Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Дамм ще пробвам , мерси.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Не се занимавай с ефедрин.
Аспирина завишава телесната температура, кофеина забързва мастния метаболизъм.Трябва да имаш доста здрав стомах за тази комбинация, защото както каза mizuno се прави на гладно.Също така се вдига доста пулса.Аз си правя кардиото с кафенце на гладно, но аспирин не приемам.
Виж таурин+кофеин и фърча на стадиона :mrgreen:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Аз скоро си купих L-Carnetine течен на Universal и страшно съм доволен , но ми беше интересно да разбера за кафето и аспирина.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

някой може ли да ми каже програма за тренировка ,че инструктура в залата 1 месец вече ни варти с 1 френд за програма и на нас ни омразна да питаме
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

много благодаря за програмата вече нямам нужда
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Някой може ли да ми спретне един съвет за спагетите?
До колко са полезни. Разбрах , че техния въглехидрат се разгражда бързо в организма. С какво да ги приемам? Естествено не с кайма и кашкавал , ако ме разбирате :)
Аватар
mizuno
Новак
Новак

Мнение от mizuno »

Baev написа:Някой може ли да ми спретне един съвет за спагетите?
До колко са полезни. Разбрах , че техния въглехидрат се разгражда бързо в организма. С какво да ги приемам? Естествено не с кайма и кашкавал , ако ме разбирате :)
Ако исак6 да ка4ва6 маса + гейнер! , но не ти ги препоръ4вам да ги консумира6.Ясно ти е за6то . От тестените и хлебни изделя ям само бонус . За сила може да комбинира6 Глутамин + Високовъглехидратен протеин + креатин . Периода за маса приклю4ва в близките 1-1.5 месеца и си праете сметката ,за6т0то лятото да няма големи шкембета :wink: Които ка4вал , ка4вал другата зима пак :!: :wink:
имате ли Мераклийско дайте го на нас !!!!http://www.almartbg.com/images/products/41.gif
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

mizuno написа:
Baev написа:Някой може ли да ми спретне един съвет за спагетите?
Ако исак6 да ка4ва6 маса + гейнер! , но не ти ги препоръ4вам да ги консумира6.Ясно ти е за6то . От тестените и хлебни изделя ям само бонус . За сила може да комбинира6 Глутамин + Високовъглехидратен протеин + креатин . Периода за маса приклю4ва в близките 1-1.5 месеца и си праете сметката ,за6т0то лятото да няма големи шкембета :wink: Които ка4вал , ка4вал другата зима пак :!: :wink:
Не , аз исках да ми потвърдят дали въглехидрат се разгражда бързо в организма. А относно какво да пия и как ...... от 6 месеца съм вече само на най-хубавите аминокиселини и не мисля да променям това в бъдеще. Имам си и перфектна хранителна диета. Резултатите са удивителни относно мускулната маса :)

Въроса си остава за спагетите.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@Baev нещо си в грешка.Спагетите са бавен въглехидрат и като всеки въглехидрат не е желателен приема му вечер.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Незнам , така ми казаха и се учудих. Затова реших да попитам. В това сигурен ли си ?
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Мда, спагетите са комплексен въглехидрат.Не си спомням обаче с какъв гликемичен индекс са, но са сложен въглехидрат.2-3 часа преди силова трен. са екстра.Друг е въпроса, че няма да ги ядеш чисти, но .......... :lol:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ок , мерси :) То , че няма да са чисти е ясно :lol:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Сега точно питах дали има начин ArenaBg да качват придаването по СКАТ "Фитнес уикенд" :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

И ?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ще видим какво ще отговорят :roll: