Жандармерията не опази къщи на Киро в Катуница..

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Жандармерията не опази къщи на цар Киро в Катуница..

Мнение от besniaa »

Da Edd написа:Етническа търпимост по български...

Изображение
Какво очакваш ?
Някой да се радва на евреина, нанесъл някакви щети ли ?
Ами факт е, че почти навсякъде по света евреите и циганите не са добре приети - едните се имат за много умни, другите са кофти хора... Това не е само в БГ... А замисли се - щом толкова други народи не ги приемат добре - явно проблема ще е точно в тях.

ps. Друг е въпроса, че малоумни хора викат, без да знаят защо..
Последно промяна от besniaa на Пон Сеп 26, 2011 22:14 pm, променено общо 2 пъти.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Причината света да не обича евреите се корени в събитие, което според библията се е случило точно преди 2012 години.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа:Причината света да не обича евреите се корени в събитие, което според библията се е случило точно преди 2012 години.
И не само това.. или от 2012 години насам те се държат по начин , дразнещ останалите...
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

утре в 18:30 ще има пак протест пред общината.... :cheers:
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Има ли доказателство за въпросното обвинение към човека? И да е вярно, ние ли сме съдниците?
Защо дъщерята трябва да се асоциира по какъвто и да е било начин с бащата?
Дори и хипотетично да приемем, че Бенатова и баща й са най-големите врагове на държавата, каквото се опитват да ни втълпят разни хора, трябва ли да желаем смъртта на въпросните?
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Roshavv написа:утре в 18:30 ще има пак протест пред общината.... :cheers:
19h. e
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Da Edd написа:Има ли доказателство за въпросното обвинение към човека? И да е вярно, ние ли сме съдниците?
Дори и хипотетично да приемем, че Бенатова и баща й са най-големите врагове на държавата, каквото се опитват да ни втълпят разни хора, трябва ли да желаем смъртта на въпросните?
Както казах, някои хора пишат простотии и дават мнение без да са запознати с определен случай. Говоря за отношението към двата етноса, както и затова, че това отношение е заслужено и не е само в България. Конкретно този човек не го знам какъв е, какво е направил и дори дали е евреин.
ksgh
Новак
Новак

Мнение от ksgh »

nasenceto написа:
ksgh написа:
cavenagi написа:Защо синмаха хората???Защо???Къде се намираме??? :spank: :spank: :spank:

Как къде, в мутро-милиционерската държава на ББ и компания! Какво можеш да очакваш от един комунист, мутра, контрабандист и трафикант? Докато са ставали убийствата и ексцесиите в Катуница, ББ, Цецо - крадецо, Плевнелиев, и други, се кълчат на предизборния си концерт на сбъркания си чалга идол В.Маринов! Каква наглост, какво безочие! Неслучайно, вече има призив - Ако си Българин, не гласувай за ГЕРБ! Аз съм българин, не съм, и няма да гласувам за ГЕРБ! А вие?
Aaaaйдеее, обърнахме го на политическа пропаганда....

