КОШ №1 -За нещата от живота....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Заключено
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от admin »

Аз съм в отпуска цяла седмица, цъкам си биричката тука :D
"There is no 'patch' for stupidity."
SLeeK
Потребител
Потребител

Мнение от SLeeK »

Утре имам квадрицепс..да го направя двуразово сутринта да ходя да бягам и вечерта клекове...или само бягане с тежести...или само клекове..хмм..или пък да направя едно плуване,от колко време не съм ходил??
някой да даде съвет!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

SLeeK написа:Утре имам квадрицепс..да го направя двуразово сутринта да ходя да бягам и вечерта клекове...или само бягане с тежести...или само клекове..хмм..или пък да направя едно плуване,от колко време не съм ходил??
някой да даде съвет!
Без да ме гонят не бягам и без да ми плащат тежко не вдигам :lol:
В кръга на шегата естесвено, спорта е полезен.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Четох изказвания разни, че бягането не е полезно за здравето. Не си спомням довода като цяло, но беше нещо от рода на: Бягането кара човека да си поема повече въздух, което кара белия дроб да работи повече, това вкарва повече кислород в организма ни и ставаше някаква реакция с която няма да умреш ама не е полезна за организма. Плуването до колкото знам е универсален спорт натоварващ цялото тяло, аз като малак тренирах 3-4 години плуване ..., ако имах повече свободно време с удоволствие щях да ходя на плуване.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не трябва да те впечатляват такива новини. Скоро имаше новина, че шоколада бил по-полезен от плодовете... Картинката към новината бяха няколко бонбониери, друг е въпроса, че в новината се говореше за шоколад над 70% чист, и че цялото нещо е извадено от контекста от глупавите ни журналисти :) С плуването се горят много по-малко калории и се натоварва най-вече горната част на тялото. От това, което знам най-полезно за сваляне на калории поне е изкачването на стълби :lol:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Въх! 8O Вчера беше годишнина от рождението на Фюрера, как не се сетих да го почета, Базил сигурно щеше да подскочи. Тва от кеф де. Ама фюрера има непростим грях-не успя да се справи со време с недостойните гниди. И сега тероризират нещастния бълг. народ, тяхната мама кална!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

admin написа:Четох изказвания разни, че бягането не е полезно за здравето. Не си спомням довода като цяло, но беше нещо от рода на: Бягането кара човека да си поема повече въздух, което кара белия дроб да работи повече, това вкарва повече кислород в организма ни и ставаше някаква реакция с която няма да умреш ама не е полезна за организма. Плуването до колкото знам е универсален спорт натоварващ цялото тяло, аз като малак тренирах 3-4 години плуване ..., ако имах повече свободно време с удоволствие щях да ходя на плуване.
Много правилно си спомняш. Клетката се снабдява с гориво чрез процеси подобни на ядрения синтез, естесвено на микроскопично ниво. При тези процеси се отделят свободни радикали, които съвсем грубо казано влияят на организма по начина по който влия гама - лъчението. Добилите популярност в последните години антиоксиданти всъщност остраняват точно тези свободни радикали. Т.е. колкото повече физическа активност извършва човек, толкова повече енергия му е нужна и толкова повече свободните радикали си казват своето като състаряват тялото. Аз напълно подкрепям идеята че много спортуване вреди повече отколкото да помага. Същото важи и за яденето.
По дискавъри гледах предаване за стареенето и ако искате да живеете дълго - яжте колкото може по малко и ограничавайте спорта само до толкова доколкото ви помага да сте в кондиция.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Баща ми като млад е спортувал немалко - основно бягане, правилно хранене, упражнения с гирички, лост и подобни - нищо фрапиращо. Сега минава вече 60те и спокойно мога да кажа, че физически е по-добре от 90% от хората на неговата възраст които цял живот освен бири и ракии друго не са дигали и освен жени подир друго не са бягали :)
Не знам кой ги е мислил тези глупости че спортуването не е полезно, може и да има негативни последствия, но според мен позитивните са много повече :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Относно баща ти - смятам че 75% всичко опира до гена.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Баща ми днес е излезнал по работа и е решил да вземе самостоятелното решение от Тракия Кабел да ни премести на Blizoo интернет + ТВ за 35 лв. или 30 забравих... НАПРАВО СЪМ БЕСЕН.................................................................

Плаче ми се, успокойте ме. ;(
Аватар
BazilVenceslas
Потребител
Потребител

Мнение от BazilVenceslas »

PTS написа:Баща ми днес е излезнал по работа и е решил да вземе самостоятелното решение от Тракия Кабел да ни премести на Blizoo интернет + ТВ за 35 лв. или 30 забравих... НАПРАВО СЪМ БЕСЕН.................................................................

Това е най-изгодно, а нета си го оправиха, аз съм на него, на безжичен! Много е бърз - с 2мб/с тегля!
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

BazilVenceslas написа:
PTS написа:Баща ми днес е излезнал по работа и е решил да вземе самостоятелното решение от Тракия Кабел да ни премести на Blizoo интернет + ТВ за 35 лв. или 30 забравих... НАПРАВО СЪМ БЕСЕН.................................................................

Това е най-изгодно, а нета си го оправиха, аз съм на него, на безжичен! Много е бърз - с 2мб/с тегля!
И аз ползвам техния нет и съм доволен.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Сигурно и двамата не сте били на Тракия :(
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Моите съболезнования. Голяма прецаквация. :wink:
3AgHuK
Потребител
Потребител

Мнение от 3AgHuK »

Бе едни колеги се оплакват от дистанционните на приемниците на Близуту...не бачкали :lol:
Изображение
Заключено