Избори 2013
- FCBeroe1916
- Потребител
Re: Избори 2013
След тези неща с подслушванията и т.н. Много интересно по медиите нищо ново не казват, ще кажеш, че всеки трезвомислещ човек в България не го знаеше това, че се извършва натиск от страна на определени хора, дали е със знанието на Борисов, не знам, вероятно да, но защо още този Цв. не се е отказал от политиката след тези неща?
Страната на абсурдите просто.
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5723991
"Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му, каза бившият премиер Бойко Борисов по повод разпространените днес в медиите секретни записи."
Mного ги им бъркат сметките на червените. Ако и този мандадат не се класират да си въртят схемите, много назад остават и вече губят позиции... После пак някой да ми разправя че нямало свобода на словото и бившето правителство било направило държавата частна фирма. Всички им подливат вода от всички посоки. Дано им издържат неревите и запазят воля да се разправят с червената мафия... Очевидно тя става все по-слаба, а Борисове все повече им бърка сметките, щом правят такива отчаяни ходове...
"Има паралелна структура на МВР в държавата, която работи и подслушва, и зад това стоят Станишев и хората му, каза бившият премиер Бойко Борисов по повод разпространените днес в медиите секретни записи."
Mного ги им бъркат сметките на червените. Ако и този мандадат не се класират да си въртят схемите, много назад остават и вече губят позиции... После пак някой да ми разправя че нямало свобода на словото и бившето правителство било направило държавата частна фирма. Всички им подливат вода от всички посоки. Дано им издържат неревите и запазят воля да се разправят с червената мафия... Очевидно тя става все по-слаба, а Борисове все повече им бърка сметките, щом правят такива отчаяни ходове...
- vkv
- Старо куче медалист
Според мен трябва да има закон ВСИЧКИ политици в парламента да бъдат слушани нон-стоп ,и разговори и действия уронващи авторитета им,а това е нашия защото ние сме ги избрали и те бъдат публични.FCBeroe1916 написа:След тези неща с подслушванията и т.н. Много интересно по медиите нищо ново не казват, ще кажеш, че всеки трезвомислещ човек в България не го знаеше това, че се извършва натиск от страна на определени хора, дали е със знанието на Борисов, не знам, вероятно да, но защо още този Цв. не се е отказал от политиката след тези неща?
Колкото до сагата с подслушванията на политици....смятате ли ,че говорят за далаверите си по телефони известни на всички?
Това е поредното омаскаряване което влияе и на имиджа ни като държава.Всеки гледа да докопа отново кокала.
Не оставяйте с впечатление, че съм за подслушванията,но.....това е жив цирк.
- FCBeroe1916
- Потребител
Абе ти дори и след онзи разговор с шефа на митниците ще кажеш, че е бил подхвърлен от БСП, айде стига обвинява само други хора, това, че си превърнаха държавата и МВР в лично за тях оръжие и си правят каквото си искат с дъжавата, не го казваш.System_error написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5723991
- System_error
- Старо куче медалист
Други хора правят с държавата каквото си искат, а Борисов им бърка сметките. Те за тва е тоя цирк. Иначе съм напълно съгласен, че май наистина всичко трябва да е публично, че барем да няма скрито покрито.
Ако ГЕРБ правеше с държавата какво си поиска и държеше всички лостове, мислиш ли че всички тея глупости щяха да получат публичност и да гърми скандал след сканадал?
Ако ГЕРБ правеше с държавата какво си поиска и държеше всички лостове, мислиш ли че всички тея глупости щяха да получат публичност и да гърми скандал след сканадал?
- FCBeroe1916
- Потребител
Интересно ми е, че гледаш само от едната страна на нещата. ГЕРБ имаха своя шанс да оправят всички неволи в страната, но не те чрез натиск над медии, бизнесмени и малък бизнес, докараха държавата до голяма бедност, но не финансова бедност, страната ни е супер от към стабилност, но стабилността не е само в това какъв ни е дефицитът, за доходите на хората, пенсиите, парите за здраве и други, защо там нищо не правят? Могат само и единствено да имат бизнесмени покрай тях, които са безкрайно богати и фирми, които печалби са огромни, нима не мислиш, че всички тези пари, които се наливат в инфраструктура, не са близки до ББ ли? Грешиш, само че никога няма да узнаем на кого са фирмите, защото са регистрирани в някоя държава..