Ами че то всичко си е политика, целия живот, отдето и да го погледнеш! Ако се правим на щрауси, с мотив, че нещо е политика, явно, доникъде не стигаме! Има някои индивиди, като този тука, дето много са му любими, всичките тези престъпници, даже по едно време щеше да се цани и за мюсюлманин, докъде стигна, не знам! Разбира се, номер 1 винаги е собствения задник, и тъй като, вече има прецедент, му напомням едно отколешно негово вричане - да се изсели в чужбина, ако започнат ексцесии срещу любимите му мюсюлмани! Е, тъй като, тече масовизация при циганите, да приемат исляма, и да се пишат турци, мисля, че е време да приложи собствения си план Б! Само, преди да се юрне презглава, нека си вземе компас, да не обърка посоките, все пак и западняците взеха нещо да недолюбват тази пасмина! Не, че някога са ги долюбвали, ама вече взеха да казват нещата с истинските им имена! Така че, направление югоизток, еднопосочен билет, е най-добрият избор за нашият любител на ислямска Ориента! Да му пожелаем добър път, адиос!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Da Edd написа:Има ли доказателство за въпросното обвинение към човека? И да е вярно, ние ли сме съдниците?
Защото се следва принципа на наследяемост. Крушата не пада по - далече от дървото, под крушата не можеш да търсиш ябълки нали :?:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksgh написа:
Ами че то всичко си е политика, целия живот, отдето и да го погледнеш! Ако се правим на щрауси, с мотив, че нещо е политика, явно, доникъде не стигаме! Има някои индивиди, като този тука, дето много са му любими, всичките тези престъпници, даже по едно време щеше да се цани и за мюсюлманин, докъде стигна, не знам! Разбира се, номер 1 винаги е собствения задник, и тъй като, вече има прецедент, му напомням едно отколешно негово вричане - да се изсели в чужбина, ако започнат ексцесии срещу любимите му мюсюлмани! Е, тъй като, тече масовизация при циганите, да приемат исляма, и да се пишат турци, мисля, че е време да приложи собствения си план Б! Само, преди да се юрне презглава, нека си вземе компас, да не обърка посоките, все пак и западняците взеха нещо да недолюбват тази пасмина! Не, че някога са ги долюбвали, ама вече взеха да казват нещата с истинските им имена! Така че, направление югоизток, еднопосочен билет, е най-добрият избор за нашият любител на ислямска Ориента! Да му пожелаем добър път, адиос!
Tи си доказан глупак и с теб приказка нямам. Впрочем продължаваш да слагаш в устата ми думи, които никога не съм казал. Всичко във форума се пази и може да се провери, така че престани с провокацията глупако.

Относно темата - не знам кой ще плаща последствията на едно второ Косово. Със сигурност няма да са провокатори и революционери като някой изявящи се тук. Мисля че подстрекаване към размирици, етническа и религиозна ненавист и подстрекаване към саморазправа са все престъпления спрямо нашата конституция и НК (дано за сега е само подстрекаване, че скоро думите може да се превърнат е действия). Смятате ли че престъплението трябва да се толерира? Крещим срещу престъпността, а се борим срещу нея също с престъпни методи!?!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Миролюба Бенато на форума-ще извиняваш, Насе!
Години на ред се отнасят с нас като към роби-бият ни, убиват, грабят, насилват възрастни жени по селата...Ний сме толерасти! Излезем на някое "МИРНО ШЕСТВИЕ"-повикаме, поплачем-пък утре пак същото. Викат средно на 100 години българите правят революция-то бива-бива робско търпение.
Сега едни млади хора казаха-Няма да търпим повече! Няма да търпим да се отнасяте с нас като към роби. Да ви плащаме сметките...Да ни мерите с камъни, когато минаваме с колите си през катуните ви...Няам думи просто! Айде, глобалистите еврейски подлоги ги разбирам-те са едно голямо робско село, нали?! Но когато мазните плачове Миролюбини вземат, че се чуват и от БЪЛГАРИ, е тогава направо съм ВТРЕЩЕН! 8O
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aз пък съм ВТРЕЩЕН от анархичната ви нагласа. Такива първични и импулсивни емоции и изблици са присъщи само на ниско-интелигентни общества и индивиди.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Абе, разбираш, не разбираш-важното е кво става в действителност!

Както и по-рано казах-радвам се, че младите няма да сложат доброволно главица в хомота, подобно на нас!

Нека ги наричат както си искат безродниците-"тълпа", "агитка", "сган"...Аз съм горд с тези млади БЪЛГАРИ!
Най-малкото защото от днес нататък, всяко едно животно преди да дръпне чантата на някоя жена, преди да пребие, ограби някого, ще знае, че има едни луди, които няма да забравят и няма да простят.

И, както казват в една реклама:
Смърт на паразитите!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Криворазбрана реалност и изкривени морални ценности. Не знам от кое си горд? От това как 14-15 годишни деца пият алкохол и хвърлят камъни по полицията? Това ли ни е бъдещето? Пияни неонацисти плувнали в море от агресия? Не говоря за мирно протестиращите, а вандалите, които рушат по Витошка чужда собственост, нямаща нищо общо нито с протеста, нито с циганите.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Точно така!
Трябва да се разруши тоя гнил ред, за да се изгради бъдещето на Българите!

Пияни-заляни българи са и си ги обичам, кво да правим ся. Да се вайкам, че на някой крадец му обърнали джипа? е, не става!
Публикувай отговор