зомбита като тоя?! Интересно ми е просто.
Не съм съгласен, че тоя наркоман е националист, никога не е бил. Единственото, което го интересува, са парите, и той е готов да подкрепи и правителство от дяволи, само и само да е в парламента, и да се ползва от привилегиите там. Такива като него нямат собствена електорална база, и той го знае, затова и винаги се прилепя към силните на деня - довчера беше с ГЕРБ, пудела на ББ, а днес се прави, че не поддържа БСП и ДПС, но пък, услужливо им прави кворум, за да мине правителството. Явно, смята народа за баш-будали, но ще си сърба надробеното един ден!
А агресивното му, неадекватно поведение се дължи на наркотиците, и стремежа му да бъде актуален непрекъснато, на принципа - по-добре на хората в устата, отколкото в краката. но и това ще му се запише на задника, някой ден!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
ИЗРОД!!! За няма и 15 минути и го избраха.
Ето кой спечли изборите! Ако не бяха неговите медии, настоящия парламент нямаше да изглежда по тоя начин. Сега ще почне един див лов на вещици
didka написа:Всяко зло за добро.
Вървим все по-бързо към нови парламентарни избори.
Толкова нелогичен ми се струва тоя автогол с Пеевски, че напрво ми се струва като постановка... МЕжду другото Фейса ври и кипи по темата (или поне моя)....