И не ме разбирай погрешно, не съм от към страната на червените, и при тях имаше супер скандали, но като тези скандали за тези 4-ри години ги няма никъде. Те за толкова години не могат да си кажат от къде са им апартаментите и колите, единия от учител с 6 апартамента.
И не ме разбирай погрешно, не съм от към страната на червените, и при тях имаше супер скандали, но като тези скандали за тези 4-ри години ги няма никъде. Те за толкова години не могат да си кажат от къде са им апартаментите и колите, единия от учител с 6 апартамента.
- System_error
- Старо куче медалист
Tочно тея последни 4 години кризата изби в най-голяма сила. Мислиш ли, че правителствата на западните държави, като Испания, Италия, Португалия и още много други, са също "толкова некадърни" колкото ГЕРБ и нищо не правят за своите граждани? Кризата мори наред. Няма как да сме някакво откъснато от реалността място, в което ни вълнуват други проблеми, още повече че не можем да разчиатаме на собствено потребление, а само на износ. Държавата е толкова бедна, че няма кой-знае какво да направи, освен да стиска зъби и да декларира стабилност, за да дойде някой да сложи някой лев в нея. Ако се бяха дигнали пенсии, минимални заплати и се бяха отпуснали всякакви социални преференции, сега щяхме да сме като Кипър и Гърция и да ни отбягват като мръсно циганче.FCBeroe1916 написа:доходите на хората, пенсиите, парите за здраве и други, защо там нищо не правят
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Ти трябва да си прихванал тез мантри индуистки от Буда, няма от къде другаде да е. То аслъ не е еднъж-два пъти повторено-то се повтаря и завтаря, потретва и натъртва, докат ти се доповръща чак!
Кризата, та кризата...Кризата....Прехода...Кризата...
Е, няма се уморя аз пък да ти повтарям-кризата е в главите им, кризата е на банките и във невъзможността да даваш едни и същи пари едновременно в кредит. Кат оня виц за арменците-дето си препродавали едно топче с печалба всеки път, и тамън завъртели "бизнес" и единия вкарал нов купувач в схемата.
Така отърва на Световния Елит(ти ще се сетиш що го пиша с главни букви), има ли смисъл да се върти икономика, да се създават предприятия, заетост-като можеш да стоиш в един Офис, пред един комп и да наддаваш едни числа....Докато се спука тоз балон-надувайте момчета...
Кризата, та кризата...Кризата....Прехода...Кризата...
Е, няма се уморя аз пък да ти повтарям-кризата е в главите им, кризата е на банките и във невъзможността да даваш едни и същи пари едновременно в кредит. Кат оня виц за арменците-дето си препродавали едно топче с печалба всеки път, и тамън завъртели "бизнес" и единия вкарал нов купувач в схемата.
Така отърва на Световния Елит(ти ще се сетиш що го пиша с главни букви), има ли смисъл да се върти икономика, да се създават предприятия, заетост-като можеш да стоиш в един Офис, пред един комп и да наддаваш едни числа....Докато се спука тоз балон-надувайте момчета...
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист
Няма криза? Избиват се хора да създават прозиводство и да отварят работни места? Всички фирми са цъфнали и вързали и се чудят как да насмогната на поръчки? Говоря глобално, не само у нас. Къде греша и защо? Световния Елит има по голяма далавера всички да са забили глава в бачкане и да не им остава време за глупости. Вместо това, всички вече ги пере съчмата от немотия и се чудят кой каква простотия да изсмили. Това ли целят според теб? Защо? Логика?
- FCBeroe1916
- Потребител
Криза, та криза. Тези неща ги повтарят и още имало хора, които да им вярват.
Ако искаха да променят нещо, то те щяха да развалят всички договори, които ощетяват България, като този със златното находище, едно от най-големите в Европа, но не, те дори избягват всички въпроси за това. Ето от там можеха да дойдат парите за пенсии и заплати, а да отваряме ли думи за контрабандата, която от всеки един магазин можеш да си купиш нелегални цигари, които ощетяват хазната с много пари, но не то по-добре те да държат именно вноса.
