nasenceto написа:Нико нищо не изопачава. Прочери ми пак поста, за да си сигурен. Относно моите лирични отклонения от темата - вследствие са на продължение на една стара тема. Малко ме пере офтопика.
Явно гледаш сам СКАТ, щом не си видял доста обширните репортажи по темата по другите медии, като БТВ, Нова,ТВ7, Европа (особено Европа) и др. Не нзнам що йм викаш слагачески. Две поредни сутрини гледах интервюта по бТВ с Дянков, Цветанов. Ми жална йм майка. Направо ги разплакаха, особено Цветанов. Толкова му дигнаха кръвното, че чак му се разтрепера гласа по едно време. Вземи погледай малки друга телевизия, че явно бая те облъчват с утопична пропаганда на СКАТ-аджии.
Вярно е че "победителя пише историята на една война", обаче няма как да замажеш очите на полвин милярд европейци, които са преживели всичко това и са го видели с очите си, още повече все още има живи между тях.
Викам им слагачески, защото са такива, нали точно това е и мотото на темата! Щото канят псевдоинтелигенти, да изопачават историята ни, щото любимият вожд е всеки ден по тях, да ръси скудоумията си, да нарича народа си кучета, свине и пр., щото не реагираха, когато комсомолското недоносче Ники Младенов нарече боклуци несъгласните с ГЕРБ, щото Ники дудука почна открито да ругае в ефир протестиращите фермери, отново слагайки се на любимия му ББ, и още много примери!
И още едно уточнение - СКАТ и партийката Атака, воглаве с пигмейчето Сидеров, отдавна, вече почти 3 години, нямат нищо общо, и не бива да се бъркат като едно и също! СКАТ и новата формация НФСБ, се явиха самостоятелно на изборите, и взеха към 80 000 гласа, класирайки се пети, нещо, което точно слагаческите медии се опитаха да игнорират напълно! А затова, че СКАТ изключително много дразни управляващите, е случаят с журналиста Д. Байрактаров, кандидат за кмет на Велинград ,който, слагаческите медии отново отминаха с пълно мълчание! Примери много, който има очи, ще види...
Не знам какво са видели половин милиард европейци, след като лагерите са били в строго охранявани, отдалечени територии, но тук има да се доизясняват още много неща! Все пак, тая война се е водила в целия свят, не само в Европа, макар и тук да е било главния театър на военните действия. Защо така ни се завира тоя холокост в лицето, при положение, че един СССР дава далеч повече жертви в тая война, в пъти повече? Или руснаците са по-долно качество хора от евреите? Или просто не са имали техните богатства, които нацистите им отнемат, вкарвайки ги в лагерите? Май там ще да е заровено кучето, та в тия лагери са избити и милиони неевреи, ама за тях холокост няма? Защо не се казва, че за тоя холокост са отговорни и евреи, на служба във вермахта и СС? Защо се премълчава, че след войната, в нарушение на всички международни норми, агенти на Израел шетат из цял свят, да издирват, отвличат и избиват,понякога и без съд, набедени от тях за военнопрестъпници? Нима съветските тайни служби не са имали далеч по-голямо основание и възможности да го правят, а и не само съветските? Това са интересни нещица, върху които трябва да се помисли...