lutar написа:Де да можех иаз така.
Сега по4ти немога да се сетя какво е да се смееш искренно.
Това е само период, поне при мен беше така, но.... трябва сам да си наложиш, че искаш това да се промени, че не ти се тъпче повече "в тази пумия, в която си затънал"! Немога да те посъветвам, обаче как да постигнеш това, тъй като май в такива случеи всеки си има индивидулен начин на "измъкване"!
Да взема да напиша нещо по темата:
Наистина какво е "любов"

Някои, някъде по - напред беше писал, че "Обичам те" се казва, за да се изрази любовта, не съм много съгласна! В смисъл, че хората често употребяват този израз, а много малка част от тях си дават сметка какво точно значи той! И сега ще започна да звуча тъпо най - вероятно, тъй като го обръщам на мъже - жени, но никой не искам да обидя, нито искам да кажа, че винаги е така и всички попадат под един общ знаменател!
Принципно една жена много трудно казва "Обичам те", тъй като няма смисъл да се казва нещо докато тя самата не е сигурна, че наистина е така! Докато при мъжето (поне при по - голямата част от тях) използването на този израз е начин да се вкара определена жена в леглото!
Сега като засегнах този секс, иска ми се да ви попитам дали ви се е случвало следнот:
Харесвате си някое момиче/момче и всичко е идеално! Разбирате се перфектно, винаги има за какво да си говорите по между си, весело ви е когато сте един с друг (до този момент няма секс)! След известен период от време си "лягата" и всичко приема друга насока! Единственото, което започва да ви интересува в нея/него е само секс! И колкото и добри переспективи да е имала тази връзка вече нищо не е останало от нея!