RauL's FaN - още от името ти се вижда, че не разбираш много от футбол така, че си мълчи там - Реал са просто толкова зле, че май като ги гледам Арсенал ще вземе да ги бие...
Така, че Барса са ти най-малкия проблем в момента...
ACMilan написа:RauL's FaN - още от името ти се вижда, че не разбираш много от футбол така, че си мълчи там - Реал са просто толкова зле, че май като ги гледам Арсенал ще вземе да ги бие...
Така, че Барса са ти най-малкия проблем в момента...
Що да си мълчи бе ти що не мълчиш Всеки който иска може да изкаже мнение а пък до колко е компетентен по темата футбол по името познал ти да не си някоя врачка или хвърля боб
А ти явно също не разбираш много много от футбол - кажи ми как може да си за Барса - това са пълни некадърници, на които им помагат съдийте - ако не са те (съдийте) - Барса просто така ще го .........(цензура) - ама нали са Барса - в Испания все пак трябва да има някой който да играе...
А ти явно също не разбираш много много от футбол - кажи ми как може да си за Барса - това са пълни некадърници, на които им помагат съдийте - ако не са те (съдийте) - Барса просто така ще го .........(цензура) - ама нали са Барса - в Испания все пак трябва да има някой който да играе...
Абе смешник ти ли ще ми казваш за кой да съм ако искам и за Гигант Белене ще викам За останалата част от твоя пост NO COMMENT
Baev написа:Ей от тук ще извадим "мнение на годината" във форума
Явно единствено и само ACMilan разбира от футбол. Не си ти човека дет ша ми казваш кво да прая и дали ще мълча или не. А относно Реал... май пак си много "наясно" с нещата и "всичко" разбираш. Щом смяташ, че Барса не могат да играят и победите им се дължат на съдийската помощ, кажи тогава защо Челси могат да играят? Кво ми изказваш само голи твърдения
RauL's FaN написа:Явно единствено и само ACMilan разбира от футбол. Не си ти човека дет ша ми казваш кво да прая и дали ще мълча или не. А относно Реал... май пак си много "наясно" с нещата и "всичко" разбираш. Щом смяташ, че Барса не могат да играят и победите им се дължат на съдийската помощ, кажи тогава защо Челси могат да играят? Кво ми изказваш само голи твърдения