Вярата - Истината или не?

Представяне на окултното, като част от загадката на живота, като това с което хората са забравили в себе си, и на което вече не обръщат такова внимание. На невидимото, на неизменно присъстващо в живота на всеки, за добротата за човечноста и мъдростта оставени от предишните поколения, която би ни направила по добри хора.

Модератор: lutar

Публикувай отговор
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

много интересно ... дамо където не мога да разбера за къв орган става въпрос :P
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Извинявайте, че така ви се намесвам в темата, ама не разбрах само едно нещо. Нивата зависят ли от възрастта?
Ако някой е достигнал 2-ро ниво, то той ще има ли няква бегла предствава за нивата на другите?
И ако си първо ниво, то ти какво трябва точно да притежаваш?
При доста хора товака качване на нивата става доста трудно и то не за друго, а заради околната среда. Затова ли има много хора, които са се отказали от начина си на живот и са се отдали на медитация?
И какво е "спасението" в крайна сметка? Ако един човек не си знае нивото, как може да го разбере? Прочетох много отговори, но така и не видях точно този. Ако си 3+ хубаво имаш шанс да го разбереш, но на по-долните как ги остановяваш? Аз до колкото разбрах от прочетеното, lutar, Jarmen, вие трябва да сте на ниво 3+ щом с такава лекота остановихте нивото на DaChamp. Така ли е?
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

possessed >>IT'S ALL FUCKED UP LIKE A FUCKED UP CRIME<<<
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Нямах време да изчета всичко писано, но имам някакви наблюдения с някой неща съм съгласен, други ми се струват измислени.

1. Вселената е създадена преди 12 милярда години, планетата земя ... преди около 5 милярда години нашата планета .. когато още е била млада и бурна в нея се е сблъскала друга такава планета и така се е създала "сегашната" планета земя и луната. Точно тука е мястото за размисъл ... защо земята е в момента такава, а луната не ? Каквито и да са процесите който са оформили кислорода, растителноста и т.н. тогава как така точно тук, като може да е луната или и на луната, на марс, предните планети ... много интересен въпрос. :wink:

Живота .. хм .. много интересно нещо, това което виждаме около нас го доказва че той от самосебе си не се появява. Едната от теорийте е че някакъв метеорид е паднал и е донесъл първия едноклетъчен организъм който помотирал един милярд години и хоп биологичния взрив ... което ми се струва доста измислено защото всеки от нас е учил биология и се сеща кой организъм е простия ... този който е едноклетъчен защото той двуклетъчен не може да стане и да иска ... а за да се получи такъв организъм от безразборно блъскане на частиците е необходими 10 с 256 нули години време ... сами знаем на колко е вселената...

Тука малко съм съгласен с тези айде да не го наричам нива, а нещо от рода на истанций...
Само че има едно нещо което никой който е писал подобна литература не се е съобразил с това.

Какво ще стане когато вселената истине и остане просто един мрак, дали тя няма с темповете с който се разширява просто да започне да се свива .. както ластик .. най-накрая да се събере в един единствен атом водород?

Няколко много интересни въпроса...
Начина по-който възприемаме нещата се оказва че е леко сгрешен...
Има много диваци който пишат подобна литература, разни си сеанси и т.н. кой къде миткал ... никой обаче (а аз съм чел доста подобна литература) не казва: "Аз бях на едно по-специално място и видях вселената отгоре (или от някакъв ъгъл там)."
Дали това не е момента на възприятие на нещата или просто всичко един ден ще свърши ...

Предполагам че всеки е виждал ненастроен телевизор ... тези мънички точици който се движат "хаотично" ... това са следите от големия взрви преди 12 милярда години ... ами ако всички ние сме просто една точица в нечий телевизор :?:

Въпрос на възприятие ...

