Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен
- muhogon
- Старо куче медалист
Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!
Че то не пречи, шизофренията не прощава никому! А кои части пъхаш, по-добре да не уточняваме!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
-
- Старо куче медалист
Аз досега не съм видял да си оборил който и да е "моите", пардон общоизвестните факти.muhogon написа:Твоите "факти" са пълни съчинения, измишльотини, нямащи нищо общо с реалността! И аз мога да изпраскам некво ЦВА, л.78, с 9, и прочие глупости, и да се правя на "компетентен". Сега остава да "цитираш" и архив на CIA, и напълно ще обереш точките за ненормалност!
Няма и как да го направиш, защото нямаш нужните знания и ниво.
Освен само да отричаш общоизвестна информация, като партизанин на разпит, нямаш други способи на диалог.
По-добре се спри, защото само предизвикваш изнасянето на още и още информация, които допълнително отслабват и без това губещата ти позиция на защита на назадничеви личности, режими и държави.
Мълчанието е злато, особено като си некомпетентен по темата.
- muhogon
- Старо куче медалист
Да, а ти си самата "компетентност", като гледам! Много хубаво се учиш от прозападната, пардон, гьобелсова пропаганда - повтаряш некви глупости до безкрай, и о, чудо, те станали истина! Е да, ама не, тия врели-некипели можеш да ги пробутваш на неграмотните цигани, или недоучили, като тебе! И ако си свършил с "листовете" от "ЦВА", давай папера от CIA, ще изглеждаш още "по-компетентен", поне в собствените си очи, едва ли има някой, да ти вЕрва на измишльотините...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
- System_error
- Старо куче медалист
АХахахАХаХаХХАхахах... и това "с чисто сърце" го казва "устата" на КГБ и путинисткия режим. Погледни се в огледалото и го кажи поне още веднъж НА ГЛАС, ама вместо CIA кажи КГБ... Ще изглежда доста - по достоверноmuhogon написа:Да, а ти си самата "компетентност", като гледам! Много хубаво се учиш от прозападната, пардон, гьобелсова пропаганда - повтаряш некви глупости до безкрай, и о, чудо, те станали истина! Е да, ама не, тия врели-некипели можеш да ги пробутваш на неграмотните цигани, или недоучили, като тебе! И ако си свършил с "листовете" от "ЦВА", давай папера от CIA, ще изглеждаш още "по-компетентен", поне в собствените си очи, едва ли има някой, да ти вЕрва на измишльотините...

А тва с "недочучените" беше "НАЙ-СМЕШНОТО" от всичко!!! Боже, колко мъка има то свят боже. Когато простолюдието, необразованите и глупците започват да се вземат насериозно, на света се случват все неприятни неща....
- muhogon
- Старо куче медалист
Мдаа, наистина си "недочучен", каквото и да значи това...
-
- Старо куче медалист
И ти самият дори варваш на всичките факти, които съм изнесъл, но покровителите ти ще ти дърпат ушите, ако си признаеш публично. 

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Да разведрим положението

- muhogon
- Старо куче медалист
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
САЩ имат доказателства, че Путин е потопил "Коста Конкордия"!
САЩ имат доказателства, че Путин е потопил "Коста Конкордия"!
- muhogon
- Старо куче медалист
abc написа:И ти самият дори варваш на всичките факти, които съм изнесъл, но покровителите ти ще ти дърпат ушите, ако си признаеш публично.
Знаеш ли, едно време много вЕрвах на западните "факти"! Когато стана преврата 1989г, бях един от силно вярващите, че наистина този път ще тръгнем във вярната посока. Бях много антисъветски, а по-късно, и антируски настроен. Но с течение на годините ми се изясни, че нито Запада е този ангел-херувим, за какъвто го имахме, нито пък Русия е чак толкова черен дявол. Истината винаги трябва да се търси нейде по средата, както се опитвам да правя.
