Един колега си взе една кошница за семейна кола, BMW - комби 2000 година мисля, че беше. Даде за нея 15к - 16000 лв. 350 коня била, страшно чудо. Онзи ден се разправяхме за коли, вика 30 на 100 газ горя и той я кара само градско. В офиса и викаме: ламята спаска
mupk0 написа:И да се вдигне цената на метана разход под 16-17лв за моята кола на метан е оправдан спрямо газ.
Така е, ама последния път като се дигнаха много цените на горивата бакшишите бяха първите, които дигнаха цените, нищо че карат на метан Сега ако дигнат цените на метана, направо не ми се мисли
admin написа:Един колега си взе една кошница за семейна кола, BMW - комби 2000 година мисля, че беше. Даде за нея 15к - 16000 лв. 350 коня била, страшно чудо. Онзи ден се разправяхме за коли, вика 30 на 100 газ горя и той я кара само градско. В офиса и викаме: ламята спаска
mupk0 написа:И да се вдигне цената на метана разход под 16-17лв за моята кола на метан е оправдан спрямо газ.
Така е, ама последния път като се дигнаха много цените на горивата бакшишите бяха първите, които дигнаха цените, нищо че карат на метан Сега ако дигнат цените на метана, направо не ми се мисли
То и те ще са първите ,които ще се вдигнат на бунт Да не забравяме,че дори в момента в Ловеч е 2.02лв/кг
То и те ще са първите ,които ще се вдигнат на бунт Да не забравяме,че дори в момента в Ловеч е 2.02лв/кг
И да се бунтуват и да не се бунтуват, няма вече кой да им обърне внимание. Кажат ли управляващите на управляващите да се дигнат цените никой и нищо няма да ги спре.
admin написа:Един колега си взе една кошница за семейна кола, BMW - комби 2000 година мисля, че беше. Даде за нея 15к - 16000 лв. 350 коня била, страшно чудо. Онзи ден се разправяхме за коли, вика 30 на 100 газ горя и той я кара само градско. В офиса и викаме: ламята спаска
Тя тази кола не е взета за да прави малък разход.При 4.4 литра двигател V8 няма как да е икономична кола.Идеята на такъв тип коли е да доставят удоволствие от шофирането.
Който не се е качвал на кола с голяма кубатура на двигателя няма да ме разбере.