Само да добавя, че човек израства и е нормално да минава от една истанция в друга, това се дължи може би на това че човек израства и се учи и е предрасположен към това което пак може да се поспори дали просто е предрасположен или по един или друг начин има причина това да се случи и да се разисква причината.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Може да ти се стори тъпо сравнението ама я имаше същата идея(тази на admina) във "Мъже в черно", обаче беше изразена по-малко по различен начин.
За мене всеки човек си има различно схващане за света и това което го заобикаля. Не съм изчел достатъчно литература за да ви дам голяма теория, а и аз си я градя все още за себе си, но съм прочел достатъчно много идеи на различни личност и мога да кажа, че те не си приличат ни най малко една сдруга. Ако имахме идея с каква цел сме създадени, то не мислите ли, че живота ни щеше да е доста по-лесен? Сващането за заобикалящия ни свят са много. Моята лична идея е, че всеки човек си има собствена вселена. Нещо като околен свят, който се развива спрямо тебе. Тази теория е основана само върху Съмнението. Никога не можеш да си сигурен в това, което виждаш или чувставаш.
Затова е казано, че колкото хората толкова и разбирания. Според мен всичко носи частичка истина.
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

PoSSeSSeD написа:Извинявайте, че така ви се намесвам в темата, ама не разбрах само едно нещо. Нивата зависят ли от възрастта?
Ако някой е достигнал 2-ро ниво, то той ще има ли няква бегла предствава за нивата на другите?
И ако си първо ниво, то ти какво трябва точно да притежаваш?
При доста хора товака качване на нивата става доста трудно и то не за друго, а заради околната среда. Затова ли има много хора, които са се отказали от начина си на живот и са се отдали на медитация?
И какво е "спасението" в крайна сметка? Ако един човек не си знае нивото, как може да го разбере? Прочетох много отговори, но така и не видях точно този. Ако си 3+ хубаво имаш шанс да го разбереш, но на по-долните как ги остановяваш? Аз до колкото разбрах от прочетеното, lutar, Jarmen, вие трябва да сте на ниво 3+ щом с такава лекота остановихте нивото на DaChamp. Така ли е?
Значи за въпросите ти - 1 - нивата не зависият от възръста. Ако си ниво 0 и си останеш такъв до края на живота си просто като умреш ще бъреш издухан като песачинка. Ако имаш някакво ниво тогава когато умреш, на момента се ражда бебе с някаква много много малка частица от твоето ДНК....Наречете го прераждане макар да не е така.

"Спасението" е просто да имаш някакво ниво. От там нататък физическия образ няма значение. Вярно е че някои хора си покачват нивата с невероятна скорост а други въобще не ги покачват. Това наи вече зависи как човекът мисли и приема света около него. Аз например съм на 6 ниво и много лесно мога да определя нечие ниво или дали тои има някакъв шанс да получи ниво. Също така на моето ниво многа и да понижавам нива и да премахвам възможни шансове за повишаване на ниво.
admin написа:Нямах време да изчета всичко писано, но имам някакви наблюдения с някой неща съм съгласен, други ми се струват измислени.

1. Вселената е създадена преди 12 милярда години, планетата земя ... преди около 5 милярда години нашата планета .. когато още е била млада и бурна в нея се е сблъскала друга такава планета и така се е създала "сегашната" планета земя и луната. Точно тука е мястото за размисъл ... защо земята е в момента такава, а луната не ? Каквито и да са процесите който са оформили кислорода, растителноста и т.н. тогава как така точно тук, като може да е луната или и на луната, на марс, предните планети ... много интересен въпрос. Wink

Живота .. хм .. много интересно нещо, това което виждаме около нас го доказва че той от самосебе си не се появява. Едната от теорийте е че някакъв метеорид е паднал и е донесъл първия едноклетъчен организъм който помотирал един милярд години и хоп биологичния взрив ... което ми се струва доста измислено защото всеки от нас е учил биология и се сеща кой организъм е простия ... този който е едноклетъчен защото той двуклетъчен не може да стане и да иска ... а за да се получи такъв организъм от безразборно блъскане на частиците е необходими 10 с 256 нули години време ... сами знаем на колко е вселената...

Тука малко съм съгласен с тези айде да не го наричам нива, а нещо от рода на истанций...
Само че има едно нещо което никой който е писал подобна литература не се е съобразил с това.

Какво ще стане когато вселената истине и остане просто един мрак, дали тя няма с темповете с който се разширява просто да започне да се свива .. както ластик .. най-накрая да се събере в един единствен атом водород?

Няколко много интересни въпроса...
Начина по-който възприемаме нещата се оказва че е леко сгрешен...
Има много диваци който пишат подобна литература, разни си сеанси и т.н. кой къде миткал ... никой обаче (а аз съм чел доста подобна литература) не казва: "Аз бях на едно по-специално място и видях вселената отгоре (или от някакъв ъгъл там)."
Дали това не е момента на възприятие на нещата или просто всичко един ден ще свърши ...

Предполагам че всеки е виждал ненастроен телевизор ... тези мънички точици който се движат "хаотично" ... това са следите от големия взрви преди 12 милярда години ... ами ако всички ние сме просто една точица в нечий телевизор Question

Въпрос на възприятие ...

Само да добавя, че човек израства и е нормално да минава от една истанция в друга, това се дължи може би на това че човек израства и се учи и е предрасположен към това което пак може да се поспори дали просто е предрасположен или по един или друг начин има причина това да се случи и да се разисква причината.
Значи админ, ще трябва да пиша 10-15 страници с примери/обяснение за да ме разбереж така че ще карам на кратко. Вселената е изцяло подчинена на Истината и ниво 7. Те могат да разширяват и смаляват вселената, те я контролират напълно. Наистина ли мислиш че вселената би оживяла и ден без ниво 7 ("администрация" да кажем) повече 1 секунда? Ако им трябва нова планета - хоп - нова планета. Нова галактика - хоп нова галактика. Първите едноклетъчки са пуснати на земята от "някой"...Както ти каза шанса да се образува организъм от нищо е 10 с 256 нули. Също така - оформянето на Земята няма нищо общо с живота на нея. И да ви кажа щестно Земята не е била планираната планета за нашата цивилизация. Ако не четете списания или вестници преди няколко години на Марс са открити пирамиди. Тяхната големина съвпада с големината на нашите спрямо големината на планетата. Много ясно, това бързо утихна все една нищо не е намерено на Марс. Тези пирамиди стоят като знак/заплаха - там сме се провалили и не трябва да се проваляме тук.

Никой тук не казва "аз видях вселената от специялен ъгъл", ти просто ЗНАЕШ че вселената си е там и си представяш колко е голяма. Наистина, всичко в тази тема трябва да е най-малкия проблем на 1 обикновен човек. Мисията на повечето хора в този свят е да се осъвършенстват а не да се опитват да разберат неща които дори не могат да си представят.

И накрая да ви оставя нещо върху което да мислите - нашето единствено спасение лежи точно под Царичина и има радиус от десетки километри.
irc.ph4t3.net - #VereyaNET
Vcable bulfleet съюз IRC
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Какво има там? Нова цивилизация или пък град, който могат да достигнат само признатите. И ако ти си от такова ниво значи трябва да знаеш, какво има там. Не е ли така?
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

И вторият ми въпрос е според теб, аз от какво ниво съм? Може ли да се определи това без да си ме виждал и без да си разговарял с мен?
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Ами на половина си прав във първото ти мнение...Аз може и да съм избран но даже и аз не мога да ходя там (още)

Според мен имаш шанс за първо ниво...Чесно да ти кажа много хора на света имат такъв шанс но не го исползват и си умират на нулево ниво...но не ме разбираи погрешно, всичко зависи от теб
Vcable bulfleet съюз IRC
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Jarmen
толкова след 10-тина години...Все пак ако искате да ме питате нещо...

