да ма май това не е всеобщото мнение ,..,FIR написа:Наистина подкрепям мнението на вички, че нормални момичета в СтЗ НЯМА.
Как се сваля Старозагорка
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка:
Има има моето момиче си е нормално,красиво и умноFIR написа:Наистина подкрепям мнението на вички, че нормални момичета в СтЗ НЯМА.Ако започнеш да си търсиш приятелка тук или стигаш до задънена улица или до някоя красива, но много тъпа.И както казва Eagle-"Като си фанеш гадже ти е кеф, ама после се чудиш как да я махнеш от главата си".Ако има нормални момичета в СтЗ, те наистина са много малко.
P.S. Под "нормални" разбирайте красиви и умни или "средно" красиви и умни.
P.S.2 Под "умни" не разбирайте исктинския смисъл на думата...

- wiSHmaKeR
- Модератор
- Обратна връзка:
- SimonseN
- Модератор
- Обратна връзка:
- Heskey
- Модератор
- Обратна връзка:
Хахаха, Симеоне остава да кажеш, че твойто момиче е ненормално тъпо и грозно.
Момичета има всякакви, и красиви и грозни, и тъпи и умни, и надути и такива каквито не са надути, и с хубави тела и такива които не са с хубави тела и вякакви комбинаций от горепосочените качества! Тва мисля, че го оточнихме вече
Относно мангалите - не съм видял хубаво момиче с мангал. Не съм видял и хубава мангалка... с две думи..отношение към малцинствения въпрос нямам
Всички НАДУТИ момичета гледат само каква кола караш ти, или баща ти, и какво държат вашите и с какъв телефон си и т.н. Ако някой мангал има пари, значи работата е ясна..
Тези които са надути просто не си заслужават. Незнам защо ама не видях някой изобщо да споменава неща като вътрешна красота, характер и т.н. Има много момичета, които си имат всичко и тялото и акъла и красотата и не са надути ама просто незнаят какво искат.
Не ходя на фитнес ама ще си позволя да коментирам по точките на Румен.
1вия вид го практикуват хора, които искат да напрявт нещо но ги мързи (като мен)
2рия го практикуват хора, които наистина са сериозни и мислят за здравето си
3тия го практикуват хора, които си мислят, че хубавото тяло привлича момичетата повече от другите качества, което почти НЕ Е ВЯРНО.
Поздравления за Саша, че защитава техния пол сам самичка срещу толкова много мъжки мнения
П.П. Замислете се всички, дали не е време да говорите и мислите за жени, вместо за момичета

Момичета има всякакви, и красиви и грозни, и тъпи и умни, и надути и такива каквито не са надути, и с хубави тела и такива които не са с хубави тела и вякакви комбинаций от горепосочените качества! Тва мисля, че го оточнихме вече

Относно мангалите - не съм видял хубаво момиче с мангал. Не съм видял и хубава мангалка... с две думи..отношение към малцинствения въпрос нямам

Всички НАДУТИ момичета гледат само каква кола караш ти, или баща ти, и какво държат вашите и с какъв телефон си и т.н. Ако някой мангал има пари, значи работата е ясна..
Тези които са надути просто не си заслужават. Незнам защо ама не видях някой изобщо да споменава неща като вътрешна красота, характер и т.н. Има много момичета, които си имат всичко и тялото и акъла и красотата и не са надути ама просто незнаят какво искат.
Не ходя на фитнес ама ще си позволя да коментирам по точките на Румен.
1вия вид го практикуват хора, които искат да напрявт нещо но ги мързи (като мен)
2рия го практикуват хора, които наистина са сериозни и мислят за здравето си
3тия го практикуват хора, които си мислят, че хубавото тяло привлича момичетата повече от другите качества, което почти НЕ Е ВЯРНО.
Поздравления за Саша, че защитава техния пол сам самичка срещу толкова много мъжки мнения

П.П. Замислете се всички, дали не е време да говорите и мислите за жени, вместо за момичета

-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- [X]RAVEN
- Потребител
- Обратна връзка:
Момчиле 3тия вид в началото са с хубави тела когато започват, после стават с огромни мускули и здрави тела, когато спрат да тренират било то за месец или седмица огрмните мускули започват да се отпускат - това хубави тела ли са ?! + това веществата който ползват трепят доста мозъчни клетки(не обиждам никой, обаче когато се прекали с тия работи, а повечето на възраст от 13 - 18 години всеки чул - недочул и се тъпче колкото може и после съжалява), та мисълта ми беше че и не стават и много умни.
---
Мангалки хубави има ама не си падам по мангалки определено
, а съм виждал хубави бели момичета с мангали.
---
Не казвайте ВСИЧКИ, НЕ ПОЗНАВАТЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА В Стара Загора, за да твърдите това! Така че ползвайте МНОГО или НЯКОИ, но не и всички!
---
Мангалки хубави има ама не си падам по мангалки определено

---
Не казвайте ВСИЧКИ, НЕ ПОЗНАВАТЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА В Стара Загора, за да твърдите това! Така че ползвайте МНОГО или НЯКОИ, но не и всички!
-
- Старо куче медалист
Аве Пичове не разбрахте ли че всичко опира до интелектуалната свалка ?
Преди когато бях на 21 можех да напиша наръчник за бърза свалка
Ама сега не понеже си имам постоянна прияелка (Дано да е За винаги [Много интелигентна и красива ]
Та като бях на 21 нямах празна вечер (Аз по принцип не денся в дискотеките но като стана на блус и си тръгвам с някоя
И то направете си сметката не карам мерцедес и нямам пачка в джоба
Жената иска уважение и разбиране
а не пари
Ако си тъп никоя няма да ти обърне внимание
С какъвто се събереш такъв ставаш (не е напразна тая поговорка )
Изводите си правете сами
Преди когато бях на 21 можех да напиша наръчник за бърза свалка
Ама сега не понеже си имам постоянна прияелка (Дано да е За винаги [Много интелигентна и красива ]
Та като бях на 21 нямах празна вечер (Аз по принцип не денся в дискотеките но като стана на блус и си тръгвам с някоя
И то направете си сметката не карам мерцедес и нямам пачка в джоба
Жената иска уважение и разбиране
а не пари
Ако си тъп никоя няма да ти обърне внимание
С какъвто се събереш такъв ставаш (не е напразна тая поговорка )
Изводите си правете сами

- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Абе к'во да ви кажа?
Зада свалиш каквото и да е момиче не ти трябват само пари или Mercedes-Benz, нали нека бъдем реалисти. Всяко момиче наистина иска разбиране всеки човек на планетата го иска Ама има някой дето го искат мн лошо. Та зада се свали момиче то и да имаш тяло кат на модел или на някой бъкан със стероиди бонак ми то като имаш само въздух под налягане в главата за каде си?
Тъй, че ти ако имаш мозък и се трудиш те парите ще дойдат, просто трябва да си ги заслужиш!!
Зада свалиш каквото и да е момиче не ти трябват само пари или Mercedes-Benz, нали нека бъдем реалисти. Всяко момиче наистина иска разбиране всеки човек на планетата го иска Ама има някой дето го искат мн лошо. Та зада се свали момиче то и да имаш тяло кат на модел или на някой бъкан със стероиди бонак ми то като имаш само въздух под налягане в главата за каде си?
Тъй, че ти ако имаш мозък и се трудиш те парите ще дойдат, просто трябва да си ги заслужиш!!
-
- Старо куче медалист
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка: