Айде среща на форума!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Айде среща на форума!

Мнение от Princo »

sawo написа:М/у другото имаме предложение от съфорумец, който е собственик на механа кошарите в Железник :) Може и там да го направим... ако не дайте идеи :)
Аз съм съгласен ! Какво ще кажете петък,12:30 (Или на някой ако им е по-удобно 13:30 ) на Кошарите ? (Ако се не лъжа това е кръчмата срещу Трафика ? :roll:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Да точно там е. Ако и другите са съгласни ще се обадя на собственика да се уточним и с него :)
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

sawo написа:
ksdh написа:
sawo написа:Придържайте се към добрия тон! Досега наказани в този раздел няма, но ksdh може да е първия! На който някой не му допада от форума, да не идва на срещата. Аз досега 2 пъти съм идвал и не е имало проблем с никой. За съжаление обаче и тази събота съм зает вечерта, а и в неделя сутринта пътувам извън града, но все пак ако се състои срещата ще се постарая да отделя време.

Предлагам да отменим срещата, сега, и занапред, изобщо! Явно, само ще се възпроизведе модела оттук, само че, на живо! Е, честно казано, не съм особено ентусиазиран за такова нещо, и предпочитам да пропусна! Амин!

Или, казано по-модерно - ще бойкотирам това събиране! :lol: :lol: :lol:
И защо да го правим? Не се обиждай, но форума го има от почти 10 години и е имало немалко срещи досега - не виждам смисъл заради един човек да се отменя нещо, с което са съгласни много хора от форума. Не знам какъв е точно модела тук според теб, но мисля че какъвто и да е той на хората им харесва - затова и пишат в този форум.

По темата: за петък през деня ли става дума? Ако да - там съм! :)

И какво от това? Добре, форума го има от 10 години, и какво от това? На морето дупка, това ли е? Като сте се събирали вече почти две петилетки, какво? Хайде да отгатна - един файтон хора отиват да си правят лаф-моабет, по теми, по които, сигурен съм, едва ли някой помни и дума! Къде е смисъла тогава? И защо се заблуждавате, и сега сме един файтон хора, постоянните, повечето минават инцидентно, да пуснат някоя и друга обява!
И какво правим, като отидем? Чакаме да наберем кворум, ако ли не, го отлагаме за след 14 дни, по същото време, така ли? Тогава ще са достатъчни и 50%, за да заформим седянката, и ето, започва се...Ама какво се започва, едно голямо няма НИЩО! Ще лочим кой каквото добара, и ще се правим на голяма работа! И като си кажем, каквото нямаме за казване, си бием камшика, и всеки откъдето е! Наистина, невероятно е, колко обогатени духовно ще си тръгнем оттам, че ще ни държи влага чак до следващата среща!

Абе, да знаете, ще взема да се прежаля, и няма да дойда, ама никога недейте да бъдете прекалено сигурни!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не е нужно от всяко мероприятие да има няква ВЕЛИКА изгода. Няма нищо по здравословно и разпускащо от неангажиращ разговор с приятели и познати, ей така да забравиш монотонното ежедневие.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Та да уточним предложението за да може хората да видят свободни ли са и ще имат ли възможност да дойдат. :)
Предложението е :
Петък,22.04.11 от 12:30 или 13:30 (Това се доуточнява спрямо това на кой му е по-удобно ).
Мястото е ресторант Кошарите (Намира се срещу Трафика,бившото 77 )

Моля,който има желание да пише тук,за да може sawo да се уточни със собственика. :wink: :)
Последно промяна от Princo на Сря Апр 20, 2011 23:28 pm, променено общо 1 път.
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Бих казал нещо,ама не си заслужава заради теб да ми лепнат наказание.Не разбирам и защо се правиш на тъп ?! Написал съм,че часа ще се уточни,за да могат да видат хората кога ще са свободни ! И накрая,не можеш на никой да казваш,къде да ходи,какво да прави,с кой да го прави и т.н.Това,че не ти е станало ясно къде е,пак се правиш на тъп.Всеки малко разбиращ от интернет ще го разбере къде е ... :spank:

П.П Браво,успя да осереш и таз тема ! Браво !!! :angry:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз честно казано не знам дали ще мога да мина, скоро ми се роди син и общо взето планове за след 20 мин не мога да си направя пък да не говорим за след няколко дена, ако имам възможност и ще гледам да мина за 1 бира.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Абе хубаво сте избрали заведение, ама едни аналогии ми хрумват с това "кошарите", едни чалги няк'ви, де да знам. Викате и друг път сте ходили там-айде споделете, ква музика се пуска? Щото ако ще е няква мазна чалга, нали, Преслава или Ивана да ми "пеят"-мерси ще кажа, аз отивам да пийна биричка, не да драйфам. :cheers:
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Bul-Dog написа:Абе хубаво сте избрали заведение, ама едни аналогии ми хрумват с това "кошарите", едни чалги няк'ви, де да знам. Викате и друг път сте ходили там-айде споделете, ква музика се пуска? Щото ако ще е няква мазна чалга, нали, Преслава или Ивана да ми "пеят"-мерси ще кажа, аз отивам да пийна биричка, не да драйфам. :cheers:
До сега колкото пъти съм ходил,само 1 или 2 пъти бяха пуснали чалга и то защото беше вечер и имаше хора.През деня мисля,че няма да пуснат,а дори и да пуснат не мисля,че ще е проблем да ги помолим да пуснат друга музика.Пък и собственика е съфорумец,та не мисля,че ще има проблеми относно музиката. :)
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Мерси! Начи, щом човека е разбран и ще се видим там. Рекох!
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Утре,22.04.11,12:30 - Съгласни ли сте ?
А да попитам и аз как ще ви позная примерно като дойда ? :mrgreen: Няма да е лошо някой да каже на сервитъорката за форума на коя маса ще се сяда. :tongue:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аз съм там! Ще ме познаеш, че в 12,30 ще прекрача прага на заведението-държа на точността. :mrgreen:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Да се чакате вътре е малко объркващо, ако има повече хора не всеки е куражлия да обикаля по масите и да пита ... "Вие от форума ли сте" има голяма вероятност да получи няколко обезкуражителни отговора от рода на: "ААааа .. не, това май не се яде". По добре пред заведението или на някой ъгъл там където по лесно могат да се познаете когато се събират хора на едно място.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Да бе! И аз имах такава идея-ако всички сме точни, кво пречи да се изчакаме на входа. Е, може да се даде някъв толеранс, нали-примерно 12:30-12:40. А пък който закъснее вече, да ни търси по масите-мощната беройска агитка с бирички в ръка. :mrgreen: :cheers:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Сега говорих с човека след 30тина минути ще мина да запазя маса и ще пиша къде е след това някакви предпочитания имате ли? Има маси, сепарета и т.н.? Заведението не е никак лошо, чалга особено през деня не се пуска, пък може да ни пуснат каквото им кажем не е проблем :)
Публикувай отговор