Ами да питам на мен тези работи (горе долу са ми ясни)
но интересното че прегледах на Мулдашев книгите (много често се опира на "Тайната доктрина")
а и последната му книга беше за експедицията в тибет Кайлас
свещената планина
та както казва той при предното завъртане на земята Тибет е бил северен полюс
(тогава Кайлас е съществувал)
а в предните книги обясняваше защо това преместване е трябвало да стане преди няколко години а до сега не е станало
и че пирамидите били построени имено с такава цел да улавят негативните мисли и да не ди допушат към останалите измерения
и да не допущат такъв потоп

та мисълта ми е макар и да разправя че е ходил до огледалото на ЯМА (страшният съд) нещо ме съмнява тая история с пирамидите и тяхната роля на земята като предпазители срещу това завъртане

Относно дупката в Царичене (можеш ли да допуснеш болен от проказа в стерилно детско отделение ? ) как няма да се побъркат
при толкова лоши мисли просто е изключено

П.П.
Аз съм глобалист смятам че земята е една за всички понятие като граници не бива да съществува ролята на правителствата и разните там институции и бюрокрации е изкревена тотално
Ако можеше да съществува перфектният комунизъм тотално
Мисля че досега щяхме да сме покрили всички изисквания не за първо ниво ами и за второ дори
Та забележете колкото пона запад отиваш толкова повече се цени материалното, а колкото по на изток толкова повече се цени духовният напредък (там няма нужда да имаш много пари и да живеш щастливо)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

PoSSeSSeD: Просто дадах няколко различни теми за размисъл, който всяка една от тях може да е истинската.
Jarmen: Забравяш че небихме могли да отцелеем на Марс,
тя е -350 градуса по целзий, торнадотата който се активизират там са с диаметър от няколко хиляди километра. За пирамидите и лицето .. да найстена те съществуват там, но нека не забравяме че математиката е универсалния език във вселената и всяко "нещо" с разум може да го построй. За да се осъвършенстваш трябва да разбереш иначе не можеш да осъвършенстваш нещо без да го разбереш. Все едно ти да осъвършенстваш модела на космическа ракета, а даже да не си я виждал и да не знаеш как работи тя ... е ?
няма начин как да я развиеш нали ? Човек е съществувал на планетата Земя почти от първите и дни след като тя е станала удобна за живот т.е. вида който е в момента и това се е случило преди 2 - 1,5 милярда години и си е доказано.
Може да е имало врътка на континентите разбира се, нека незабравяме че земята на всеки 30 и няколко хиляди годи прави едно заварътане и около своята собствена ос. (Не мога да се сетя дали беше на 16 или 32 хиляди години, на 100% не беше на 25 хиляди години).

JIVODER: Египетските пирами са построени с една цел, тези в Божия град както го наричат с друга.
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

JIDOVER - Пирамидите имат много влияние над земята...Най-важната им роля е да бъдат "часовници"...Те броят колко време остава до края на определен свят и когато му дойде времето земята ще се завърти. Скалните "огледала" който са в свещенния град в Тибет са да речем нещо като печка...Тази печка са исползвали онези дето са били тук на земята когато са създавали хората и дето са били ниво 4+...Та тази печка излъчва "топлина" от четвърто ниво, кажи ми, как може някой от нулево ниво да приеме такава топлина? Не може, за това те остаряват и умират когато се доближат до него.

Под Царичене стой нешо с ниво над 5...Когато някой го доближи веднага се побърква и умира защото "то" функционира също като "печката" в Тибет (но има много, много по важна роля). Няма човек който да е слязъл долу, да е видял "обекта" и да се е върнал жив на повърхноста (имаше но те я убиха)...

