DMXDMX написа:Ами аз ходя. Някой може ли да ми каже упражнение за чистене на паласки.
Mдаа, има едно адски добро упражнение - ДИЕТА.
Ох не се сдържах, сори.
Сериозно няма упражнение за чистене на паласки, направи си добър хранителен режим и ще се учудиш от резултата
emzo написа:Бе ти се тъпчи пък ако ще и по 2 часа да бягаш - все тая.Храненето му е майката.
Не само дори въздух да ядеш не правиш ли яка тренировка няма голям ефект. Това за л-карнитина и друг път са ми го казвали, че каквото и да ядеш много се отслабва, ама аз искам да си ми е чисто всичко.
а и да добавя най-важно е от метаболизма на човека, защото имам 1 приятел 8-9 клас и са пръска да яде пък 50 кила с мокри дрехи. Има разлика от човек до човек и все пак мерси
По принцип повечето хора до 18-20 години са с много бърз метаболизъм. След тях просто човек трябва да се грижи за тялото си. Диети , тренировки. Рядко се наблюдават хора които запазват бързата обмяна на веществата.
emzo написа:Само да отбележа, че имам познати които лятото релефят без да правят кардио.Основата на всичко е хранителния режим, кардиото е има няма 10%.
Аз тъка съм правил и знам , че става. Но по това време увеличих хранителните добавки.