БСП изпревари ГЕРБ

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: БСП изпревари ГЕРБ

Мнение от realprofesora »

Скъпи съжители в святата татковина България,
Нека задгърбим партийните си различия ,а да оценим кой какво е направил за народа досега. Вярно е че всички крадат, но при това правителство на Бойко Борисов се постигна най-много за благото на народа. Всички друго партии са едни чекии дето само крадат с две ръце и са нагли-нищо не правят само рушат. Сега пък искат да се качат на вълната на протестите-е няма да стане маймунки малки.
Ей ся и тее путки майни светия синод, щели да избират патриарх. Ма какво сте направили за хората ве мръсни маймуни.Явявате се в скъпите си коли само на Богоявление. Какво сте направили за благото на народа ве алооо божиите служители, къде сте вие сега когато хората са на площада. Къде. Маймуни.
Popopopopo
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Съгласен съм с теб.Дразня се на хора, дето искат "да се върнело онова време".Това било 5 ст. онова било 10ст.Да ама е имало само 10 артикула в магазина и ако нямаш връзки може и да не стигнат някои неща до теб.Не знам предприятията колко са били печеливши тогава, ама мога да дам за пример един от рудниците - отиваш на работа, откраднеш нафта или там каквото можеш (зависи къде работиш), къде лежиш, къде работиш през работно време и накрая на месеца и заплата ти дават.Е как да просперира която и да е фирма.То така и аз искам да се върне старото време :)
А пък случаи на гонени и убивани от БКП хора има много.
Църквата......тази институция е създадена изкуствено.....който си вярва няма нужда от църква.Тея във Ватикана са най-големите циркаджии.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Напълно съгласен съм и с двама ви. Професора както винаги е прав.
А тея нещастници от синода са ми трън в очите - най богата институция в държавата са, и освен това най-алчната. Въплащение на злото и на всички човешки грехове.

Eто още малко за размисъл:
http://www.webcafe.bg/id_240679879_Pris ... o_badeshte
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

Вече се замислям дали да не гласувам за ония шизофреник Сидеров! Поне ще ни оправи веднъж завинаги :)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.

Запомнете думите ми, следващия на власт е Кунева.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Tenebrus написа:Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.

Тя има 20 симпатизанта бе.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
fruitcake
Потребител
Потребител

Мнение от fruitcake »

Сидеров - премиер, Жорж Ганчев - президент, Йоло Денев - финансов министър....... няма да се оправим ама поне ще има шоу :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

fruitcake написа:Сидеров - премиер, Жорж Ганчев - президент, Йоло Денев - финансов министър....... няма да се оправим ама поне ще има шоу :)
:lol: :lol: :cheers:
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kernelpanic »

Вече чакам да завърши разширяването на терминал 2 на софийското летище :)
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

besniaa написа:
Tenebrus написа:Никой няма да го остави да спечели. Ако си мислите, че Борисов е спечелил, защото ХОРАТА са гласували за него, жестоко се лъжете.

Ти явно не си прочел първата част на поста ми. Колко симпатизанти има някой няма НИКАКВО значение от 3-4 правителства насам. Най-голямата илюзия от която страдаме всички, че имаме право на глас.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Tenebrus написа:
besniaa написа:

Ти явно не си прочел първата част на поста ми. Колко симпатизанти има някой няма НИКАКВО значение от 3-4 правителства насам. Най-голямата илюзия от която страдаме всички, че имаме право на глас.
Да де, ама все пак не мисля, че някой с една шепа подръжници ще направи нещо.... Последните 4 правителства все са избирани по настроението на народа, независимо дали или как е било провокирано то.... :D

пс. С риск да бъда обявен за провокатор - Защо Борисов, в качеството си на премиер, още не е излезнал да направи някакво официално изявление по повод протестните събития ?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

5 часа преди да го напишеш цяла коференция изнесе.
bahamonde
Новак
Новак

Мнение от bahamonde »

София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
Mikk
Потребител
Потребител

Мнение от Mikk »

bahamonde написа:София кипи, протестът е окървавен, единственото нормално решение в ситуацията е - оставка на Буда, оттегляне на ГРОБ от властта, назначаване на безпартиен програмен кабинет, който да довърши настоящия мандат, и да проведе изборите през юли!
За да може да замете, окраде и скрие далаверите на р.овч, батко, братко, аньо костов, милко ковачев, крадливия цар, и на серго женка му. Мисля че май е единственото спасение за тия - искам да кажа хора - ама те не са хора.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:5 часа преди да го напишеш цяла коференция изнесе.
Да, видях го вече.. Хубаво е направил, но мисля, че трябваше да бъде 2 дни по-рано...
Публикувай отговор