Speechless

то така мноо стронг наказанието .....realprofesora написа:Нека погазват тогава правата ви. Щом няма кой да ги накаже трябва онеправданите сами да си ги накажат. Ама те и самите пешеходци са си такива овце, хак им е .
там е друга България... всеки има камера в колата защото застрахователите не плащат иначе...admin написа:В русия има цяло движение за това. Гледал съм клипове с доста крайни действия.
Отдавна не се беше появявало, ама никога не е късно някой да ти се изсере пред входа с бяло ауди.System_error написа:Е те тоя умник винаги спира по тоя начин. Даже да има място, пак задника му е качен на тротоара, така че ако мианавам от там, просто трябва да го обиколя през улицата. Ако съм с детска количка, става още по-неприятно:
Имах и още снимки на същия начин на паркиране от него, ама съм ги забутал някъде...
На тоя вчера му обяснявам ,че е спрял неправилно и ако мине някой с инвалидна или детска количка, ще види зор. Оня ми обяснява че бил за малко, после ме пита дали съм се праил на ченге и в края на кращита се изчеса пеша на някъде след няколко ругатни по негов адрес. 1 минута по-късно се беше изнесъл.
И поредната мома-специалист:
Предполагам, че е имала работа в Office1. А пред задната врата им е камара от фасове. Толкова не могат да си сложат един пепелник и да си изхвърлят в него мизериите. Кофите са на 4 метра разстояние и не ги бърка редовното му почистване.