Най-тъп Сериал

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
dGeneRator
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от dGeneRator »

Друг адски тъп сериал е "Екип за борба с чудовищата"(може и да не беше така)дават го по нова телевизия и е супер тъп.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

dGeneRator написа:Друг адски тъп сериал е "Екип за борба с чудовищата"(може и да не беше така)дават го по нова телевизия и е супер тъп.
Ахахах да тва наистина е тъпо :lol: А друг тъп е Али Магбиил(незнам точно как се пише)
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Отдаденост ...
Аватар
kami
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kami »

"приятели" си е доста сладък сериал. Може би той запази популярността си през годините благодарение на това че съдържа свеж хумор! :wink: "Дързост и красота" ... това дават ли го още. И то изобщо има ли някой дето да го гледа( като изключим пенсиите ест ествено! :wink: ) Честно казано съм доста изненадана, че тази проста и смешна сапунка я пускат още по телевизията :roll:
Аватар
Tashek™
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от Tashek™ »

eatpork написа:Чупил съм се от смях и на двата сериала, не отричам, че и двата сериала са придобили култов характер и въпреки всичко не ми харесват.
аз пък вчера се разплаках от едно нещо дето много ми харесва :twisted:
Последно промяна от Tashek™ на Вто Апр 27, 2004 19:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Com_Keen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Com_Keen »

Всичко което е повече от 2 епизода започва по някое време да дразни и да се повтаря. Рано или късно се стига до момента когато едно и също нещо се повтаря през 3 епизода - еди кой си се скарва с еди коя си и после се сдобряват (справка - Приятели) Лафа за пенсионерите младежи много ми падна на сърцето! евала! по-добро определение не бях чувал :) Макар че има и определени достойнства сериалчето :) Между другото именно Ало-Ало се справя доста добре с преексплотирането на едни и същи ситуации и т по сравнително успешен начин... казах и няма да повтарям! :wink:
Публикувай отговор