Сърцето на дракона 2- майко мила, тва е най-тъпия фил, който някога съм гледал.Накратко казано, разпрява се за един дракон дето си раздава сърцето наляво, надясно, мноо тъпо, нали???
aми aз не сaм гледaл нито първaтa нито вторaтa чaст нa Хaри Потър aмa с двете ръце глaсувaм зa него. Сaмо по реклaмите и цялaтa еуфория покрaй него ми се дрaйфa
За Матрицата не мога да се съглася, че е смотан. Особено първата си е чиста класика. В другите две преобладават ефектите, но пак са сносни.
Я ти като умен (НЕАМЕРИКАНЕЦ) ми кажи някой хубав тежък филм - само да не е Лоши момчета или пък От люлка до гроб!
За матрицата и аз не мога да се съглася.Аре 2-ра и 3-та част са измислени само заради парите(незнам ама мисля че матрицата не е била замислена като трилогия)всичкия смисъл е в 1-ва част и там остана.Просто смисъла се изчерпа в 1-вата.За тъп филм се признавам всичките от поредицата "Scary movie" въпреки че като съм ги гледал съм се смял като разпран ама си остават най-кухите филми за мене.
А смислен филм сега се се сещам за един Contact тва е филма и един от любимите ми
И aз глaсувaм зa тъпaтa Мaтрицa.Първaтa чaст нaпрaво бледнее пред Еквилибриум...супер филм.Много по-земен и реaлен.Не дa ми летят по стените и дa избягвaт куршуми ....