Не, нямам време за допълнителните мисии сега.
Мисля, че винсънт трябваше аз да го убия. На мен първо ми се яви Шани, която никакви магии не правеше. Само кълцаше там с камата. След това се появи Абигейл, която в блатата пък беше на мястото на лечителя на селото. Предполагам ако я бях оставил да умре щеше да е някой друг. И накрая ама точно преди да скочим от моста прицеса Ада.
След абигейл и преди Ада се появи Зигфрид с още 2ма и ме накълна. Очаквах да е някакъв по-силен, но не - Force Push и го заклах. (завършващия удар, който буквално го коли).
Едно въпросче - ти уби ли вампиресата в публичния клуб ? Аз не. Нищо не ми донесе освен една картинка/карта.
"Проблема" с медалиона не е точно проблем. По едно време ми писна от удавници сложих медалиона, който ги плаши и този за духовете и частта през блатата (преди принцеса Ада) просто си тичах. И без това даваха само по 1 ХР.
Не знам за теб, но на мен ми беше изключително лесно на снежното ниво. Само единия път след моста единия великан ме събори (зашемети) и ме утрепа (завършващ удар). като казах великан имах в предвид мутант. При теб такива ли бяха ? Понеже в моята игра "ГМ" ги беше създал с помощта на ... саламандрите.
Само едно нещо не ми хареса - юмручния бой. Бъгав беше. Дали ще удряш/блок/удар/блок или ще помпиш левия бутон (бъгва се и след 2-3 секунди летят цифри без дори да го удряш и пада).
Иначе аз честно бих и най-големия бияч и краля на покер

трябва да си купя аз 5 зара
Тук първо пих отвара с Албедо после Нигредо и Рубедо и ... всичко, което мога. Имам и златния талант на "Издръжливост" за по-малко токсични отвари. Както казах по-горе не убих принцесата. Отварата от косата й би ми дала само 1 златен талант, който в края на играта не е много. Бях ниво 36 мисля. (нормална трудност). Понеже да си призная на някой места компа ми не се справяше добре с масовката на максимални детайли а и леко да секне и пропускам комбото. За това има нужда от "огнения меч".
Не съм ползвал/развивал нито щита нито капан нито урочасването. Само блъскащата и огнената.
Само едно нещо не разбрах и то е за оръжията :
Имам на ниво едно Bleed 10% (copper), на ниво 2 Bleed 15% (copper), на ниво 3 Bleed 25% (Silver). Това 50% ли прави ? Според мен да, но не съм 100% сигурен.
Също така как при положение, че имам талант -50% шанс да ме съборят и съ пуснал щита (там има още 50%) и ме събарят ? или е 50% + 50% от 50% = 75% ?
В краен етап на играта ставам практически некървящ, а има талант който изисква да кървя. Знам че това е избор и аз този талант го нямах, но все пак ...
Както и да е към 16-17ти може да пробвам бонус мисиите и пак да пиша / пишем 3мата.
ЕДИТ : Еее забравих. Не забравяй, че Алвин е такъв висш. Може да пътува из времето

Каквото си помисли такова става (Хмм това ми напомня на една класика от едно време "Сферата" трябва да си го потърся) . Но най-вероятно е бил друг вещер и това показва, че нашия вече е мразен и от своите ... Все пак след пролога не вияхме (не помня имен ата) абе мъжете от крепостта.