На мене не ми се случва често да помня сънищата си , но когато се случи ги помня много ясно. На мене ми се случва по често да виждам така наречените дежавута.
Модератор: lutar
сънищата не са буквални когато виждаш да се случва нещо с близки хора това обикновенно значи че трябва да изчистваш отношвнията си стях в смисъл да ги подобриш и да им обръщаш повече внимание.sawo написа:Мда, досетих се.
Аз пък последно време в няколко последователни дни или седмици сънувам доста лоши неща, които стават с близките ми.Не помня всичо от сънищата, но повечето неща сънувам за майка ми![]()
Не съм сегурен дали сънувам правилно тези сънищата, но дано не съм прав
И аз съм на 15, ноември ще стана на 16, ама какво значение има това?lutar написа:Няма те идея колко добре е това че ви се случват тези неща.
Във вас настъпват промени и то в положителни. Един е по напред от друг, но в общи линий следвате един и същи път. Ще ви се случат още толкова интересни неща и ще научите още много, а ще искате да знаете още повече.
Кажете ми на колко године сте.
Най-интерсно в това, което каза е именно това. От година насам започнах да усещам нещо много странно. А то е именно това, че ми се отдава много лесно да манипулирам някой хора и да усещам емоциите на повечето.В началото го правех несъзнателно, но в последно време много добре го контролирам. Тогава се зачудих дали е така само при мене. Според тоята теория ми е много рано, но не знам, защо се получава при мене и ми е твърде любопитно да разбера.lutar написа: в един момент започвате да усещате като че ли вие знаете как ще реагира отсрещния, или че ще вие много лесно да го изманиполирате.
PoSSeSSeD написа:Най-интерсно в това, което каза е именно това. От година насам започнах да усещам нещо много странно. А то е именно това, че ми се отдава много лесно да манипулирам някой хора и да усещам емоциите на повечето.В началото го правех несъзнателно, но в последно време много добре го контролирам. Тогава се зачудих дали е така само при мене. Според тоята теория ми е много рано, но не знам, защо се получава при мене и ми е твърде любопитно да разбера.
Помня, че в една от предишните ти теми ти разказваше за нивата при хората. Възможно ли е това да е свързано с тях?
това важи и за теб за това ви казах преди да си кажете годините защото забезязох че сте усвойли много неща още преди да сте ги разбрали.vandala написа:lutar аз сънувах че падам от някъде когато бях на 9-10 години сега имам други сънища,но че падам от някъде не съм сънувал много време.Какво значи това?