Е, радвам се, че ни направихте свидетели. Айде пък на следващата сбирка да ви видим и двамцата!

HoCuS написа:Аз бих искал да кажа нещо по темата за, но не точно.
Конкретно към колегата, който казва, че Европа иска да сме добре. По-скоро за Европа е важно ние да сме "Развиваща се" Икономика, което ще рече, че все още ще бъдем евтина работна ръка.
И ще Ви кажа защо мисля така.
Изказване на немски бизнесмен.
"Колко ми струва един работник в България"
Отговор: Около 400 евро - 200 евро заплата друго е данъци и осигуровки.
Немеца: Мхммм, все още в Индия е по-евтино.
Отговор: Да. но там нивата се вдигат, но тук все още сме на етап развиваща се икономика и ще се поддържат ниски нива, защото няма да сме атрактивни.
Немеца: Да така е, нещата се балансират в дългосрочен план.
Относно земеделието:
Зеленчукопроизводството ни, няма да стигне никога Испания и т.н. Дотациите там са огромни, колкото и да се напъва зеленчукопроизводителя в България, не може да докара цената на Испански домат или Гръцки картофи.
За нещастие и на неголемите зърнопроизводители не им беше позната практиката със спекулациите, но и те започнаха и ето го резултата. А министъра стои и хвърля бомби по-новините и хората се стресират.
В крайна сметка остава въпросът, какво можем да направим ние. Ами единствено можем да се постараем да минем успешно през бурята. А всичко останало си е празни приказки.
Aбе как няма да те заям. Колкото са ти взели, толкова си направил, ама БЕЗПОЛЕЗНИ. Заяждам те, щото не си признаваш гафа. Кажи - "сбърках, виновен съм" и те оставям на мира. Онея може да са объркали 5 кила, ама на фона на тяхата бройка са под ТВОИТЕ 5 процента. И аз гафя постоянно, щото съм претоварен от работа и постоянно имам хора на главата, а почивка няма, ама като се осера, си признавам и продължавам с гордо вдигната глава.
Взели сме ги, щото няма мераклии във времена на криза да си сменят работата, а тея индианци са събирани от кол и от въже. Като си много отворен, предложи някой читав на Деян и всички ще са доволни. А товя шеф не казвам че се отказал от фирмата си, ама се натиска натам накъдето очаква да паднат повече кинти. Многократно повече от тези, които му идват от "собствената" му фирма.
На сбирките на форума не намирам време да ида, че ако не бачкам, келешите са ми на главата, ама ето - стискаме си ръцете, на следващата сбирка да сме и двамата. Ок?
chamalin написа: Деян не се "натиска" там, дето падат повече кинти, както се изразяваш, а стои при вас повече, защото все още явно не се доверява особено. При нас какво да стои, ние сме шепа хора, всеки си знае работата и я върши, той го знае много добре. И фирмата наистина му е собствена, а не в кавички, както го казваш. И пак забравяш, че той е и ТВОЙ шеф!![]()
Ако някъде се насрочи сбирка, ок, идвам, хем да споделиш, как правиш програмите на плазмата, и там ли залагаш по 5-10см отклонение на детайл, както е по стандартите?![]()
![]()
Комплекс майка. Не прощава...Bul-Dog написа:Тоз сън не го лови да се обяснява. Аве, ей, гледай Олимпиадата, пий бира, радвай се на лятото. Кво сте ми се заразправяли за работа. Пфуууу
nasenceto написа:Aз от машинна обработка не разбирам много (квото съм учил отдавна съм го забравил) и не се праскам като теб че знам всичко![]()
За теб е "господин Желязков". Недей много го мисли, щото сме си говорили с него за теб и както очаквах и той няма много добро мнение за желанието ти за работа, философските отклонения и т.н.
Виж как хубаво го каза - "не се бъркай в отношенията на другите, че нищо хубаво не излиза от това". Крайно време беше да го осъзнаеш. Много обичам с чужди камъни по чуждата глава да лопортя... Ти си човека, който намеси професионалните и междуличностите отношения в един съвсеем различен спор, така че внимавай. Квото повикало...chamalin написа:nasenceto написа:Aз от машинна обработка не разбирам много (квото съм учил отдавна съм го забравил) и не се праскам като теб че знам всичко![]()
За теб е "господин Желязков". Недей много го мисли, щото сме си говорили с него за теб и както очаквах и той няма много добро мнение за желанието ти за работа, философските отклонения и т.н.
Ти си го господиносвай колкото си искаш, не се бъркай в отношенията на другите, че нищо хубаво не излиза от това! Какво мнение има за мен, си е негова работа, мен не ме бърка, но пък, едва ли ти си оторизирания, да знаеш, и разпространяваш това . Но все пак, смятам да поискам да направи това, макар да знам, че ще откаже, но то си е за твоя сметка, като не знаеш нещо, недей да спориш по него.
Виж как хубаво го каза - "не се бъркай в отношенията на другите, че нищо хубаво не излиза от това". Крайно време беше да го осъзнаеш. Много обичам с чужди камлъни по чуждата глава да лопортя... Аз със Желязков бачкам заедно от 10-на години. Където той и мен там ме дърпа. Ма теб не те знам ква допирна точка имаш него, че си толкоз отворен, да си позволяваш фамилярничене. Ти си човека, който намеси професионалните и междуличностите отношения в един съвсеем различен спор, така че внимавай. Квото повикало...
nasenceto написа:Диньо, виж ся недоносче![]()
![]()
Аз съм по цял ден с тях ,така че не знам кой къде ще ме вика. Отново те приканвам да внимаваш с държанието си, щото аз мога много да си тряа и да бъда много хрисим, ама разни издънки като теб като вземат много да ме дразнят и ставам най голямото лайно на света
![]()
Не знаеш колко набързо мога да ти скроя шапка. С Желязков бачкам от от почти 10 години. Където отиде да работи, веднага ме е взимал със себе си и го познавам дотатъчно добре, да знам как искрено се дразни ако някоя незпозната въшка започне да коментира фирмата му, потенциала и, песронала и т.н. До колкото познавам Деян, той пък направо избухва в такива случаи. Стой си мирно на дирника, да не изгориш като факел. С две три подхвърлени думи мога да те изкарам най-черния на света. Започваш много да се пениш ... да не се разболееш от бяс.... Дразниш ме, разбираш ли
Аман от мижитурки с мания за величие!
PS: Ама наистина си толкоз смотан ,че не разбра че аз хич не ща да ти разбирам от работата. Дано поне нея да знаеш как да я вършиш, че останалото в тоя живот се е видяло, че не ти се отдава![]()
![]()