Ако това, което ти наричаш "факти", беше наистина така, нямаше начин да не гръмне още тогава, когато, антисъветските-антируски настроения, бяха в стотици пъти по-силни отсега. Тогава, буквално всеки ден, излизаха нови разкрития, за какви ли не престъпления, изстъпления, на комунистическия режим, до десето коляно даже! От които, доста се оказаха силно преувеличени, а някои направо си бяха пълен кьорфишек. Историята се преразгледа тотално из основи, дадоха се нови тълкувания на много неща, дори се стигаше и до абсурди. Но какво да се прави, такова беше времето тогава, и ми повярвай, сега ти, че тогава, още неизлезли от тоталитарната система, свободата на словото беше много по-голяма от сега! Но такива, като твоите "факти", нямаше, няма и сега!
Ти си от тази прослойка хора, жизнено необходима на всяка система и режим. Ако живееше в онова време, щеше да си изявен комсомолски, а после и партиен, активист! Сега вършиш същата работа, само че, с прозападен знак. На тебе не ти трябва да мислиш, не се и опитваш, ти само копи-пействаш това, което ни залива всекидневно! А пък, най-интересното е, че подобни люде, са винаги с някакъв номенклатурен произход, най-вече, от ниско ниво! Басирам се, че някой от предците ти, дали баща или дядо, все едно, е бил на ръководен партиен, или друг пост, на невисоко ниво в тогавашната йерархия! Знам, че няма да признаеш, но не това е важното, много е модерен в последните години синдрома Буда - безкрайно "репресиран", а пък офицер от милицията и ДС, напуснал МВР през 1990г, за да остане в БКП! Да му имам репресиите! Както се казва, коментарът е излишен!
И като ще е до факти, нека отидем към тия, които никой не би отрекъл. Като стъпваме на твоята теза - "добър" Запад - "лоша" Русия, нека видим, кой е всъщност "агресора"?
Първи въпрос - колко войни са водили или подпалили САЩ, и колко Русия, от ВСВ насам?
Втори въпрос - коя година е създаден НАТО, и коя година неговия "противовес" - Варшавския договор?
Трети въпрос - защо, след като СССР се разпадна, и Варшавския договор престана да съществува, не се разпусна и НАТО, дори напротив, продължи да се разширява?
Четвърти въпрос, много интересен - защо, за всички нови членки на ЕС от източна Европа, беше задължително, първо да се присъединят към НАТО? Какво налагаше тая необходимост?
Пети въпрос - защо, нито едното от тия важни за страната ни решения, не беше подложено на референдум, както направиха в другите страни? Само си спести обяснения от сорта на "цивилизационен" избор, че всичко се е знаело, че нямало да има против, и тям подобни клишета!
- muhogon
- Старо куче медалист
-
- Старо куче медалист
Какъв беше Съветският съюз за собствените си граждани, и какъв беше САЩ за собствените си граждани?
СССР и Народна Република България ограбиха и оскотиха собственото си население.
И не само материално ограбиха, но и духовно, ограбиха инициативността и предприемчивостта - качества близки до природните закони.
Комунизмът, налаган от Империята на злото, е против природните закони за конкуренция и съревнование, и именно затова е изродски и уродски сам по себе си.
Аз лично никога не съм симпатизирал супер много на САЩ.
За мен най-добрият модел за Европа (не само ЕС, но включвайки и източна Европа от Бретан до Москва) и България е да бъдат под влиянието на Германия.
Публична тайна е, че САЩ копират много от германското устройство след Втората световна война, когато виждат на място как отвътре функционира Германия.
Така, че дори и САЩ много са се учили от тази страна.
А нашето Царство България пък е било тотална копирна машина на германското и австро-унгарското устройство и щеше да стигне много много далеч в днешно време, ако тази традиция не беше прекъсната от кървавите терористи, нахлули като скакалци през 1944 г.
СССР и Народна Република България ограбиха и оскотиха собственото си население.
И не само материално ограбиха, но и духовно, ограбиха инициативността и предприемчивостта - качества близки до природните закони.
Комунизмът, налаган от Империята на злото, е против природните закони за конкуренция и съревнование, и именно затова е изродски и уродски сам по себе си.
Аз лично никога не съм симпатизирал супер много на САЩ.
За мен най-добрият модел за Европа (не само ЕС, но включвайки и източна Европа от Бретан до Москва) и България е да бъдат под влиянието на Германия.
Публична тайна е, че САЩ копират много от германското устройство след Втората световна война, когато виждат на място как отвътре функционира Германия.
Така, че дори и САЩ много са се учили от тази страна.
