Counter-Strike 1.5

Задавайте Вашите въпроси, коментари и всичко което се досетите относно игрите.
Публикувай отговор
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Тва да няма чат ще бъде поредната тъпня която ще добавиш към игратя (след снаипера)...

Като няма чат как ще се разбираме дали да има votemap след като пусне някоя от забавните карти (train ; survivor)?
И как ще се предлага тоз votemap за друга карта ??

Как ще пишем в отбора от каде да минаваме ?!? Дали да отиваме на малка голяма бомба??Доста интересно ще е 3-4 играча пръснати по картата...
на практика влизаш стреляш малко, стрелят те малко и излизаш, няма какво да се обесняваш в играта
За да си стреляш има игри като патките на 8битова кадето си стреляш.Стреляи там за кво ни модваш игрицата??. Контрата е отборна и само като си стреляш нищо неможе да направиш без да знаеш кво прави отбора ти и без да мислиш малко.

Хората са си измислили играта , по-добре недеи я човърка защото скоро време никои няма да играе на ""създадения от теб "" сървър...

То не че сега се събираме повече от 8-10 човека..скоро и толкоз няма да има :wink:
Аватар
Joe
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Joe »

ИДВАЙТЕ НА 1.6 ВЕ :lol: 8)
keep walking
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Joe написа:ИДВАЙТЕ НА 1.6 ВЕ :lol: 8)
Там само не се подвизават хора с по 400 кръв. 8)
Аватар
Tito_A
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Tito_A »

Има време за всичко
[#1]play_hard
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аз съм бил и на 1100 кръв.
Реално си си на 100 само дето се вижда повече.
Аватар
SimonseN
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SimonseN »

Да да...
разправяи ми го като му вкарвам по 20 патрона с 3.1 , после погледна и е на 250 квъв... :roll:
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

пък аз кви глави удрям, ква кръв фърчи, ония железен :P
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Като уцелиш някой 3 пъти с снипер(хвърчи кръв) и не умре тогава ми разправяй че само така се вижда. :wink:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

и не само мода е виновен за това .. днес оцелих на 2 хакера , за 1ния не съм много сигурен , но другият 100% беше хакер.Варви като бот и чака да го стрелнеш и като го оцелиш хака автоматично обръща мерника на главата ти и оня му остава само да натисне мишока .. гледам го забит в 1 стена и викам " са че го утрепем с кофа" и аха да стрелна и лаг и го улучих някъде надоло в гърлото и оня кат са обарна на мига и до там с мене :D .. и преди тва той ме вижда и стреля в стената , мислейки че ще го стрелна за да му се активира хака .. ей такива лайна смея да твърдя (колкото и да се изисква цензура) развалят блаженството и удоволствието от цялата игра ... кефа да убиеш някой или кефа да те убият(за мазохистите :P)
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

що хакове съм чувал , ама за такъв досега......... :lol:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

и аз не бях чувал , но даже го изпробваха в/у мене .. и не бях сам .. BigBrother също беше там .. и още някой ама забравих кой .. та те тоя хакер се пишеше нещо с cole до колкото си спомням :roll: .. админа на server-а ако може да види там някой с подобен nick от кво IP е влизал и да го клъцне , за да знае за на пред да не играе с хакове , щот колкото са вредни за другите , толкоз и за него
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ако има AMX или подобен мод, наистина може да си на много кръв, това си е бъг в самия мод или по скоро на един плъгин, ако няма модове и това го има тогава реално си на 100 кръв.
Аватар
Joe
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Joe »

sawo написа:Ако има AMX или подобен мод, наистина може да си на много кръв, това си е бъг в самия мод или по скоро на един плъгин, ако няма модове и това го има тогава реално си на 100 кръв.
Да е реално 1 палнител АК47 в главата и му няма нищо на човека... нищо че мога си напраа басейн от кръвта му :evil:
keep walking
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не е бъг нито в мода нито е хак, аз съм му го направил скрипта и съм му дал администраотрски права на сървъра тъй като на практика съм го пуснал заради него, а все още се учи да играе и се бъзика от време на време :roll:
Аватар
Tito_A
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Tito_A »

туй го разбрах отдавна даже и на мен я направи на 400 ама губи се смисала от играта просто с 2 палните с калаш и чак тогава да умреш а нали уж за реализам ми говориш (пример снапера)
[#1]play_hard
Публикувай отговор