nasenceto написа:ksgh написа:
Как къде, в мутро-милиционерската държава на ББ и компания! Какво можеш да очакваш от един комунист, мутра, контрабандист и трафикант? Докато са ставали убийствата и ексцесиите в Катуница, ББ, Цецо - крадецо, Плевнелиев, и други, се кълчат на предизборния си концерт на сбъркания си чалга идол В.Маринов! Каква наглост, какво безочие! Неслучайно, вече има призив - Ако си Българин, не гласувай за ГЕРБ! Аз съм българин, не съм, и няма да гласувам за ГЕРБ! А вие?
Aaaaйдеее, обърнахме го на политическа пропаганда....
Ами че то всичко си е политика, целия живот, отдето и да го погледнеш! Ако се правим на щрауси, с мотив, че нещо е политика, явно, доникъде не стигаме! Има някои индивиди, като този тука, дето много са му любими, всичките тези престъпници, даже по едно време щеше да се цани и за мюсюлманин, докъде стигна, не знам! Разбира се, номер 1 винаги е собствения задник, и тъй като, вече има прецедент, му напомням едно отколешно негово вричане - да се изсели в чужбина, ако започнат ексцесии срещу любимите му мюсюлмани! Е, тъй като, тече масовизация при циганите, да приемат исляма, и да се пишат турци, мисля, че е време да приложи собствения си план Б! Само, преди да се юрне презглава, нека си вземе компас, да не обърка посоките, все пак и западняците взеха нещо да недолюбват тази пасмина! Не, че някога са ги долюбвали, ама вече взеха да казват нещата с истинските им имена! Така че, направление югоизток, еднопосочен билет, е най-добрият избор за нашият любител на ислямска Ориента! Да му пожелаем добър път, адиос!