А нашето Царство България пък е било тотална копирна машина на германското и австро-унгарското устройство и щеше да стигне много много далеч в днешно време, ако тази традиция не беше прекъсната от кървавите терористи, нахлули като скакалци през 1944 г.
- muhogon
- Старо куче медалист
Абе момчурляк, какви кървави скакалци са те подгонили, ние бяхме предадени от Запада, в съветската сфера на влияние. Защо не обвиняваш и тях в едно, с кървавите скакалци? Даже, в такъв аспект, те са още по-кървави, защото, ако се върнем още по-назад, Втората световна война беше пряко следствие от Първата световна, и най-вече, от наложените унизителни мирни договори! И ако нямаше ВСВ, заради същия този "хуманен" Запад, вероятно и тук нямаше да има комунизъм! Или само мелиш едно, като латерна, туй ли са ти фактите?
И ми е страшно интересно, избягна всичките ми конкретни въпроси, както и очаквах, и пак се впусна в пропагандни клишета, стил ЦРУ. Трябва ли аз да отговоря, за да се разбере, че всичките ти "факти", са изсмукани от пръстите? Или просто "компетентността" ти стига дотам, че да не знаеш общоизвестни дати?
И ми е страшно интересно, избягна всичките ми конкретни въпроси, както и очаквах, и пак се впусна в пропагандни клишета, стил ЦРУ. Трябва ли аз да отговоря, за да се разбере, че всичките ти "факти", са изсмукани от пръстите? Или просто "компетентността" ти стига дотам, че да не знаеш общоизвестни дати?
- muhogon
- Старо куче медалист
А това, може би наистина е възможният нов свят! Особено, ако и Германия се присъедини, каквито индикации има!
http://infobalkani.wordpress.com/2014/0 ... %8F%D1%82/
http://infobalkani.wordpress.com/2014/0 ... %8F%D1%82/
- System_error
- Старо куче медалист
Мда. Нищо революционно. Просто дублаж на системата, ама с Путин начело. Един нов СИВ и начало на нова конфронтация с реални шансове да прерасне в нова студена война. ..
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Това би било по-малкото зло на фона на войните, които САЩ разпали в целия свят през последните години. Сваления самолет над Украйна обаче може да се окаже show stopper за представлението, което редят напоследък. Още по-лошото обаче е погрешната политика на Обама спрямо Русия. Изцяло погрешната им преценка за нивото на руската армия и нулевата дипломация до момента рано или късно ще им изиграе много лоша шега. Още по-лошото е, че когато започне да се пука балона, който надуват в момента около Русия, последиците ще са лоши не само за тях, а може би още по-лоши за послушните им сателити в Европа. За съжаление точно както в недалечното минало се видяха недостатъците на комунизма, сега започват да се виждат и недостатъците на демокрацията в сегашния и вид. Проблема както много политолози вече са посочвали е, че демокрацията има нужда от общ враг, за да работи. Трябват комунисти, нацисти, терористи и каквото още може да се измисли и преувеличи, за да тръпнат хората за своята свобода и да позволяват на своите демократични лидери да правят каквото си искат "в името на демокрацията". В съзнанието ми веднага изплува един доста интересен филм на братята Уашовски, който сега започва да става по-актуален от всякога - "В като Вендета".
Честно казано съм изненадан, че европейските лидери се водят по това, което им нарежда САЩ - явно са доста по-зависими, отколкото изглежда. Пак казвам - в никакъв случай не съм против свободата и демокрацията, но съм изцяло против начина, по който ни я поднасят европейските лидери и против начина, по който САЩ разрушават целия цивилизован свят заради своето собствено благо.
За съжаление товара на това, което се задава през следващите години отново ще го усетим и ние, при това най-вероятно доста по-силно, отколкото страните, които ще са реално виновни.
Честно казано съм изненадан, че европейските лидери се водят по това, което им нарежда САЩ - явно са доста по-зависими, отколкото изглежда. Пак казвам - в никакъв случай не съм против свободата и демокрацията, но съм изцяло против начина, по който ни я поднасят европейските лидери и против начина, по който САЩ разрушават целия цивилизован свят заради своето собствено благо.
За съжаление товара на това, което се задава през следващите години отново ще го усетим и ние, при това най-вероятно доста по-силно, отколкото страните, които ще са реално виновни.