Най-тъп Сериал
- dGeneRator
- Потребител
- Обратна връзка:
- Zac
- Старо куче медалист
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- kami
- Потребител
- Обратна връзка:
"приятели" си е доста сладък сериал. Може би той запази популярността си през годините благодарение на това че съдържа свеж хумор!
"Дързост и красота" ... това дават ли го още. И то изобщо има ли някой дето да го гледа( като изключим пенсиите ест ествено!
) Честно казано съм доста изненадана, че тази проста и смешна сапунка я пускат още по телевизията 

- Tashek™
- Модератор
- Обратна връзка:
аз пък вчера се разплаках от едно нещо дето много ми харесваeatpork написа:Чупил съм се от смях и на двата сериала, не отричам, че и двата сериала са придобили култов характер и въпреки всичко не ми харесват.

Последно промяна от Tashek™ на Вто Апр 27, 2004 19:42 pm, променено общо 1 път.
- Com_Keen
- Потребител
- Обратна връзка:
Всичко което е повече от 2 епизода започва по някое време да дразни и да се повтаря. Рано или късно се стига до момента когато едно и също нещо се повтаря през 3 епизода - еди кой си се скарва с еди коя си и после се сдобряват (справка - Приятели) Лафа за пенсионерите младежи много ми падна на сърцето! евала! по-добро определение не бях чувал
Макар че има и определени достойнства сериалчето
Между другото именно Ало-Ало се справя доста добре с преексплотирането на едни и същи ситуации и т по сравнително успешен начин... казах и няма да повтарям!