Интернет на Булсатком
-
tarlyo
- Потребител

Re: Интернет на Булсатком
^ И това ма колко лева такса?
- spiralkinda
- Потребител

24 лева при CTC
-
Madness
- Новак

за международния че е пълна скръб сега го разбрах:(VesMil написа:Как ги изкара тези резултати бе колега. Виж за какво става дума при мен и аз съм с рутер.Madness написа:http://www.speedtest.net/result/1586763493.png - Стара Загора
http://www.speedtest.net/result/1586766575.png - София
http://www.speedtest.net/result/1586768898.png - Пловдив
зад рутер съм- bulsat.com
А международния е пълна скръб!
- VesMil
- Потребител

Днес отидох да си платя към СТС, оказа се ,че момичето на което се плаща я няма, казаха ми елата след 2-3 часа и да си подпишете договора. Какъв договор питам аз ,ами към Булсат ,излязох директно. Тия са полудели тотално.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- spiralkinda
- Потребител

О, ако ще ме карат да подписвам за година - две и аз изчезвам от Булсатком. Поне на ИГ може да се нарушава по всяко време без да се искат неустойки и тн.
- emzo
- Старо куче медалист

Безсрочен трябва да е, иначе маса народ ще изтърват.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Доколкото знам на булсатком са срочни, но не пречи да спре да се плаща, без да дължиш неустойки.
- VesMil
- Потребител

Не знам но вече ги отсвирих, откакто купиха СТС ,нет-а е ужасен!sawo написа:Доколкото знам на булсатком са срочни, но не пречи да спре да се плаща, без да дължиш неустойки.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- emzo
- Старо куче медалист

Няма никаква промянаVesMil написа:Не знам но вече ги отсвирих, откакто купиха СТС ,нет-а е ужасен!sawo написа:Доколкото знам на булсатком са срочни, но не пречи да спре да се плаща, без да дължиш неустойки.
По-скоро си се настроил срещу тях.
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- Barbarian
- Потребител

- Обратна връзка:
Промяна че има има.Особено мождународния им нет е под всякаква критика.Но съм сколенен да го отдам на прехода на мрежите.Ще изчакаме някой-и-друг ден да видим как ще тръгне хавата.
Good strategists seize oportunities.Great strategists make their own.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Твърде много си се надъхал според менVesMil написа:Не знам но вече ги отсвирих, откакто купиха СТС ,нет-а е ужасен!sawo написа:Доколкото знам на булсатком са срочни, но не пречи да спре да се плаща, без да дължиш неустойки.
Относно нета има забавяне в международния на моменти, но поне от това което разбрах се работи по въпроса. В момента си е ОК link - първите дни още по това време вече беше доста по-бавен външния.
- VesMil
- Потребител

Кой се е надъхал незнам, щом ти не си се надъхал ОК. Не е тук мястото да обяснявам на който и да е какъв е проблема, договор няма да сключа, който иска да подписва.sawo написа:Твърде много си се надъхал според менVesMil написа:Не знам но вече ги отсвирих, откакто купиха СТС ,нет-а е ужасен!sawo написа:Доколкото знам на булсатком са срочни, но не пречи да спре да се плаща, без да дължиш неустойки.Като клиент от години мнението ми е, че договорите им са едни от най-толерантните изобщо. Имам познати, които не са плащали сума ти и време, после отиват, плащат си месеца и си търкалят без проблем. Почти нява вече такива филми нет без договор, с разликата, че другите фирми ще те търсят до дупка за всеки един ден неплатен нет
Относно нета има забавяне в международния на моменти, но поне от това което разбрах се работи по въпроса. В момента си е ОК link - първите дни още по това време вече беше доста по-бавен външния.
Стара Загора е БЕРОЕ!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Щом не е тук мястото, явно не е трябвало да почваш да пишеш като за начало. Никой не е искал обяснения, просто си изказах мнението за договорите им - като не ти харесват не подписваш и готово.
- spiralkinda
- Потребител

Определено от тубата и други тем подобни сайтове зарежда по-бавно отколкото на CTC. 
- Matrix_man
- Потребител

- Обратна връзка:
Не знам как е било на СТС, но с прехода от БТК /сВиваком/ към Булсатком разликата е голяма:
С кабела през рутера:

През Wi-Fi-то в другата стая:

Ще трябва да си "намеря" от някъде само за пробата един USB адаптер на N стандарта, да видя дали няма да вдигне и през Wi-Fi скоростта, че на лаптопа е картата е на G, пък рутера поддържа и N.
С кабела през рутера:

През Wi-Fi-то в другата стая:

Ще трябва да си "намеря" от някъде само за пробата един USB адаптер на N стандарта, да видя дали няма да вдигне и през Wi-Fi скоростта, че на лаптопа е картата е на G, пък рутера поддържа и N.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0