А и тука вече стана на неща само ГЕРБ, затова спирам вече.
Нека всеки сам за себе си реши, има достатъчно информация кой какво е направил, но според мен това ще са най-смешните избори в историята ни, защото докато 2009 имахме избор да изберем ГЕРБ като нови, то сега нови няма, които да имат шанс, а те хората са го казали със стари ..... бардак не се прави..
Ако искаха да променят нещо, то те щяха да развалят всички договори, които ощетяват България, като този със златното находище, едно от най-големите в Европа, но не, те дори избягват всички въпроси за това. Ето от там можеха да дойдат парите за пенсии и заплати, а да отваряме ли думи за контрабандата, която от всеки един магазин можеш да си купиш нелегални цигари, които ощетяват хазната с много пари, но не то по-добре те да държат именно вноса.
А и тука вече стана на неща само ГЕРБ, затова спирам вече.
Нека всеки сам за себе си реши, има достатъчно информация кой какво е направил, но според мен това ще са най-смешните избори в историята ни, защото докато 2009 имахме избор да изберем ГЕРБ като нови, то сега нови няма, които да имат шанс, а те хората са го казали със стари ..... бардак не се прави..
- System_error
- Старо куче медалист
Тея договори са такива, че нямаш шанс да ги бутнеш. Опиташ ли, се нахендряш с яки неустойки. Друг е въпроса, дали държавата би имала изгода сама да си копа е златото. Те такова държавни предприятие ми се ще да видя. Там вече ще се запазва ред пред 3 поколонения за работно място.
Щом мислиш, че криза няма и е само оправдания, няма смисъл изобщо да говорим по темата повече. Явно яко сте забили глави само в родната действителност и си нямате представа кво става по света.
Все пак - както сам каза, информация бол. Нека сам прави своя избор.
Щом мислиш, че криза няма и е само оправдания, няма смисъл изобщо да говорим по темата повече. Явно яко сте забили глави само в родната действителност и си нямате представа кво става по света.
Все пак - както сам каза, информация бол. Нека сам прави своя избор.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Щи отговоря тъй, дано ма разбереш-щото не се залага на задоволяване на потребностите, а на ескалиране на лакомията, най-общо казано.. Но това пък е много обширна тема, и изобщо ме мързи пък сега да са впускаме в таквиз дискусии-на къде ни води Световния, и кое всъщност му е световното и глобалното. Ползи и загуби. Загуби!System_error написа:Няма криза? Избиват се хора да създават прозиводство и да отварят работни места? Всички фирми са цъфнали и вързали и се чудят как да насмогната на поръчки? Говоря глобално, не само у нас. Къде греша и защо? Световния Елит има по голяма далавера всички да са забили глава в бачкане и да не им остава време за глупости. Вместо това, всички вече ги пере съчмата от немотия и се чудят кой каква простотия да изсмили. Това ли целят според теб? Защо? Логика?
Електорат и потребители. Роботи и работници. Елит и политици. В един и същ победен строй. И няма край, и няма край на шир и длъж...
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/04/ ... eni.186676
Един от малкото, които казват какви точно мерки биха предприели, без да дрънкат врели-некипели.
Един от малкото, които казват какви точно мерки биха предприели, без да дрънкат врели-некипели.
- besniaa
- Старо куче медалист
Цветанов е много хитър и умен човек, свалям му шапка. Винаги една стъпка напред или поне в синхрон. Не харесвам партията му, обаче той ми харесва.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Току-що гледах Гриша Ганчев по Нова. Казва истината, такава макар, каквато я разбира. Но последния въпрос на Сашо Диков и отговорът на Гришата просто втрещяват.
Пита го: богат човек ли си. Богати са, каза, банките в България. За съжаление.
Ето ти отговора на снощния спор за кризата-мризата. Сети се кой държеше и държи Банката СИ и ще ти се изясни що затъваме все повече.
Пита го: богат човек ли си. Богати са, каза, банките в България. За съжаление.
Ето ти отговора на снощния спор за кризата-мризата. Сети се кой държеше и държи Банката СИ и ще ти се изясни що затъваме все повече.