Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от Da Edd »

System_error написа: PS: А това интервю откъде го копна? Как си сигурен, че е достоверно? Дали не е партенка? А? А? А?
От в-к "Нова Зора" (рекламата "Анти-Бойко-Костов от 2009-та, шестака от ДС Минчо Минчев и т.н. и т.н.), които са превели "интервюто" от пълния с партенки http://www.worldandwe.com/ru
Иначе самото "интервю" е взето от никому неизвестния "канадски журналист" Ardzhil Turner, за чието съществуване свидетелства профилът му във Фейсбук - типичен руски трол.
Нямате си идея колко ресурси се хвърлят за манипулация в интернет, точно тази е съшита с бели конци...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Дали не е партенка? А? А? А?

Не е "партенка", ботуш е! Един хубав ботуш, в задника на американо-еврогейовете! Б! Б! Б!

А после, за общата ти "култура", дето е като на къдрава маруля, преди да я откъснат, и изхвърлят на бунището!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Хахахахах и го каза трола на троловете, рубладжии. Ти копираш фалшификации, пък не вярваш на очевидните факти, които ти понасят. Смехур...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ти се смееш, ама досега тук не съм видял някой с безпристрастно мнение, който да не си затваря очите за дадени факти :) Някак си не е приятно да кажеш - Русия мачка хората наред, ама и САЩ гледа да не остава много назад. Дори не съм сигурен, че имената трябва да са в този им ред. Кой ни остава тогава? А за да кажеш по-добре запада, отколкото еди кой си винаги се искат компромиси - сериозни компромиси :) Компромиси с принципите, с които се парадира толкова много, компромиси с духовното израстване, ако щеш. Докато милиони хора измират по света, плащайки цената на демокрацията във вида, в който ни я поднасят, аз лично не мога да я приема безусловно, подтиснат от страховете, които се опитват да ми наложат - "изберете нас, защото Путин ще дойде през нощта и ще ви изяде децата".
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Както често казвам - НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ. Всичко в тоя живот е свързано с компромиси по един или друг начин. Нито Русия е толкова черна, колкото ние я изкарваме, нито запада колкото вие и обратното. Работата е там, че колкото повече някой ми навира в носа смръдливи истини за някоя система и се мъчи да я изкара великолепна, толкова пък аз повече се дразня и и се настройвам срещу нея. Предполагам същото важи и за вас. Докато вие хвалите Русия, като нов пример за световен ред, аз ще се надъхвам за обратното (щото не може и дума да става според мен) толкова и вие ще се настройвате срещу запада, когато някой ви обяснява колко е невероятен, демократичен и незаменим (е, не е ... има си кусурите, естествено). Та тва е...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По-скоро бих предпочел нещо на основата на Сингапур ако ще градим нов световен ред :)
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Хахахахах и го каза трола на троловете, рубладжии. Ти копираш фалшификации, пък не вярваш на очевидните факти, които ти понасят. Смехур...
Тъй, тъй, щом са еврогейски, значи са "верни факти", ама щом са други, са фалшификации! Колко аксиоматично звучи! Да ти имам желязната логика - може да е гей, но щом е еврогей, значи е "правилен" гей! Ама какво да кажа, щом го казва някой, с обща култура, дето смята, че култура и културизъм е едно и също, аз млъквам, и немея...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Млъкни, че много се изложи. Общата ти култура от пода да я стържеш, една (еврогейска) глътка не можеш събра от нея :haha: То се видя многократно. Тръгнал планктона да се мери със синия кит :imsorry:
Сега си прочети написаното в последния пост и си представи как аз го казвам срещу твоите твърдения? Щом си го казал ти, значи е постулат, така ли?!?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Въх, ама сега и за кит ли се имаш? Ами да, горе-долу, на един кантар сте по акъл, с лек превес на кита! Той поне не пише с няколко ника едновременно, не е достигнал до тая степен на шизофрения. Е, лошо няма, имай се за кит, ама по ми мязаш на цаца, с тая степен по "многокултурие"...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Пак липса на въображение. По подобаващо щеше да е, ако беше казал "сепия". Тя поне е гейски шарена и може да сменя окраските си. Освен това обитава както плитки води, така и дълбоки бездни. Абе, "многокултурна", както и да я погледнеш...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Добре, щом се имаш за гейски шарен, така да е, няма проблем! Ама за другото си цаца...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Аз ако съм цаца, ти си планктонче. За жалост...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Политиците правят здрави мангизи, вие се лаете като кучета. Направо ме е срам.че съм се родил човек. По -добре да бях растение или птица или .......Боже колко сте зле.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Дай пък да мълчим!? Лаф да става. Аз тоя спор отдавна го приемам леко на майтап. Ти кво толкова си се впрегнал?
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Дай пък да мълчим!? Лаф да става. Аз тоя спор отдавна го приемам леко на майтап. Ти кво толкова си се впрегнал?

Знаем, за тебе всичко е на майтап, даже и на гол задник! Пустите му гейпаради, до туй водят!

А туй е малко "демокрация", по евро и американогейски!

http://btvnews.bg/article/svetut/i-chit ... ondon.html
Публикувай отговор