Mani написа:А като почна да урелефявам с по-малко упражнения? Така ли?!
1 такава програма добре ли ви се струва:
1ден: гърди, бицепс
2ден:почивка
3ден:гръб, трицепс
4ден:почивка
5ден:рамо(правя повече упражнения, защото искам да наблегна на рамото, ама се замислям дали е правилно така )
6 и 7 ден:почивка
{крака и корем правя в отделен ден, когато имам възможност. гледам да е поне 1 пат в седмицата}
Релеф пак със същите упражнения , но с по-малка тежест за да можеш да правиш от 10 до 12 повторения .
2-та тренировъчни дни добре , но рамото е малка група и е хубаво да включиш краката тогава.Цял ден за рамо е ненормално , плюс това ако го претренираш или контузиш ........ познай ...... освен крака и корем едва ли ще можеш да правиш , докато се оправи.
Какво ще ми препоръчате(ако има такова) като заместител на протеина. Вместо да пия протеин примерно по колко яица да ям и по колко мляко да пия за да постигна същия ефект. Щото то ясно, че кадърен протеин който да ми е по джоба няма... Изобщо може ли да се замести?
Вие колко ви е рекорда на лежанка за пълна серия(5-6 повторения мисля, че беше) ?
Последно промяна от jerry на Нед Яну 28, 2007 22:01 pm, променено общо 1 път.
jerry написа:Какво ще ми препоръчате(ако има такова) като заместител на протеина. Вместо да пия протеин примерно по колко яица да ям и по колко мляко да пия за да постигна същия ефект. Щото то ясно, че кадърен протеин който да ми е по джоба няма... Изобщо може ли да се замести?
Месо, яйца, но като време за усвояване суроватката няма да я минат.
emzo написа:Месо, яйца, но като време за усвояване суроватката няма да я минат.
аз мисля, че зависи от организма на самия човек , макар че и това го има
Последно промяна от DMXDMX на Нед Яну 28, 2007 23:29 pm, променено общо 1 път.
jerry написа:Какво ще ми препоръчате(ако има такова) като заместител на протеина. Вместо да пия протеин примерно по колко яица да ям и по колко мляко да пия за да постигна същия ефект. Щото то ясно, че кадърен протеин който да ми е по джоба няма... Изобщо може ли да се замести?
За хубав протеин 1 доза - Недик каза : няколко яйца и 11 литра мляко + месо и още доста садържащи аминокиселини неща ...... и пак едва ли ще го докараш.
-- няма да можеш да усвоиш нещата толкова бързо като протеина!
-- продуктите горе не садържат само белтък и аминокиселини /които са ти нужни/
emzo написа:Месо, яйца, но като време за усвояване суроватката няма да я минат.
аз мисля, че зависи от организма на самия човек , макар че и това го има
Искам да питам кои добавки за какво са. Примерно протеина, аминокиселините, креатина...Ако знаете може да кажете някой сайт за такива неща и си тарся някакв списак, в който е описано съдържанието на храните. Примерно в кои има протеин, аминокиселини и подобни.
Mani написа:Искам да питам кои добавки за какво са. Примерно протеина, аминокиселините, креатина...Ако знаете може да кажете някой сайт за такива неща и си тарся някакв списак, в който е описано съдържанието на храните. Примерно в кои има протеин, аминокиселини и подобни.
Mani написа:Искам да питам кои добавки за какво са. Примерно протеина, аминокиселините, креатина...Ако знаете може да кажете някой сайт за такива неща и си тарся някакв списак, в който е описано съдържанието на храните. Примерно в кои има протеин, аминокиселини и подобни.
И това ще ти свърши идеална работа , плюс това е подбрано.
Благодаря на отзовалите се, но в тези материали е написано по-научно и не ми стана много ясно кое за к'во е. Аз сега мисля, че без добавки се справям доста добре и като маса върва добре, но мисля след 2-3 месеца да почна да пия нещо за релеф, ама не знам кои добавки за какво са.