Полицаи с камери

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
ФЕРАРИСТ
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Re: Полицаи с камери

Мнение от ФЕРАРИСТ »

schnapps написа:Червен Голф 2 вчера ме спря за проверка на документи,бяха 4ма вътре :angry:
Ако бяха четирима в Трабант щеше ми да спреш....??????
Как им спирате на такива много ми е чудно.....
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Според мен няма значение с каква кола са,Щом той излиза от колата и с палка те спира,какъв е проблема ако е с трабант
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

Не знам какво се изненадвате - на доста места из града пазят униформени полицаи с личните си коли. В повечето случаи са районни, но пишат без да се замислят :wink: Явно не им достигат служебните МПС-та и си "помагат" с личните :!: В бъдеще все повече цивилни коли с камери ще има - това е "за да не бъдат запомняни и да не си сигнализират колегиалните шофьори" - мисля, че Цветанов го каза по някоя телевизия!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Eдва ли е бил той - той каза, че било полезно, че шофьорите си сигнализират, като го попитаха какво мисли за присветването м/у шофьорите :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Mendeleev написа:Не знам какво се изненадвате - на доста места из града пазят униформени полицаи с личните си коли. В повечето случаи са районни, но пишат без да се замислят :wink: Явно не им достигат служебните МПС-та и си "помагат" с личните :!: В бъдеще все повече цивилни коли с камери ще има - това е "за да не бъдат запомняни и да не си сигнализират колегиалните шофьори" - мисля, че Цветанов го каза по някоя телевизия!
Бе ти в час ли си бе?!?! Ченге да отиде на работа с лична кола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Божеее, колко мъка има по тоя свят боже. И си вярваш. По скоро са конфискувани коли. Спрете конспирационното четиво. Май си имаме клониннг на ksdh.
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

nasenceto написа:
Mendeleev написа:Не знам какво се изненадвате - на доста места из града пазят униформени полицаи с личните си коли. В повечето случаи са районни, но пишат без да се замислят :wink: Явно не им достигат служебните МПС-та и си "помагат" с личните :!: В бъдеще все повече цивилни коли с камери ще има - това е "за да не бъдат запомняни и да не си сигнализират колегиалните шофьори" - мисля, че Цветанов го каза по някоя телевизия!
Бе ти в час ли си бе?!?! Ченге да отиде на работа с лична кола :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Божеее, колко мъка има по тоя свят боже. И си вярваш. По скоро са конфискувани коли. Спрете конспирационното четиво. Май си имаме клониннг на ksdh.
Преди да започнеш да обиждаш се замисли! Аз не казвам, че обикалят из града бе човек-да съм написал подобно нещо. Просто застават на някое място в техния район и не мърдат от там, а това че ти не знаеш за това не означава, че аз съм изтрещял. Аз знам всички места, на които застават полицаите, защото съм полу-дападжия ( цял ден карам из града - това ми е работата), а не шофьор любител минаващ 3 км сутрин до работа и 3 км до вкъщи по един и същи маршрут. Гледам да помогна на някой, който го интересува, а не да се правя на знаещ и разбирач! Ако някой мисли, че пиша глупости, просто да отмине мнението ми...Именно затова избягвам да пиша във форума, заради грубите изказвания и агресията...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Добре де, прав си. Малко по с рогата напред ти отговорих, съжалявам. Не смятам че има чак "агресия" във форума. Дразня се на хора, които плюят постоянно държавата и нейните органи, ДОРИ и когато си изпълняват задълженията както трябва. Имам чуство че ви е изпращяла параноята.
Нали все пак тва йм е работата на ченгетата - да застанат някъде и да глобяват нарушителите. Пък отделно от тва пари за гориво няма кой да им даде че да патрулират.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Даже и да са с личните автомобили какво лошо има? Те ако става дума си купуват и лични оръжия за работа, защото служебните не стават, купуват си и лични бронежилетки, защото служебни има само два размера много големи и много малки... купуват си лични лаптопи на които да пишат бумагите, защото им се полага по една пишеща машина... Не са те виновни, че България ги докара дотам да пазят реда с подръчни/лични средства от собствените им ниски заплати.
Аватар
gtabakov
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gtabakov »

ееее недей така... за малко да ме разплачеш! Просълзих се от умиление :angry:
Zvan
Потребител
Потребител

Мнение от Zvan »

И по един личен радар да си купят, за да си върнат разходите по направените по-горе покупки. :lol:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

До 9то основно, малко по-надолу от техникумите (преди гърбицата на пешеходната пътека) така са се бетонирали, че не мърдат вече повече от няколко месеца.Имам чувството, че това е вече постоянен пост.Стоят на тротоара в патрулката .Спират и проверяват документите и те записват в докладната, че са свършили няква работа.Напълно безмислено според мен.Само ми губят времето, нито съм нарушил нещо , не мога да разбера защо ме спират.Има толкова много нарушители те спират избирателно барабите .Ако мине нещо джип, мерцедеси тва онва не ги закачат.
Popopopopo
schnapps
Потребител
Потребител

Мнение от schnapps »

Мен там ме засякоха да говоря с GSM :spank: , 50 лв отидоха в държавата :cheers:
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

realprofesora написа:До 9то основно, малко по-надолу от техникумите (преди гърбицата на пешеходната пътека) така са се бетонирали, че не мърдат вече повече от няколко месеца.Имам чувството, че това е вече постоянен пост.Стоят на тротоара в патрулката .Спират и проверяват документите и те записват в докладната, че са свършили няква работа.Напълно безмислено според мен.Само ми губят времето, нито съм нарушил нещо , не мога да разбера защо ме спират.Има толкова много нарушители те спират избирателно барабите .Ако мине нещо джип, мерцедеси тва онва не ги закачат.
Точно на тва място ме спряха за халогени. :mrgreen:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Princo написа:
realprofesora написа:До 9то основно, малко по-надолу от техникумите (преди гърбицата на пешеходната пътека) така са се бетонирали, че не мърдат вече повече от няколко месеца.Имам чувството, че това е вече постоянен
Точно на тва място ме спряха за халогени. :mrgreen:
Брато познваме се , но да ти кажа и аз много мразя някой да си е пуснал халогените а да няма "намалена видимост "(мъгла, задименост, дъжд,снеговалеж,запрашеност) както е по закон.После има и едни дето си пускат целогодишно само халогените без къси свтлини, има пък други дето си карат нощем с халогени и къси .Бе изобщо луда работа-всеки си прави така както му е най-лесно и удобно.На жена ми даже съм ги им извадил жиците , защото понякога ги пуска без да иска и ще и хакнат една глоба за нищо.
Popopopopo
Аватар
onewayoranother
Потребител
Потребител

Мнение от onewayoranother »

АЗ МОГА ДА КАЖА САМО СМЪРТ ЗА УШЕВ !!!! Няма свестен полицай на 100% съм сигурен а роднините ми са полицай,военен,полицай и така до 9то коляно !!!! На 10 спрени коли 3 отиват за държавата 7 за прасетата кво им се чудите и може и мен да ме ругае някой обичащ нашата мила татковина и органите на реда но с никакво право!!! И скоро ще останат 5 коли с надписи и това ще е преди 1 седмица докараха 10 нови астри без лепенки и там си техните изгъзици така че пазете се ИДВА ВРЕМЕ ПОЛИЦЕЙСКО !!!!
one way or another i go on to the top :D
Публикувай отговор