Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Тези колани се слагат при опастност от деформиране на кръста. При абсолютно всяко упражнение което има за цел натоварване на кръстните връзки , те съветвам да ползваш подобен помощен вид уред.
Последно промяна от Baev на Сря Мар 29, 2006 20:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

Я да попитам и аз нещо. Не съм фитнес-маниак, преди влизах често в залата, докато не си счупих много лошо едни кости по дланта...ама както и да е. Но сега, покрай зимните месеци, доста се "запасих" около коремните мускули! :lol: Затова започнах да бягам 4-5 пъти в седмицата по около 3-4 км (засега). Доколкото ми е известно, коремните преси само стягат коремните мускули и съвсем леко махат излишните мазнини около тях. Я препоръчайте някакво упражнение, абе дайте ми някакъв съвет за свалянето на мазнините от тази област? :wink:
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

http://www.tialoto.bg/article.php?cat=22&id=2522 сaмо че нямa голям ефект поне при мен не деистжa мн или не ги прaвя прaвилно или сa леко измислени
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

HyBRiD-X написа:Я да попитам и аз нещо. Не съм фитнес-маниак, преди влизах често в залата, докато не си счупих много лошо едни кости по дланта...ама както и да е. Но сега, покрай зимните месеци, доста се "запасих" около коремните мускули! :lol: Затова започнах да бягам 4-5 пъти в седмицата по около 3-4 км (засега). Доколкото ми е известно, коремните преси само стягат коремните мускули и съвсем леко махат излишните мазнини около тях. Я препоръчайте някакво упражнение, абе дайте ми някакъв съвет за свалянето на мазнините от тази област? :wink:
С бягане и подходяща диета стават чудеса :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@HyBRiD-X - 4-5 пъти седмично кардио + НВД (ниско въглехидратна диета).Имай напредвид, че ако имаш голям запас ще е лесно, но ако са ти 3-4 излишните килца, много строго трябва да спазваш НВДто.
п.с. упражнения няма да стопят мазното :wink:
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

emzo написа:@HyBRiD-X - 4-5 пъти седмично кардио + НВД (ниско въглехидратна диета).Имай напредвид, че ако имаш голям запас ще е лесно, но ако са ти 3-4 излишните килца, много строго трябва да спазваш НВДто.
п.с. упражнения няма да стопят мазното :wink:
ей тая диета и да се убия не мога да я спазя от здрава тренировка няма ли ефект ?
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

От личен опит - НЕ.
Какъв е смисъла да тренираш като луд като се тъпчеш с какво ли не ?
Говоря за чистене (cutting)
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

Мерси за отговорите, момчета! :wink:
Я сега ме светнете какво да разбирам под ниско въглехидратна диета, какво не трябва да приемам (или огранича) като храна? Като кг съм 186см/96кг, та искам да "падна" на около 88-90 кг... на 28 съм вече и взех да "раста" на корем! :lol:
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Eдва ли ще ти се смята, но като за начало постепенно намали въглехидратите до 96гр дневно, като 70гр от тях гледай да си ги приел до 14.00 а другите до 18.00-19.00.
Ако все пак ти се смята:
http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Някъде из сайта има и тема за НВД, ама от както го префасонираха не мога да я намеря :evil:
Иначе инфо има доста във форума, но чети преди да питаш :wink:
п.с. първите 4-5 килца ще са лесни
Аватар
wizard_m
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от wizard_m »

Съветвам те да четеш от http://www.bb-team.org и след това да задаваш въпросите си в техния форум, защото тук има много малко хора които могат да ти помогнат.

Какви видове хранителни режими съществуват?

Хранителни режими за понижаване на теглото

Ниско въглехидратен режим (НВД) – стратегия, използвана за понижаване на подкожните мазнини
emzo написа:Някъде из сайта има и тема за НВД, ама от както го префасонираха не мога да я намеря :evil:
Линкове към тези стати са сложени в Често задавани въпроси и после в категория хранене. Започнах да чета отговорите и така намерих линковете.
wizard-m.hit.bg - моя сайт
Изображение
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@wizard_m - 10х , added to bookmarks :wink:
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

Един приятел свали около 8 кила за 2 месеца(тва лятото-Юли, Август), със следните неща:
ядеше колкото може по малко и въртеше колело с половер на гърба(как не покяса в тая жега незнам) казвам толкова количестово пот да се излива от човек едва ли сте виждали.
А сега като тренира в фитнеса също яде по малко и продължава да носи половера, и корема му лека полека спада.
Висок е 175, тежеше 96 кила, след двата месеца свали на 88, а сега е 84.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Най-важно е като свалите да поддържате диетата , защото иначе обратния ефетк ще е много по-лош за вас.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@sinister_shadow - то като са ти в излишък е лесно, но като останат последните 5 килца става .............(абе зор голям е).Иначе твоя човек само дето се навлича.С потенето губи само много минерали.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

При мен пък има само гладиатор , лежанка за коремни преси , римско столче и пак имаше ефект , а пък не спазвах диети , нито пък не са тъпчех кат прасе
Публикувай отговор