Туй щях да кажа и аз, явно човекът пак е почнал да взема от "розовата" дрога...didka написа: Вто Яну 01, 2019 19:39 pmНапушени ли сте, пияни ли...На 20 минути с кола е от центъра на Стара Загора.![]()

Туй щях да кажа и аз, явно човекът пак е почнал да взема от "розовата" дрога...didka написа: Вто Яну 01, 2019 19:39 pmНапушени ли сте, пияни ли...На 20 минути с кола е от центъра на Стара Загора.![]()
Заводът ще е северно от Димитровград.Mendeleev написа: Вто Яну 01, 2019 21:11 pm
На 20мин с кола от центъра е К. Ганчев с тези ремонти, но не и Димитровград. От табелата на Стара Загора до табелата на Димитровград е 30мин.
Лично ли те осведомиха, къде ще е завода? Още проект няма, ама ти вече знаеш мястотоЗаводът ще е северно от Димитровград.
С моето шофиране и автомобил 30 км извънградско ги минавам за 20 минути.
С вашето шофиране и автомобил не знам как е.
Пак се хванахте за 5- 10 минути разлика, вместо да видите голямата картина.
Както казах преди, не знаеш по какви проекти работя.muhogon написа: Чет Яну 03, 2019 7:19 amЛично ли те осведомиха, къде ще е завода? Още проект няма, ама ти вече знаеш мястотоЗаводът ще е северно от Димитровград.
С моето шофиране и автомобил 30 км извънградско ги минавам за 20 минути.
С вашето шофиране и автомобил не знам как е.
Пак се хванахте за 5- 10 минути разлика, вместо да видите голямата картина.Колкото до разстоянието, да си чувал за трафик? Че вече няма никакво значение, с каква кола, ако ще и с майбах да си!
Няма нужда да знам, но ако това са ти "резултатите", наистина я пиши бегала...Както казах преди, не знаеш по какви проекти работя.
Завод може да има, но може и да няма, защото град Яш (български град навремето) в Румъния е основния конкурент на Димитровград за завода.
Ако беше гледал предаването щеше да знаеш, че причината за високата средна работна заплата в област Стара Загора не е наличието на мините и ТЕЦ-овете, а най-вече силната индустрия в град Стара Загора.muhogon написа: Сря Яну 09, 2019 12:49 pm Добре, че ни каза, вече се затъжихме за липсата на дежурното, бодряшко лъгане...Да са живи и здрави мините и тецовете, понеже РЕАЛНИТЕ доходи в града, едва ли надхвърлят 7-800лв /масовите/...
Голям виц каза...а най-вече силната индустрия в град Стара Загора.
Според НСИ, енергетиката + добива на суровини и ресурси общо дават едва към 11% от БВП на областта, а над 60% от него е сформиран в община Стара Загора. Не, че мините и ТЕЦ-овете не са в градската агломерация и не, че нямат телефони с код 042 като тези в град Стара Загора, но все пак за отбелязването да го уточня и това. Те някои твърдяха, че "Арсенал" в Казанлък много качва БВП на областта, но излезе, че го качва с 2% и то по време на най-големите военни събития в Сирия.muhogon написа: Сря Яну 09, 2019 20:44 pmГолям виц каза...а най-вече силната индустрия в град Стара Загора.![]()
![]()
Да не живееш в някакъв паралелен свят? Кажи какво вземаш, та всичко ти е така розово, да пробваме и ние?
Да, бе. Посмали малко.muhogon написа: Чет Яну 10, 2019 10:15 am Туй ти плюя и аз в ушите, от години - няма Марица-изток, йок Ески Заара! Всичките ти розови балони, за "голяма индустрия" в града, гърмят като пукнати с карфица! Ако иде реч за отпреди 30 години, да, тогава наистина бяхме лидер, но дружките ни окупатори от ЕС и САЩ, се постараха да "разчистят", сега сме като Монтана и Видин, само мините ни държат още на повърхността! Но и тях ще бастисат, колонизаторите вече са решили съдбата ни!
https://stzagora.net/2019/01/10/%D0%BF% ... %B0%D0%B4/Представят проекта за ремонт на сградата на Община Стара Загора
януари 10, 2019
STZAGORA.NET