Soby написа:Първо КАКВО Е ТОВА ФЕШЪН
В случая това е название за хора без какъвто и да е вкус относно музика, облекло и каквото и да е.
Soby написа:@ jerry искам да ти кажа че разгледах малко сайта който си постнал и той е съставен изцяло от хора от точно противоположното общество на метълалистите!
Какво общо имат
метълалистите с цялата работа? Металите, също както и рапарите, пънкарите, скейтарите, дори и хипитата и т.н. са мислещи хора, хора които знаят какво харесват, знаят какво искат, знаят как искат да се обличат. Те са точно противоположно на коментираните "фешъни" които не знаят какво харесват... те харесват това което се харесва от обществото, това което го дават по телевизията, това което го има на руския пазар и в
модерните магазини на центара/които всъщност са единствените без определен стил/.
Soby написа:Просто като видях някой снимки и ми се доповръща, извинявай ама тва си е мега смешно, някви идиоти дето се къпят 1 път в седмицата, носят абсолютно безвкусни дрехи, който перът 2 пъти в годината, хора които не знаят какво е това фризиорски салон,прическа,лак, гел и така нататък, а като видях и черния лак просто.... NO COMMENT!
От 10 снимки и им разбра автобиографията...
Soby написа:Само да поясня защото явно повечето хора тук не са на ясно със значението на думата Фешън, буквално означава мода
Така е, но тези индивиди сами се нарекоха така. "Виж как се барнах! Фешън ли съм а?"
Неможе да ми кажеш само че и ти не се заглеждаш по намазаните каки, щото в такъв случай ще си помисля че или си лишен от какъвто и да е вкус или си обратен девственик,чекиджия...
Намазаните каки нямат нищо общо със фешаните и фешанките.
Montella написа:Аиде да не почвам с коментарите и аз. Всеки си има вкус и това е неможе да казваш на някого как да се облича фешън ли бил къв бил.Всеки да се облича както си иска
Абсолютно си прав! Всеки има вкус. Но фешаните нямат, те се обличат така както е модерно според евтините магазинчета и както се обличат идолите им по телевизията, демек те нямат вкус.
Защо зачекнах отново тази тема ли? Ами защото ми писна вече! Ходя си по центъра и какво виждам? Ботове... Вчера срещнах едни приятели и им показах новото си яке и точните им думи бяха "Абе луд ли си бе, тва беше модерно миналата година ся други неща са яки". Как да не се издразня?
Soby и Montella мисля, че вече разбрахте какво имам в предвид

И съм сигорен, че и вие сте на това мнение
Аз повече няма да пиша в тази тема... казах каквото иксах.