Жандармерията не опази къщи на Киро в Катуница..

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Жандармерията не опази къщи на цар Киро в Катуница..

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Точно така!
Трябва да се разруши тоя гнил ред, за да се изгради бъдещето на Българите!

Пияни-заляни българи са и си ги обичам, кво да правим ся. Да се вайкам, че на някой крадец му обърнали джипа? е, не става!
И това го казваш с гордост, а не със срам?!? 8O Да разбирам ли, че и ти си неонацист, расист и анархист, а най-вероятно и антихрист, щом и божиите закони не признаваш?

http://news.zagora24.bg/290389.html
Другия път някои 5-6 годишни циганета да набият и пак да избягат.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Каквото повикало , такова се обадило. Кофти е, че са ошамарили лелите от Нелсен, ама когато някой удари шамар на майка ти, докато се разхожда - как ще се почувстваш ? Покрай сухото, гори и суровото.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aбе и аз съм, си патил. Като бях ма 13-14 един мангал от пазарджишкото гето ми взе колелото от ръцете, ама не мразя всички цигани, а само този конкретен индивид.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа:Aбе и аз съм, си патил. Като бях ма 13-14 един мангал от пазарджишкото гето ми взе колелото от ръцете, ама не мразя всички цигани, а само този конкретен индивид.
Браво, ти си свят човек. След този случай - зачести ли разходките си с ново колело пак там ?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Жандармерията не опази къщи на Киро в Катуница..

Мнение от sawo »

Със бой нищо няма да направите. Утре вие ще набиете 5 циганина, след това те ще набият 5-ма българи и така може всеки ден да се продължава. Ще се промени ли нещо? Не. Сега е момента не да се започне революция, а най-накрая да се започне масово да се търси отговорност на всеки циганин, на когото не е търсена такава досега. За всяко нещо - наказание. Да видят циганите, че това повече няма да продължава. Ако се дигнат на бунтове - тогава ако трябва и армията ще ги потушава. Такива единични случаи днес малко бой тук, утре малко запалени къщи там... нищо няма да променим освен да се върнем назад заради циганите и да ни се изсипят всякакви правозащитни организации.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Aбсолютно вярно.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

sawo написа:Със бой нищо няма да направите. Утре вие ще набиете 5 циганина, след това те ще набият 5-ма българи и така може всеки ден да се продължава. Ще се промени ли нещо? Не. Сега е момента не да се започне революция, а най-накрая да се започне масово да се търси отговорност на всеки циганин, на когото не е търсена такава досега. За всяко нещо - наказание. Да видят циганите, че това повече няма да продължава. Ако се дигнат на бунтове - тогава ако трябва и армията ще ги потушава. Такива единични случаи днес малко бой тук, утре малко запалени къщи там... нищо няма да променим освен да се върнем назад заради циганите и да ни се изсипят всякакви правозащитни организации.
Цитирайки едно не толкова популярно шоу и неговия водещ (защото е затормозяващо за чалга мозъците) :

Е защо не ръкопляскате!?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4153511

"Насаждането чрез слово, печат и средствата за масова информация на етническа и религиозна омраза, подбуждането и проповядването на вражда и упражняването на насилие срещу отделни граждани или групи от населението въз основа на белези като раса, религия, етническа принадлежност съставлява престъпление от общ характер по раздел І от глава Трета на особената част на НК -- чл. 162 -- 163 НК.

При определени обстоятелства, проповядването на антидемократична идеология, основана на омраза към групи хора или етноси, осъществява и състава на чл. 108, ал.1 НК".
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Гоце може и да си скъса гъза да си защити електората, мой човек. Нали точно те го избраха на тая сладка службица, а?

Гоце много добре знае, че освободят ли се хората от мангалите, идва и неговия ред. Гоце всъщност е крадлив за поне хиляда мангала-и, не, не ходи нощем по баирите да "бере жицаааа", сами му я носят мазните му приятелчета "бизнесменчета".
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Аз не казвам, че с бой работата ще се оправи. Ама вече да пискаме като ощипани девици, че набили няколко човека и едва ли не да защитаваме тяхните права е много пресилено. Защото техните права реално са повече от нашите и са им подарени, а не заслужени.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Bul-Dog написа:Гоце може и да си скъса гъза да си защити електората, мой човек. Нали точно те го избраха на тая сладка службица, а?

Гоце много добре знае, че освободят ли се хората от мангалите, идва и неговия ред. Гоце всъщност е крадлив за поне хиляда мангала-и, не, не ходи нощем по баирите да "бере жицаааа", сами му я носят мазните му приятелчета "бизнесменчета".
??? Къв Гоце бе, нали си ГОЛЯМ българин? Не уважаващ ли собствената си конституция и законите на държавата ни? Кой ти говори за Гоце или Моце?

Никой не пищи като девица. Никой не харесва мангалите от гетата. Казвам само че това не е начина! Впрочем sawo го каза добре.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

http://news.plovdiv24.bg/290518.html

Интересна теза....
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Всеки интелигентен човек вижда, че някой стои зад Кирил Рашков. Самия той е прост циганин, който не може да проведе едно нормално интервю. Има солиден гръб и върши работа на някой, затова този някой го пази. Въпрос на няколко часа, при добро желание , е икономическото му убийство. И не на последно място - човек, който изкарва мътни пари, трябва да е луд да се показва по медиите и да се шуми около него - това директно го обрича на провал и почти сигурен фалит.
ksgh
Новак
Новак

Мнение от ksgh »

nasenceto написа:Aбе и аз съм, си патил. Като бях ма 13-14 един мангал от пазарджишкото гето ми взе колелото от ръцете, ама не мразя всички цигани, а само този конкретен индивид.

Въх, тоз направо ме утрепа, каква интелектуална мощ, и умствено могъщество струи от светлия му образ! Същи Иисус, пардон - Мохамед, на днешното време! Като гледам, не колелото, ами май акъла са ти взели тогава, ама май още не си го разбрал! Леле, та мале, добре поне, че такива нихилисти започват да намаляват! Бил съм му слагал думи в устата, ами, като нямаш свои? Или си като маймуните, помниш до 10 секунди? Ама карай, тва е друга тема! Ама искрено ме разсмя, вервай ми...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Maй е време отново да си починеш малко. Без твоята умствена помия ми е някак по приятно във форума. Що спамиш по темата и се занимаваш с мен нищожество? Не знам кой няма свои думи. То се вижда :lol: :lol: :lol: :lol: Аз имам теза и я отстоявам аргументирано, а ти най-елементарно ме нападаш. Толкова ти стигат "способностите" :mrgreen: Нещастно природно недомислие си ти, пази боже да имаш наследници.
Публикувай отговор