sawo написа:ksdh написа:sawo написа:Придържайте се към добрия тон! Досега наказани в този раздел няма, но ksdh може да е първия! На който някой не му допада от форума, да не идва на срещата. Аз досега 2 пъти съм идвал и не е имало проблем с никой. За съжаление обаче и тази събота съм зает вечерта, а и в неделя сутринта пътувам извън града, но все пак ако се състои срещата ще се постарая да отделя време.
Предлагам да отменим срещата, сега, и занапред, изобщо! Явно, само ще се възпроизведе модела оттук, само че, на живо! Е, честно казано, не съм особено ентусиазиран за такова нещо, и предпочитам да пропусна! Амин!
Или, казано по-модерно - ще бойкотирам това събиране!

И защо да го правим? Не се обиждай, но форума го има от почти 10 години и е имало немалко срещи досега - не виждам смисъл заради един човек да се отменя нещо, с което са съгласни много хора от форума. Не знам какъв е точно модела тук според теб, но мисля че какъвто и да е той на хората им харесва - затова и пишат в този форум.
По темата: за петък през деня ли става дума? Ако да - там съм!

И какво от това? Добре, форума го има от 10 години, и какво от това? На морето дупка, това ли е? Като сте се събирали вече почти две петилетки, какво? Хайде да отгатна - един файтон хора отиват да си правят лаф-моабет, по теми, по които, сигурен съм, едва ли някой помни и дума! Къде е смисъла тогава? И защо се заблуждавате, и сега сме един файтон хора, постоянните, повечето минават инцидентно, да пуснат някоя и друга обява!
И какво правим, като отидем? Чакаме да наберем кворум, ако ли не, го отлагаме за след 14 дни, по същото време, така ли? Тогава ще са достатъчни и 50%, за да заформим седянката, и ето, започва се...Ама какво се започва, едно голямо няма НИЩО! Ще лочим кой каквото добара, и ще се правим на голяма работа! И като си кажем, каквото нямаме за казване, си бием камшика, и всеки откъдето е! Наистина, невероятно е, колко обогатени духовно ще си тръгнем оттам, че ще ни държи влага чак до следващата среща!
Абе, да знаете, ще взема да се прежаля, и няма да дойда, ама никога недейте да бъдете прекалено сигурни!