/offtopic
добра новина за използващите mIRC металисти:
Излезе Metal mIRC можете да го изтеглите от тук
(не си правя реклама , просто реших , че може да е полезно за някои)
ае
ScripT-a има 18 скина на 17 различни метъл групи и 1 default .. има звуци и някои екстри .. в по-нататъчното развитие на ScripT-a ще се добавят още и още
1. American Head Charge
2. Rammstein
3. SlipKnoT
4. Spineshank
5. Drowning Pool
6. System of a Down
7. Dimmu Borgir
8. Brujeria
9. Ill Nino
10. Element Eighty
11. Disturbed
12. Kittie
13. AciDust
14. Amorphis
15. Ektomorf
та предложете няква кръчма , дето ще ни дадат да си носим дискове и да пием там .. ако тряа 2-3 дни предварително ще се оговорим с тия там дето ги държат , да си носим CD-та , щото няа да стане с чалга
Верно ли че Rammstein,SpliKnoT,Linkin Park,limb bizkid,Static X пеят нео метъл. То изобщо кaкво е товa нео метъл никогa не съм знaел точно кaкво е
Знaм кaкво е но искaм дa чуя и вaште мнения с кaкво точно се рaзличaвa (бaaх трaш викинг дет блек вaйт всекви рaзличaвaм но нео незнaм точно кaк дa го рaзличa)
според мен 'нео' е герой от Матрицата
няа е .. нео е (според мен) обединяващ стил .. обединява траш , някво по-слабо като Limp Bizkit , LP и др. , Hardcore .. някви такива .. може да се добави и Brutall , ама тва е лично мнение .. мен лично хич не ме интересува къв стил точно е .. важното е да не се разбира кво се пее и да има яко жица и мноо барабани .. за тва ми харесва SlipKnoT !
jerry написа:Верно ли че Rammstein,SpliKnoT,Linkin Park,limb bizkid,Static X пеят нео метъл. То изобщо кaкво е товa нео метъл никогa не съм знaел точно кaкво е
Знaм кaкво е но искaм дa чуя и вaште мнения с кaкво точно се рaзличaвa (бaaх трaш викинг дет блек вaйт всекви рaзличaвaм но нео незнaм точно кaк дa го рaзличa)
Няма никва разлика между неометъл и метъл, все едно да правиш разлика между класика и нео класика. Просто "нео" е вкарано като понятие за да уточни, че музиката е правена по-скоро. Нещо като алтернатив рок.
ми аз попринцип не съм голям фен на нео метъла въпреки че има 2-3 песни които ще ги помня винаги на линкин парк като "ин ди енд"
та слипкнот не са нео метал .. чувате ли се .. trash/hardcore можете ли да сравните слипкнот с линкин парк .. първо че слипкнот са да бест ..
а и разбира се кво се пее бе как така .. обаче дрането е ненормално яко на всичкото отгоре текстоврете са мн яки .. по смисал ..
тва е общо взето .. слипкнот не е нео метал ..
PoSSeSSeD написа:
Няма никва разлика между неометъл и метъл, все едно да правиш разлика между класика и нео класика. Просто "нео" е вкарано като понятие за да уточни, че музиката е правена по-скоро. Нещо като алтернатив рок.
Е виж тука не си прав има доста голяма разлика между "old school" метал и нео-метал.В нео-метала по мое мнение се набляга много повече на електрониката докато в "чистия" метъл тя е само някакъв поддържащ елемент.И всичките тея нео-метал групи за мен са голяма глупост измислена от Американците.Е не че не харесвам 2-3 песни ама толкова докато другите които слушам редовно и ме кефят заемат десетки гигабайти по харда ми и по CD/DVD-та.
Good strategists seize oportunities.Great strategists make their own.