КОШ №1 -За нещата от живота....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Заключено
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от Princo »

Според мен от Тракия да минеш на Близуу си е висша форма на мазохизъм ! :smoukin:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Re: КОШ №1 -За нещата от живота....

Мнение от emzo »

3AgHuK написа:Бе едни колеги се оплакват от дистанционните на приемниците на Близуту...не бачкали :lol:
Те и приемниците толкоз работят ....

sent from HD2 Droid
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

:(
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Като цяло ТВ-то не ме засяга много, много... те да си я гледат. Ама интернета...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Те целите приемници не бачкат ти... За един ден в офисите им 3 пъти викали СОТ и накрая сотаджиите останали направо за постоянно :D Заради новото EPG дето вкарвали масово голям рев падало имало хора с дни нямат телевизия... Изобщо blizoo не го пожелавам на никой това не е доставчик.
sa6o_be4ev
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sa6o_be4ev »

sawo написа:Те целите приемници не бачкат ти... За един ден в офисите им 3 пъти викали СОТ и накрая сотаджиите останали направо за постоянно :D Заради новото EPG дето вкарвали масово голям рев падало имало хора с дни нямат телевизия... Изобщо blizoo не го пожелавам на никой това не е доставчик.
А ти на Близу ли си, че даваш такива крайни оценки?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

По темата:
...цъкам си Portal2 и се размазвам от кеф... отново има водка с мента...
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

18 месечен договор... Добре, че през повечето време съм в София и си ползвам Мегалан...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

:cheers:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

sa6o_be4ev написа:
sawo написа:Те целите приемници не бачкат ти... За един ден в офисите им 3 пъти викали СОТ и накрая сотаджиите останали направо за постоянно :D Заради новото EPG дето вкарвали масово голям рев падало имало хора с дни нямат телевизия... Изобщо blizoo не го пожелавам на никой това не е доставчик.
Имам доста опит с тях, за щастие естествено не съм на тях :) Като оставим настрана качеството на услугите, и служителите им не са особено коректни. Например скоро техните служители казали на съседите под нас, че ние крадем от тях кабелна и затова качеството им било зле :lol: Само дето ние от години сме на bulsatcom, от скоро ползвам и HD приемник и откакто сменихме кабелния оператор не сме и помисляли да припарваме до тях. Не знам как установиха, че крадем от съседите, при условие че кабел в апартамента ни НЕ влиза, но все пак и по-невероятни оправдания съм чувал от тях от рода на "пакетите ни се отклоняват за китай затова интернета ви е бавен", "спътника ни над тихия океан не работи затова нямате интернет" и тем подобни уникални глупости с които явно си мислят, че заблуждават някакви праисторически хора :lol: Друг пример беше и Fantamaniaka, който се опитаха по най-долен начин да излъжат само и само да подпише договор...
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

sawo написа:
sa6o_be4ev написа:
Имам доста опит с тях, за щастие естествено не съм на тях :) Като оставим настрана качеството на услугите, и служителите им не са особено коректни. Например скоро техните служители казали на съседите под нас, че ние крадем от тях кабелна и затова качеството им било зле :lol: Само дето ние от години сме на bulsatcom, от скоро ползвам и HD приемник и откакто сменихме кабелния оператор не сме и помисляли да припарваме до тях. Не знам как установиха, че крадем от съседите, при условие че кабел в апартамента ни НЕ влиза, но все пак и по-невероятни оправдания съм чувал от тях от рода на "пакетите ни се отклоняват за китай затова интернета ви е бавен", "спътника ни над тихия океан не работи затова нямате интернет" и тем подобни уникални глупости с които явно си мислят, че заблуждават някакви праисторически хора :lol: Друг пример беше и Fantamaniaka, който се опитаха по най-долен начин да излъжат само и само да подпише договор...
Еми вече им ползвам услугите. 27 минути след като ни прикачиха, интернета прекъсна за 4-5 мин. :cheers:
Дано да им фалира кухата фирма... Само си сменят имената... Орбинет, Верея Кабел, Кейбъл тел и не знам си още кво...
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Няма ли няква вратичка от която може да се оттървеш от тия боклуци... цяла сутрин нямам нет... Добре, че хващам с лаптопа някъв на БТК...
Бях чел някъде във форума, ама не знам за кой нет ставаше дума. Казваш им, че се местиш на някое друго място да живееш, където те нямат покритие и искаш да се прехвърлиш и там на тях.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Това важи за БТК. Най-добре си прочети добре договора и най-вече общите условия, ако има такава възможност тя е там.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Абе, що го баннахте сега Сталина, не усещате ли, че е скучно без него-кво толкова пък лошо пишеше, заяждал се бил, ми щото му се вързвахте, мен пък ми беше интересно и забавно. Ре-бан за Сталин!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Щото взе да се заяжда с admin и да му търси сметка за някакви глупости... :)
Заключено