Колегата който разцепи платиките бе пуснал за сом на малка слънчевка,която аз му дадах,но за съжаление нищо не му удари,може би трябва целенасочено да се търси,а не между другото.Аз линчето го хванах буквално в краката ми на къса пръчка,като на нея успях да хвана и една платика,другото бе 10-ина слънчевки.Късото винаги ми се отчитаNirvana написа:Супер колега, много добре звучи. Аз лин последно преди 4-5 години хванах и си беше точно в тоя район. Много красива и вкусна риба.
За сомче не пусна ли? Сега му е времето
Продават го по бройка в риболовните магазини-20 червейчета са левче.Но са много жилави и устойчиви!Могат да се отгледат и в домашни условия,лично аз не съм опитвал,но в нет-а има ''рецепти'' за това,може да се опита при желание.Един голям недостатък при тях е,че много усукват повода,вчера ми побеляха косите от тях,заричам се следващия път да си сложа микро вирбелче,хем ще върши работа и като дроперgenkogenev написа:Какъв е този желъдов червей ?
А така, хитър си!diavolo666 написа:Продават го по бройка в риболовните магазини-20 червейчета са левче.Но са много жилави и устойчиви!Могат да се отгледат и в домашни условия,лично аз не съм опитвал,но в нет-а има ''рецепти'' за това,може да се опита при желание.Един голям недостатък при тях е,че много усукват повода,вчера ми побеляха косите от тях,заричам се следващия път да си сложа микро вирбелче,хем ще върши работа и като дроперgenkogenev написа:Какъв е този желъдов червей ?
Мястото е едно от най-удобните които има по целите пресевни!Можеш си разпъна всичкото оборудване,че и маса да сложиш и кво ли още не,и пак ще остане свободно пространствоNirvana написа:Супер снимки, даже мисля, че се сещам къде е мястото. Платиката е средна по размери като гледам, но пък доста яко тегли повода.
Голям фен си като гледам екипировката, така и трябваБраво!
Слизай към с. Главан, там има малки водоеми с адски много щука! Малко по-далеч е, но си струва удоволствието.vesocop написа:А да споделите место за щука ?