Неон

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Неон

Мнение от SniperBeta »

Мисля че ако не е неонова лампа, вероятността маркуча да се вижда отстрани как свети под колата е от минимална до нулева. Нищо не ти пречи да пробваш, разбира се. Цялата работа ще ти излезе към 10-15лв с повечко неони. Вземи си и по-дебели кабели, както и силикон да уплътниш краищата на маркуча та да не избяга диода. Премери диаметъра на диода (не на самата лампа, а на задната част, която е по-широка с около 2мм) с шублера и отиди в железарски магазин да вземеш подходящ маркуч, че има много там. :wink:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

малко не по темата, някой да знае къде се продават бели габарити :?: крушките имам предвид.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Руския пазар :)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

точно под нас има изработват "реклами" и си мисля тях да питам ,да видим какво ще излезе от там.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

admin написа:Е не, никой здраво мислещ човек няма да тръгне за газарияата вечер по габарити само. Връзват ги към фаровете и габаритите за да може да светят и в двата случая.
Баси тъпанарите, за гъзарията ще се претрепят. :spank: Снощи на два пъти мернах две коли да карат по халогени на габарити само..
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

admin написа:
admin написа:Е не, никой здраво мислещ човек няма да тръгне за газарияата вечер по габарити само. Връзват ги към фаровете и габаритите за да може да светят и в двата случая.
Баси тъпанарите, за гъзарията ще се претрепят. :spank: Снощи на два пъти мернах две коли да карат по халогени на габарити само..
Наистина такива хора са ми много интересни. За какво карат само на габарити с халогени. Дори съм виждал и taxi та да карат така. Наскоро продадох габарити на един колега и ме пита дали ще можело да кара само на тях. 8O .Аз гледам колкото по отдалече да ме забелязват те ще ми карат на свещи :lol: . Та въпросния човек искаше да кара само на габарити за да не му се били изхабили xenon и те :evil: . Да не си е купувал като толкова иска да пести. Аз карам на фарове още като взех книжка а това беше още преди да въведат това да се кара на фарове.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Селяни, накичи ли са се с ксенон, сега се бият по г* да не сер*т че много скъпо :mrgreen: :D Селска история...
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Това за xenon а и аз съм с такъв и разлика в светлината има много. Но никога няма да го сложа ако няма да го ползвам. Просто ми е навик още като се кача в колата си паля фаровете и си слагам колана. Не мога да тръгна дори и за малко разстояние без да направя това. 8)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

МОИТЕ ОБЯВИ
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Е то с халогени не е ли забранено да се кара? Иначе в началото исках и аз с халогени да карам. Ама сега и да е позволено не бих карал на тях освен в случите когато ми трябва, защото знам как светят на другите и е неприятно.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Позволено е единствено когато има мъгла и намалена видимост. Затова и се наричат фарове за мъгла или халогени.

МОИТЕ ОБЯВИ
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

niggaz_nature написа:Позволено е единствено когато има мъгла и намалена видимост. Затова и се наричат фарове за мъгла или халогени.
За к'во си търсиш тогава ? То дали ще има десетина дни с мъгла........
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

emzo написа:
niggaz_nature написа:Позволено е единствено когато има мъгла и намалена видимост. Затова и се наричат фарове за мъгла или халогени.
За к'во си търсиш тогава ? То дали ще има десетина дни с мъгла........
хах аз казвам че не е позволено но на тъмен път без коли и 15 фара да имам ще ги включа да светят 8)

МОИТЕ ОБЯВИ
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

До колкото си спомням в закона пише че могат да се ползват когато видимоста през деня е под 50м и още нещо имаше но не се сещам какво беше.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

admin написа:До колкото си спомням в закона пише че могат да се ползват когато видимоста през деня е под 50м и още нещо имаше но не се сещам какво беше.
Да де това се води намалена видимост ;)

МОИТЕ ОБЯВИ
ivanmechev
Новак
Новак

Мнение от ivanmechev »

ok be zashto ne probvate sas diodi ... mnogo po eftino i efikasno sashto kato sas neona :) ima tolkoz mnogo vidove diodi 4e vi e bedna fantaziqta :) az sas tova se zanimavam i sam slagal po motori koli :) i taka natatuk :)
Публикувай отговор