Сега
S02E02 - Automatic for the People
Явно във втори сезон са сметнали (или FOX са ги накарали) да почнат да си измислят нови и нови идеи и то риъли куикли, защото ако продължават с темпото на 1ви сезон може и да няма трети. И така втория епизод на сезон 2 си измисли негова нова история. Което от една страна лошо няма, защото аз от over-Терминатор не се оплаквам. Колкото повече - толкова повече. От друга страна не е толкова добре, защото ешкана и историята се заменят с нещо, което е измислено "точно преди малко" и което има принципна връзка с филма, но на много ниско ниво. Другия вариант е аз да не съм го разбрал, естествено.
Друго което направи приятно впечатление в епизода е разбира се музикалната тема, която е заредена с достатъчно количество Терминатор за един сериал.
Имаше и борбата между двата Терминатора, която нещо не схванах. Не трябваше ли единия да е Т-1000, а Камерън Т-850? Доколкото съм запознат с вселената на Терминатор, нито един от другите модели не може да приема каквито и да е форми с изключение на Т-1000. Е единия терминатор беше приел облика на шефа на нуклеар-плантовете а се оказа, че не е Т-1000?
Wtf ? Any ideas?
Като цяло не съм особено впечатлен от втория епизод, но както казах по-рано - колкото повече - толкова повече. Аз от разтягане на лукуми във вселената на Терминатор няма да получа алергия. Барем има и 3ти сезон.
П.С. Камерън какъв успешен бар-код нарисува.