Страхотна поледица!!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

на мен никой не ми отговори обаче аз не се интересувам принципно, но нали имаше някъв фал със изборите ... съдеха се двата кмета ... и до колкото разбрах тоя от герб нечестно е на власт сега ... тва вярно ли е знаете ли го и как ще го коментирате ... ти Da Edd дето си фен на новия как ще го коментираш това ?
Аватар
kitikri
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от kitikri »

DeathLord написа:на мен никой не ми отговори обаче аз не се интересувам принципно, но нали имаше някъв фал със изборите ... съдеха се двата кмета ... и до колкото разбрах тоя от герб нечестно е на власт сега ... тва вярно ли е знаете ли го и как ще го коментирате ... ти Da Edd дето си фен на новия как ще го коментираш това ?
Наливай, наливай масло :P
:twisted:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Da Edd написа:Сега ти говориш необосновано и неаргументирано. Какво значи "докарал мизерията". Мизерията с камиони ли се кара, с каруци ли? Защо никоя официална институция не търси отговорност от кмета или защо никой гражданин не е завел дело с/у Танчев досега?
Вина естествено има, но не и така, както представиха хората с предишните постове.
Забелязах обаче, че все коментираш това, което на тебе ти е угодно :)

Иначе чакай хората да излезнат от болниците, и няма да се очудя ако си заведат искове срещу общината, понеже това си е тяхно законно право питай някой адвокат ако не вярваш :)

Относно мизерията, то кмета я докара с безхаберието си и невъзможноста да се справи с не кой знае колко сложна ситуация.Отначало снега не беше докоснат от снегорини, понеже нямало смисъл и трябвало да се примирим, както казаха по радиото.След това след дъжда не видях да са правени сериозни опити за осоляване,опесъчаване или друг вид третиране на леда, докато това можеше със сигурност да се направи, понеже дъжда падна около 3-4 през ноща, след това са имали поне 3 часа за реакция.Такава обаче нямаше, и в резултат на бездействието хората не можеха да отидат до работа поне 4 часа.След това, като снега и леда станаха на киша, пак никой не се опита да го почисти и на другата сутрин половината улици пак се заледиха.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

сигурно всеки има познати, които са паднали и са си счупили нещо онзи ден ... та аз имам една позната, която пада и си чупи двете ръце е как няма да заведе иск , поне аз ако бях на нейно място със сигурност щях ... и щях и да го спечеля..
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Абе с една дума тоя Танчев се оказа голям некадърник. Днес улиците са заледени и 2 пъти падах. Тоя студенски град(София) е супер занимарен и никой не го е грижа. Ае старазагорци стягайте си кмета, че чак до Софията стигнаха проблемите.
тц тц тц :cheers:
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

да ви е честито... Пак вали и тея серсеми пак няма да се сетят да хвърлят каквото и да било :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Утре ще е ледена пързалка целия град :evil:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Тъкмо кмета и фирмите които чистят ще имат втори шанс за изява :)
Ако сега не подготвят улиците ги признавам за тотални некадърници имат едно 9 часа на разположение до сутринта.
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Аре кмете-ВТОРИ ТОТО-шанс!!!!!!!!Качиш ли ни пак на "кънките"-по добре заебавай стола и залягай пак над учебниците(и рушветите)!Не те знам що за преподавател си ама като кмет си ПЪЛНА НУЛА до момента!НА крачка си да станеш ДВЕ НУЛИ :lol:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Аз преди разправях на всички, че Желев е сериозния кмет, но нееее! Никой не иска "дебелия мустак" на власт вече. Вярно човека може да е "вземал" в началото(поне така разправят, аз не съм запознат и няма да давам мнение), но както виждате взе и доста да "дава" за града ни. Оправи улиците, уличното осветление, парковете, центъра и всичко. Върна всички дългове на Стара Загора. Изобщо добре си беше. И човека когато изгуби изборите си каза "Старозагорци след 2-3 месеца ще съжаляват за своя избор." и точно така стана, драги ми съграждани.

Всеизвестен факт е, че почти всеки българин разбира от футбол и от политика, е аз не разбирам от нито едно от двете, но не съм сляп. Виждате колко време мина а още по въпроса със заледяването не е направено НИЩО. А ако помните големите снегове преди 4-5-6 години, тогава още на следващия, максимум по-следващия ден се взимаха мерки и нямаше такива изцепки. А ся в болницата ортопедията препълнена. Постянно катастрофи. Лично аз видях един изгнил Кадет как се удари в една джипка Тойота. Той не беше много засилен човека ама няма ABS и гумите му блокираха и неможа да спре. Изобщо срам и позор отвсякаде. То разбирам да няма възможност, но то има. Даже доста по-голяма отколкото преди години. Но никой не си мръдва пръста... Ейтука автобусите 3 и 8 си чистят със собственото мини-снегоринче пътя по който минават.

Даже и на центъра пътищата са още заледени. Главната Цар Симеон си тъне в лед и киша. Т'ва никой от общината не се сеща да прати някой да хвърли пясък и сол ей страшни хора 'начи... Тротоарите на центъра са си за ходене с подострени бутонки, дето вика един приятел.

Изобщо кво коментирам и аз... мизерия отвсякаде. Една снимка с Бойко Борисов какви неща прави само, а? И защо изгуби Желев? Заради обгазяванията? Все едно той имаше парво на глас тогава... Той си каза човека, има някой неща, които неможем да повлиаем и никой не го интересува нашия интерес. Какво можеше да направи той тогава?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Браво за поста. И аз съм на същото мнение.
ReSuRReCt
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ReSuRReCt »

твърдо съм зад поста на jerry наистина мисля това което каза и той....така си беше
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Днеска поне хората си свършиха що годе работата.Още сутринта в железник си личеше, че беше минал снегорин отстрани на улиците имаше натрупан събран сняг, към обяд като спря да вали и още един път минаха.Покрай центъра не знам какво е положението, но предполагам и там е чистено.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Да и в забутаните улички видях да минава няколко пъти снегорин.

Малко подир дъжд качулка ама ... пак е нещо. :twisted:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Явно след като глобиха съответните хора нещата потръгнаха :)
Публикувай отговор