Аз също се бях се засилил за такава станция, но малко се разминаха нещата. Неприятно впечатление ми направи, че пича като разбра, че само искам инфо стана много нервен и само дето не ми се скара как можело само само да питам, без да купувам. Аз наистина поразпитах, понеже останах с впечатление, че човека е любител, не само търговец, не съм очаквал чак толкова да е проблем, че съм поискал информация за нещо, за което ще му дам 400лв. Моя съвет е да провериш много внимателно каква ще е видимостта между станцията отвън и компютъра на който ще се намира вътре в къщата ти. Това, което човека ми каза е, че станциите са много чувствителни и дори една преграда може да прекъсне сигнала. Човека ми каза, че най-добре да имам видимост през прозореца към станцията, иначе ще има голяма вероятност да загубя сигнала. Също така има един куп изисквания към позиционирането, за да са коректни данните. Като изразих опасения за връзката, понеже съм в панелен апартамент, също и не покривам част от изискванията за монтаж на станцията, човека набързо обърна лопатата и вече нямало да имам никакъв проблем, да не се притеснявам за нищо и т.н.... Друг минус поне за мен е, че станциите им не работят с линукс. Според мен ако нямаш нужда от количество валежи и посока на вятъра, сензора който съм взел аз ще ти свърши много по-добра работа, освен това струва над 4 пъти по-евтино. Минуса на него пък му е, че под windows е по-трудно да се подкара. За сметка на това е доста по-лесно да извлечеш информацията от сензора.
При мен вече има напредък, днес написах плъгин който чертае графиките с температурата, като довърша нещата ще постна информацията за всички

Тази вечер е доста студено в момента е -10, доста сериозен студ

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.