а е Реал все още не са за изхвърляне.Показаха че могат да играят макар и не през цялото време на срещата.Много ми се иска Оуен да замени Роналдо в титулярния състав ама нема.Фиго много се престарава с тея дуспи и за тва са насра ся,иначе го признавам че е майстор.Роберто Карлош също беше активен и направи добра игра.Коментатора си беше прав,че щом на тренировки не играят добре и не се стараят няма и да постигат този резултат във срещите.А е Реал са No 1,само трябва да се намери начина по който да се възродят!
ей много щях да се накефя байер да бият реал с 1:0 с гола на Бербатов,но не стана.се пак дано байер се класират на 1/8 финалите заедно с динамо киев,а реал да отиват в УЕФА.
Gufi написа:ей много щях да се накефя байер да бият реал с 1:0 с гола на Бербатов,но не стана.се пак дано байер се класират на 1/8 финалите заедно с динамо киев,а реал да отиват в УЕФА.
иска ти се,ама не Реал,а Динамо-то ще са за там!!!
Bayern Munich v Arsenal! Manchester United v AC Milan!!!
PSV Eindhoven v Monaco
Liverpool v Bayer Leverkusen
Werder Bremen v Lyon Barcelona v Chelsea!!
Porto v Inter Milan Real Madrid v Juventus!!
Юве и Реал - това ще е големия сблъсък.реал са слаби сега но се пак те станат мноо силни мачове напролет на 1/8 финалите.Барса и Челси също ще е мноо силен мач,надявам се Роналдиньо да покаже на какво е способен и да бутне Барса напред.А мисля че Бербатов и ко имат голям шанс да отстранят Ливърпул и да се класират на 1/4 финалите.
Уникален жребий. Страшни мачове още на осминафиналите. Отчасти се радвам че Манчестър се паднаха със силен отбор (поне ще давата мача по телевизията ) Ще бъде един истински тест за по-младите играчи и отлична възможност да се докажат като бъдещи звезди.
За останалите мачове, с малко късмет могат всички английски отбори да продължат, на което се надявам (ама могат и всички да отпаднат)
Ще изчакаме 2 месеца и е видим
Ето че първите минаха.. Кво да кажем .. изненада ме, че Арсенал паднаха и то с 3:1 ама кво се изненадвам всъщност като те не могат да играя ШЛ Иначе много слабо представяне на Юве. МИсля че им трябват малко халфове. Другите мачове са нормални според мене
Ето че първите минаха.. Кво да кажем .. изненада ме, че Арсенал паднаха и то с 3:1 ама кво се изненадвам всъщност като те не могат да играя ШЛ Иначе много слабо представяне на Юве. МИсля че им трябват малко халфове. Другите мачове са нормални според мене
И аз се изненандах, че паднаха с 1-3 ... трябваше да паднат с 0-3
Zac, не само халфове им трябват ми и нападатели, Del Piero не е същия който знае всички:) Тъпо ми е че Бербо не е вкарал гол дано да го направи на реванша..
Барса-Челси )2:0 поне аз искам толкоз да сърши де:)