БСП изпревари ГЕРБ
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: БСП изпревари ГЕРБ
Скъпи съжители в святата татковина България,
Нека задгърбим партийните си различия ,а да оценим кой какво е направил за народа досега. Вярно е че всички крадат, но при това правителство на Бойко Борисов се постигна най-много за благото на народа. Всички друго партии са едни чекии дето само крадат с две ръце и са нагли-нищо не правят само рушат. Сега пък искат да се качат на вълната на протестите-е няма да стане маймунки малки.
Ей ся и тее путки майни светия синод, щели да избират патриарх. Ма какво сте направили за хората ве мръсни маймуни.Явявате се в скъпите си коли само на Богоявление. Какво сте направили за благото на народа ве алооо божиите служители, къде сте вие сега когато хората са на площада. Къде. Маймуни.
Нека задгърбим партийните си различия ,а да оценим кой какво е направил за народа досега. Вярно е че всички крадат, но при това правителство на Бойко Борисов се постигна най-много за благото на народа. Всички друго партии са едни чекии дето само крадат с две ръце и са нагли-нищо не правят само рушат. Сега пък искат да се качат на вълната на протестите-е няма да стане маймунки малки.
Ей ся и тее путки майни светия синод, щели да избират патриарх. Ма какво сте направили за хората ве мръсни маймуни.Явявате се в скъпите си коли само на Богоявление. Какво сте направили за благото на народа ве алооо божиите служители, къде сте вие сега когато хората са на площада. Къде. Маймуни.
Popopopopo
-
- Потребител
Съгласен съм с теб.Дразня се на хора, дето искат "да се върнело онова време".Това било 5 ст. онова било 10ст.Да ама е имало само 10 артикула в магазина и ако нямаш връзки може и да не стигнат някои неща до теб.Не знам предприятията колко са били печеливши тогава, ама мога да дам за пример един от рудниците - отиваш на работа, откраднеш нафта или там каквото можеш (зависи къде работиш), къде лежиш, къде работиш през работно време и накрая на месеца и заплата ти дават.Е как да просперира която и да е фирма.То така и аз искам да се върне старото време 
А пък случаи на гонени и убивани от БКП хора има много.
Църквата......тази институция е създадена изкуствено.....който си вярва няма нужда от църква.Тея във Ватикана са най-големите циркаджии.

А пък случаи на гонени и убивани от БКП хора има много.
Църквата......тази институция е създадена изкуствено.....който си вярва няма нужда от църква.Тея във Ватикана са най-големите циркаджии.
- System_error
- Старо куче медалист
Напълно съгласен съм и с двама ви. Професора както винаги е прав.
А тея нещастници от синода са ми трън в очите - най богата институция в държавата са, и освен това най-алчната. Въплащение на злото и на всички човешки грехове.
Eто още малко за размисъл:
http://www.webcafe.bg/id_240679879_Pris ... o_badeshte
А тея нещастници от синода са ми трън в очите - най богата институция в държавата са, и освен това най-алчната. Въплащение на злото и на всички човешки грехове.
Eто още малко за размисъл:
http://www.webcafe.bg/id_240679879_Pris ... o_badeshte
- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Вече се замислям дали да не гласувам за ония шизофреник Сидеров! Поне ще ни оправи веднъж завинаги 

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.
Запомнете думите ми, следващия на власт е Кунева.
- besniaa
- Старо куче медалист
Тя има 20 симпатизанта бе.Tenebrus написа:Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
- Потребител
Сидеров - премиер, Жорж Ганчев - президент, Йоло Денев - финансов министър....... няма да се оправим ама поне ще има шоу 

- System_error
- Старо куче медалист
fruitcake написа:Сидеров - премиер, Жорж Ганчев - президент, Йоло Денев - финансов министър....... няма да се оправим ама поне ще има шоу

- kernelpanic
- Потребител
- Обратна връзка:
Вече чакам да завърши разширяването на терминал 2 на софийското летище 

- Tenebrus
- Явно е шмиргел
Ти явно не си прочел първата част на поста ми. Колко симпатизанти има някой няма НИКАКВО значение от 3-4 правителства насам. Най-голямата илюзия от която страдаме всички, че имаме право на глас.besniaa написа:Тя има 20 симпатизанта бе.Tenebrus написа:Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.
- besniaa
- Старо куче медалист
Да де, ама все пак не мисля, че някой с една шепа подръжници ще направи нещо.... Последните 4 правителства все са избирани по настроението на народа, независимо дали или как е било провокирано то....Tenebrus написа:Ти явно не си прочел първата част на поста ми. Колко симпатизанти има някой няма НИКАКВО значение от 3-4 правителства насам. Най-голямата илюзия от която страдаме всички, че имаме право на глас.besniaa написа:Тя има 20 симпатизанта бе.Tenebrus написа:Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.

пс. С риск да бъда обявен за провокатор - Защо Борисов, в качеството си на премиер, още не е излезнал да направи някакво официално изявление по повод протестните събития ?
- System_error
- Старо куче медалист
-
- Новак
София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
-
- Потребител
За да може да замете, окраде и скрие далаверите на р.овч, батко, братко, аньо костов, милко ковачев, крадливия цар, и на серго женка му. Мисля че май е единственото спасение за тия - искам да кажа хора - ама те не са хора.bahamonde написа:София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
- besniaa
- Старо куче медалист
Да, видях го вече.. Хубаво е направил, но мисля, че трябваше да бъде 2 дни по-рано...System_error написа:5 часа преди да го напишеш цяла коференция изнесе.