Admin - Ти отбягваш най-очевидните факти. Планетата е мъртва...Преди милярди години там са ходели и живеели хора точно като нас, но пригодени да издържат на по ниски температури (зашото там е било по студено...), имало е вода, животни, растителност и хората са имали много добре развити технологии което накрая ги погубило, защото вместо да усъвършенстват духовния си живот те само се мъчели да осъвършенстват технологиите. На края на 3тия свят те имали невероятни технологии но имало само няколко човека на планетата които били над първо ниво..."нещото" което държало планетата жива "дошло" на Земята и Марс станал каквото е сега. Точно това "нещо" лежи под Царичене и точно то е нашето спасение.

Когато стигнеш ниво 4, ако искаш, можеш да станеш луд гении като Аинщаин или Hawkings, да стоиш в инвалидно столче и да разправяш на хората за химия и физика.

И още нещо - математиката е езика на материалния свят :wink:
Vcable bulfleet съюз IRC
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Чакай малко това "нещо" ти го окачестви на Господ току що.
Правени са опити с генетично промени растения да виреят в космоса ... резултата е 0 следователно те не биха издържали на темепература която през деня е -350 градуса по целзий, а вечерта когато тази страна която е била огрявана се обърне, става -1000 градуса по целзий. Теорията ти е просто налудничава, прекалено много вярваш в нещо и си готов да се отречеш от всичко само и само твоята да бъде вярна.
Дай тогава науката на твоята теория и "нивата" който ми звучат доста смешно, все едно някой геймър го е написал, а идеята взел от някоя игра. Докажи го, мойте 5 теорий който казах мога да ги докажа, ала ти твоята неможеш колкото и да искаш, тя се оповава на това което невиждаме, а там всеки може да си фантазира колкото си иска. Ето ти Библията ... една теория на 2000 години, ако те подпра и с нея мога да направя на пух и прах твоята теория. Ако я отречеш, със същите причини заради който я отричаш, можеш да отречеш и твоята теория пре-спокойно. Съгласи се с това.
Какво означва нивото според теб? всеки който има някакво по-различно виждане и той вече е по-горно ниво ? Защото точно така излиза ... ами лудите ? те живеят в техен собствен свят, всеки един от нас живее в собствен свят, кое ги категоризира че са луди ? ами ако точно те са нормалнте ? Ето ти едно колело отново което се завърта като кое е по-напред кокошката или яйцето ... отговор на този въпрос няма ...
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

Jarmen ти беше ми казал 4е съм близо до 1во ниво,та искам да те питам според теб и твоето виждане за нещата ,какво трябва да направя за да стигна до това ниво и т.н.?
Jarmen
Потребител
Потребител

Мнение от Jarmen »

Ами Champ това зависи от теб и от приеманията ти към околния свят...Не мога да ти дам конкретен съвет какво точно да направиш, ти ще знаеш когато му доиде времето

admin - абе човек ти четеш ли въобше? Казах ти че температурата сега няма нищо общо с тази преди няколко милярда години. Махни атмосферата и "нещото" и да видим колко ще е температурата на Земята! Кой казва че растенията са "точно същите" като на земята? Само с малко въображение можеш да си представиш растение което да издържа на онези климати...Също така нито един път не съм нарекъл мненията си "теории", никога не съм "карал" някой да ми вярва, прости ви разказвам

Няма "наука" за моята (така наречена) "теория", или ако има то това е Окултизъм. Ако искаш някакво си "доказателство" за моята "теория" и за нивата иди в Царичене, прокопаи дупа повече от 25 метра и след долу да те видим как ще излезеш :roll:. Също така не деи да намесваш библията защото хората които могат да разберат истинското и значение се броят на едната ми ръка. И да ти кажа чесно аз не определям нивата, аз просто гледам и виждам...проблема е че има прекалено много слепи хора...

И отговора на въпроса без отговор е кокошката...Защо ти е яйце след като имаш кокошка която ти снася яйца? А когато си на ниво 7...можеш да си направиш колкото си искаш перфектни кокошки :roll:
Vcable bulfleet съюз IRC
Публикувай отговор